A legtöbbet fizető PTC oldalak Toplistája
A legtöbbet fizető PTC oldalak Toplistája
.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára zseton 2013.06.30. 08:09-kor.
Re: A legtöbbet fizető PTC oldalak Toplistája
Goldenclixet javítanám . 4darab 0,4 centes összesen 1,6 cent plusz a resztli
Clixboomot is. Ingyenes tagként a felét kapjuk meg amit leírtál,tehát pld a 2 centesből 1-et és így tovább.
earn On nál én ma 5 1 centest számoltam össze,nem tudom 1,3 centet honnan vetted,takán upgradelt vagy?
The bux nagyjából stimmel án 10 darab 0,3 centest számoltam a 15 helyett
Clixboomot is. Ingyenes tagként a felét kapjuk meg amit leírtál,tehát pld a 2 centesből 1-et és így tovább.
earn On nál én ma 5 1 centest számoltam össze,nem tudom 1,3 centet honnan vetted,takán upgradelt vagy?
The bux nagyjából stimmel án 10 darab 0,3 centest számoltam a 15 helyett
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zseton 2013.06.30. 08:09-kor.
A Goldennél volt egy kis probléma az adatbázissal, ezért voltak tegnap 1,6 centes fixek, kompenzációnak.zseton írta:Ma valóban csak 4 db 0,4-es volt a Goldenen, de tegnap nekem 4db. 1,6-ost adott és ki is fizette. Az Earn On Euróban fizet, átszámoltam Dollárra. Nálad 5 db. 1 centes volt? Mázlista. Nálam csak 4. A hirdetések száma sajnos változó, attól is függ, hogy melyik napszakban kattintasz. Azért ezek a számok jelzésértékűek.
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zseton 2013.06.30. 08:08-kor.
Igen. A Goldenclix januárban még ha jól emlékszem 1 centes hirdetésekkel indult,később lett ez kevesebb. Ahogy az admint ismerem nem véletlenül. Számomra ő a legjobb admin a 2013 ban indult oldalak közül. Ő biztosan tudja mit csinál,és nála biztonságban érzem a kattjaim.zseton írta:Igen, én is furcsának találtam a dolgot. Sajnos úgy tűnik visszaáll a rend. A következő listán a Golden hátrább fog kerülni.
Earno On nál valóban 1,3 cent a dollárcent érték. igazad van. így viszont csak idő kérdése,hogy meddig tudja kifizetni...
Jó ez a lista,csak egy baj van vele,hogy nem a megbízhatóságot jelzi. és mi alapján hagysz ki belőle oldalakat? Amket te csinálsz azok közül? Akkor lehet én is indítok egy topikot azokból az oalakból,amiket én:))
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zseton 2013.06.30. 08:08-kor.
.
Akkor én leírom a véleményem tömören. Ez a topic zseton webblogja a fórumon,ami ütközik a szabályzattal,vagyishogy egy PTC oldalnak csak egy témája lehet a netbizniszen,ahol a reflinkek kihelyezhetőek. (kivétel a kifizetési bizonylat topik)
Mivel a topik nem közérdekű (csak a topic gazdájának van érdeke)az összes többi netbiznisz felhasználónak ez szabálytalan konkurencia.
javasoltam a moderátornak,hogy törölje. További javaslatom zsetonnak,hogy a weboldalán tegye ezt a reklámozást,és a weboldalt reklámozza inkább. Kérjen egy topicot a weboldalának az Admintól pld a partnerprogram keretében.
Mivel a topik nem közérdekű (csak a topic gazdájának van érdeke)az összes többi netbiznisz felhasználónak ez szabálytalan konkurencia.
javasoltam a moderátornak,hogy törölje. További javaslatom zsetonnak,hogy a weboldalán tegye ezt a reklámozást,és a weboldalt reklámozza inkább. Kérjen egy topicot a weboldalának az Admintól pld a partnerprogram keretében.
xenosz2, azért tegyük hozzá, másnak is van itt ilyen, több oldalt összegyűjtő topicja
Mondjuk engem egyik se zavar

End of the story
hirtelen eviaclub topicja jut eszembe hasonló,ami viszont igencsak közérdekű. említenél példát még?kavics13 írta:xenosz2, azért tegyük hozzá, másnak is van itt ilyen, több oldalt összegyűjtő topicja

Közérdekű vagy sem, ez arra is illik: "egy PTC oldalnak csak egy témája lehet a netbizniszen,ahol a reflinkek kihelyezhetőek".xenosz2 írta:hirtelen eviaclub topicja jut eszembe hasonló,ami viszont igencsak közérdekű. említenél példát még?kavics13 írta:xenosz2, azért tegyük hozzá, másnak is van itt ilyen, több oldalt összegyűjtő topicja
Engem mondjuk egyik topik se zavar.

.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zseton 2013.06.30. 08:07-kor.
ad 1 az,hogy valakit nem zavar,még önmagában nem mentesít a szabályzat betartása alólidlig írta:Közérdekű vagy sem, ez arra is illik: "egy PTC oldalnak csak egy témája lehet a netbizniszen,ahol a reflinkek kihelyezhetőek".xenosz2 írta:hirtelen eviaclub topicja jut eszembe hasonló,ami viszont igencsak közérdekű. említenél példát még?kavics13 írta:xenosz2, azért tegyük hozzá, másnak is van itt ilyen, több oldalt összegyűjtő topicja
Engem mondjuk egyik topik se zavar.

ad 2 mint tudjuk a szabályzat,vagyis a merev szabályzat sem üdvös,már bebizonyosodott nemrég. eviaclub kifizetésfigyelője olyan űrt tölt ki,ami méltánylandóvá teszi a szabályzat humánus kezelését ilyen esetben.
pro:- jelentős időt spórol meg mindannyiunknak.azt hiszem nem kell ecsetlenem mennyi idő végignézni 20-30oldal payment menüjét átrágni a fórumokon bizobnylatokat ellenőrízve. azok akkor lettek-e feltöltve,amikor született a poszt? pld vagy az admin mit nyilatkozott épp a fizetéssel kapcsolatban szóval babra munka
- régi motoros a szakmában,tudja milyen infó a lényeges,tudja mire kell figyelni
- mindenkit érint,mindenki profitál belőle
ha nem tehetné ki a reflinkjeit nem csinálná. ennyit sztem megér a dolog,hogy rugalmaan kezeljük ebben az esetben
Mi a helyzet a legjobban fizető oldal koncepcióval?
- ezeken az oldalakon már legtöbbünk fenn van (nem érint sok embert) gyakorlatilag az új regisztrálók ,akik potenciálisan elérhetőek álala,ami igencsak konkurencia a többi topiknak
- nem beszélve arról,hogy a napi keresetet az "eredeti" topikban is megtalálhatja.
- nem kell hozzá sok munka,tapaszatlat ,csak felnéz és kimásolja amit lát.
- indokolatlan előny,hogy a legjobban kereső oldalakat sorolja. nagyszerű ötlet amúgy ,csak nem ebbe a fórumba való. legyen topikja a saját weboldaláról és írja le,hogy a weboldalán vezeti a listát mondjuk.
egyszóval nincs arányban a közérdekűség és az indokolatlan előny egymással. Szimpla refszerzési topic jelentősebb befeketett energia és közérdekűség nélkül.
A PTC társalgó nem erre való. A PTC oldalakna k ott van a "normál" szekció oda valóak az infornációk.
Sőt van egy ötletem is. A kifizetés topikban engedélyezett a reflinkezés. tegye be a bizonylatait oda top listába rendezve,amit kapott az oldalról pld...
Ez az én részletes véleényem.