Igen hát én is csak ma vettem észre,ezért elnézést,hogy nem írtam be a leírásba. Tegnap kicsit lusta voltam és csak éjfél előtt láttam,hogy pont 24 órakor van ad reset,így nem is navigáltam el az alatt az idő alatt,amig a nagyját le nem tudtam.
Adós vagyok a napi keresettel is,ezeket pótolom.
Az adfocusnak nem örülök én sem...sajnos nem valami gyors a "visszaszámláló" csík sem... hát ez van nincs mit tenni,és még azzal sem vigasztalok senkit,hogy az adfocus az időtállóság jele lehetne....sajnos ez sem így van tapasztalatom szerint.
Talán ,hogy pár éve működő "cég"ről van szó ad esélyt arra,hogy nem fog lelépni csak úgy,de ki tudja manapság ezt már.
Viszont egyedi reklámok vannak így nem kell ugynaazokat nézegetni,mint máshol naygrészt

vagy reggel ezzel kell kezdeni,miközben az ember írja egy papírra az aznapi jegyzeteit. OFF(Én minden nap felírom papírra az össze oldalalra ,felírom melyik refbackes,vagy refcserés:) Én eközben szoktam pld az ayuwaget elintézni,vagy az adfocusos dolgokat.
Köszönöm a regisztrációkat nektek.
A bizonytalanságok ellenére jó lehetőséget látok benne és nem csodálnám azt sem,ha valami köze mégiscsak lenne az Ojooo-hoz.