A Paypalt megszüntette a tulaj. Befeketetni már csak más módon lehet. De nekem ez is eléggé gyanús,mivel a befektetett 11 dolláromból csak 8-at kaptam vissza, a többi levonás.
Március közepén nyílt Invesztes oldal.(vagyis ingyenes tagoknak nincs kifizetés. Korai szakaszban még volt,de már megszünt) (Van neki egy testvéroldala is a Vybux. Ha jól tudom azonos feltételek mellett működik,én azon nem vagyok fenn)
A legolcsóbb tagság 11 dollár jelenleg. Ezzel napi 1dollár/nap 30dollár/hó termelhető meg . A kifizetés állítólag azonnali.
Van Buxbonus is ez a következőkből tevődik össze. 37 hirdetés + 60 Adgrid =0,25 dollár. Ezzel havi szinten plusz 7,5 dollár a bevétel,tehát összesen 37,5 dollár a hirdetésekkel együtt.
A tagság a befizetéstől számítva fél órán belül élesedett nálam.
A tagságok árai jelen állás szerint és a velük kereshető összeg. valamint a napi klikkszám
Premium 11 30 80
Elite 32 96 64
Gold 105 277 37
Ultimate 72 180 40
Premium II 17 45 50
Diamond 270 375 50
Kifizetés: Ego, PP, STP, Liberty (volt nemrég gond a paypallal,de úgy látszik rendbejött)
A kifizetés egyelőre folyamatosnak tűnik a proof menü szerint (2 órája volt az utolsó) A fórumban is vannak kifizetések posztolva,de a fórum leállása miatt itt csak 9 naposat lehet találni)
jutalék PP 5% Liberty 15% Ego 4,5% STP 6%
Kifizetési minimumok alacsonyak: 1 és 10 $ közt tagságtól függően.A magasabb tagságnál magasabb. A kifizetés maximuma 15 - 80 $ közt. kififizetések közt eltelt idő 7 nap vagy kevesebb.
A reklámok mennyisége és értékük az alábbi táblázatban nézhető meg. tehnap regisztráltam,de egy kicsit még több lett a hirdetések száma és értéke is.

Upgrade táblázatok:

Az oldal adatai Scamadviser szerint.
szerveridő reggel 7 óra (ekkor frissülnek a reklámok)Domain name: gybux.com
Domain Title: Gybux - Click. Cashout. Enjoy
Domain Age: 13 Days
Website Speed: Fast
Owner: Geremy Flint
Address: 541 south hope street 0, Colorado, 90017, US
City: Colorado
Country: United States
Phone Number: +1 2134882136
Phone Type: geographic :Los Angeles, CA Pacific Bell
Email: geremyflint@gmail.com
A fórum csak upgradelt tagoknak érhető el. Egy ideig nem is volt aktív,de most működik.
FIGYELEM: befektetés az oldalba csak saját felősségre . Új oldal nincs semmi biztosíték,hogy nem fog bezárni egyik napról a másikra.
egyéb infó: Az oldalt egy jadox nevű user ajánlotta a részemre . klikkekként fizet nekem 0,006 $ a refjutalákából (Ez 50%-os refback) Ő Golden tag. Mivel tegnap regisztráltam még nem fizetett nekem,de azt ígérte 2 naponta fizeti az RCB-t (Referral cash back) Ez majdnem fél dollár naponta és a paypalomra utalja. Frissítem a leírást ha megtörtént a kifizetés tőle,és ha valakit érdekel megadom a reflinkjét. így kb 1 hét alatt vissza is jön a befektetés. Csak be ne zárjon addig