Davidsbux Aug végén bezár
Davidsbux Aug végén bezár
Az oldal be fog zárni Aug végén. Aki nincs nyereségben a befizetései után az automatikusan vissza fogja kapni a pénzét. Az admin elmondása szerint súlyos beteg.
A hozzászólást 25 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2014.08.11. 12:18-kor.
Re: Davidsbux a megbízható buxhost oldal évek óta 1$ minimum
leírás frissítve
Re: Davidsbux a megbízható buxhost oldal 1$ minimum
leírás frissítve a cheat link résszel. hamarosan elérem az 1 dollárt.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na megnézem én is! 

Az oldal fogta, és a kifizetésemet simán visszavonta paypalról (azt se tudtam, hogy ilyet lehet...)
Küldtek egy e-mailt is.
Viszont az angolom nulla, fordítók meg szart se érnek, ezért megtenné valaki, hogy összefoglalja a lényeget:
If you need to translate put in browser and click to remove the top ad
http://adf.ly/AiqTZ
I am sending you this to notify you why your payout request was returned to your balance and NOT paid.
Please note I will NOT send this a 2nd time due to the time it takes me to do so, also the onsite data again informing members of this.
As per the sites Payment request page, you are required to request payment to a verified account, or send in prroof of 1.
Please note this appiles to all payment requests even if you wish LR etc, proof must be sent in to me via a reply to this of either your Paypal or Payza verifiedd account.
PayPal = if you have not had a previous payment sent to the email address you have chosen you MUST send in a screenshot which shows the PayPal account account name and verified stats, before a cash out request will be processed.
Payza = The account must be a verified.
Note the payment account MUST be an account of yours.
All pay out request that have not been first verified as above will be returned to your balance, if you make a total of 5 attempts at cash out and the Payza account still remains unverified, or you have not sent in a screenshot of your verified PayPal account as requested, you will not be allowed to request again, until you have complied as above.
For PayPal, just like a screenshot used for normal proofs, all it needs to show is the top of your paypal account, your name + verification status, no other lower data is needed.
To make it easy to send just click reply to this and attach the screen shot
Regards
David Admin
davidsbux
Küldtek egy e-mailt is.
Viszont az angolom nulla, fordítók meg szart se érnek, ezért megtenné valaki, hogy összefoglalja a lényeget:
If you need to translate put in browser and click to remove the top ad

I am sending you this to notify you why your payout request was returned to your balance and NOT paid.
Please note I will NOT send this a 2nd time due to the time it takes me to do so, also the onsite data again informing members of this.
As per the sites Payment request page, you are required to request payment to a verified account, or send in prroof of 1.
Please note this appiles to all payment requests even if you wish LR etc, proof must be sent in to me via a reply to this of either your Paypal or Payza verifiedd account.
PayPal = if you have not had a previous payment sent to the email address you have chosen you MUST send in a screenshot which shows the PayPal account account name and verified stats, before a cash out request will be processed.
Payza = The account must be a verified.
Note the payment account MUST be an account of yours.
All pay out request that have not been first verified as above will be returned to your balance, if you make a total of 5 attempts at cash out and the Payza account still remains unverified, or you have not sent in a screenshot of your verified PayPal account as requested, you will not be allowed to request again, until you have complied as above.
For PayPal, just like a screenshot used for normal proofs, all it needs to show is the top of your paypal account, your name + verification status, no other lower data is needed.
To make it easy to send just click reply to this and attach the screen shot

Regards
David Admin
davidsbux
End of the story
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
paypalod verifiled?
Én se vagyok perfect. 3 okot említ,de a harmadikban nem vagyok biztos.
1. küldtél a paypalodról screenshotot az az oldal e-mailcimére a kikérés előtt,ahol látható a neved és a verified státusz?
2. verified a paypalod? mondjuk ez az első pont tartalmazza
3. Note the payment account MUST be an account of yours. olyasmi hogy a tiednek kell lennie a paypal accountnak. ezt nem tudom pontosan mit jelent,ha jól fordítottam egyáltalán...
1. küldtél a paypalodról screenshotot az az oldal e-mailcimére a kikérés előtt,ahol látható a neved és a verified státusz?
2. verified a paypalod? mondjuk ez az első pont tartalmazza
3. Note the payment account MUST be an account of yours. olyasmi hogy a tiednek kell lennie a paypal accountnak. ezt nem tudom pontosan mit jelent,ha jól fordítottam egyáltalán...
verified a paypalom, igen, de erről screenshotot nem küldtem, nem is tudtam, hogy kell...
Tehát, ha jól értem, válasz e-mailben küldjek egy képet, ahol látszik a verified és kérjem ki újra?
Tehát, ha jól értem, válasz e-mailben küldjek egy képet, ahol látszik a verified és kérjem ki újra?
End of the story
A topik leírásában ott van ez is és a pontos menetekavics13 írta:verified a paypalom, igen, de erről screenshotot nem küldtem, nem is tudtam, hogy kell...

Én most kértem ki egy két napja,és elküldtem emailben az adatokat SS-ot is. belső levelezőn igazolta vissza az admin.Első kikérés előtt igazolni kell magadat egy érvényesített Paypal vagy Payza accountról készített screenshottal ,amin látható a neved és a verified státusz. Ezt e-mailben kell elküldeni ide (verified@davidsbux.com) meg kell adnod a Davidsbuxos felhasználónevedet is.
Jólvanna, mindent nem olvasok el én se 
Remélem azzal nem lesz gond, hogy paypalon ékezetes, az oldalon ékezet nélküli a nevem...

Remélem azzal nem lesz gond, hogy paypalon ékezetes, az oldalon ékezet nélküli a nevem...
End of the story
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Èn mennék az oldalra, csak nincs bankkártyám, igy nem verified a PayPalom.
Steam Profil
: steamcommunity.com/id/gery2k14

Gratulélok kollégapatrasz írta:Nos megjött az első kifizetésem innen, csak a fee piszok nagy!

A Payzad sem Verified? Paypal verifikációhoz elég egy sima elektronikus számla is érvényesítéshez. Persze ,ahhoz is kell bankkártya,de nem muszáj dombornyomott.hawaiigery írta:Èn mennék az oldalra, csak nincs bankkártyám, igy nem verified a PayPalom.
-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
A Payzám sexenosz2 írta:A Payzad sem Verified? Paypal verifikációhoz elég egy sima elektronikus számla is érvényesítéshez. Persze ,ahhoz is kell bankkártya,de nem muszáj dombornyomott.hawaiigery írta:Èn mennék az oldalra, csak nincs bankkártyám, igy nem verified a PayPalom.
Steam Profil
: steamcommunity.com/id/gery2k14

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na egy db 1 centes innen is eltűnt! 

na meg eggyel több van
vagyis 4 darab. napi kereset 4,9 cent

És íme az eredményxenosz2 írta:szívesen:)

End of the story
Szép volt
legközelebb már kénytelen leszel nagyobb összeget kikérni,így a levonás is kisebbnek fog látszani
Grat!

Grat!

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én nem tudom nálatok hogy van 3,9 vagy 4,9 cent, nálam most is 2db 1 centes van! 

Igen nálam nekem is ma ennyi volt ma máma
komolyan: nem látom vészesnek a dolgot,ha egy két napig ennyi,ha átlagban megvan a 3-4 cent hoszabb távon. azért figyelünk.

komolyan: nem látom vészesnek a dolgot,ha egy két napig ennyi,ha átlagban megvan a 3-4 cent hoszabb távon. azért figyelünk.
Akkor nézzetek vissza most 
Amúgy is érdemes ide naponta többször is

Amúgy is érdemes ide naponta többször is
End of the story
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Én visszanéztem, a táblában tényleg 3,85 cent van, de a 3-ik 1 centes nálam sehol!
Hmmm...Nekem akkor adta be, mikor írtampatrasz írta:Én visszanéztem, a táblában tényleg 3,85 cent van, de a 3-ik 1 centes nálam sehol!
Lehet kevés kredit volt hozzá és hamar elfogyott
End of the story
Napi limit van a lekattintható reklámokat illetően standardoknak legalábbis. Tegnap csak két 1 centes volt fenn,így gondoltam nem használom el a "kreditjeimet",lenyomtam a nagyobbakat 1 centtől 0,1 centig,és megvártam ma ad-e még hozzá esetleg. És valóban. Jött egy 1 centes és egy 0,1 centes,így azt tudom tanácsolni,hogy tegyetek ti is így,ha tehetitek.
Re: Davidsbux a megbízható buxhost oldal 1$ minimum+bizonyl
Stabil a bevétel mostanában .Ma 3,95cent pld ingyenesként ref nélkül.
-----
David bácsinak ebben a hónapban van a születésnapja,így Augusztus folyamán Upgradelni lehet PB-ből is.
-----
David bácsinak ebben a hónapban van a születésnapja,így Augusztus folyamán Upgradelni lehet PB-ből is.