detros írta:Adflood, honnan veszed ezt a sületlenséget, hogy akkor veszik le, amikor a standardok elérik a $2-t 72 nap alatt, amíg ment, nincs az az aktív standard, aki ne tudta volna kivenni a pénzét... Én kb 2 hetet foglalkoztam vele, és megvolt az $1, és még refem sem volt...
ugyanaz a tulajdonosa,mint a sambuxnak,amelyik épp megszűnőben van 72 nap után...
Tévedés a 72. Az oldal ma 51 napja megy (És hogy ne maradjunk bizonyíték nélkül: "Welcome to Sambux 2012/12/03 at 10:07" "51 days Operating after launch" ezt már bizonyítani nem tudom, de most néztem meg

).
Egyébként az oldal elérhető csak sokat kell várni (és frissíteni) mire betölt.
2 hét alatt 1$? Te egy szuper kattintó vagy (napi 7 cent).
Elméletem legtöbb része feltételezés. Remélem, megbocsátod. Ezért nem is kellene tényként kezelni.
A 2$ minimum, 4,5-5 cent napi keresetnél, 1 belépéssel, 45-40 nap alatt jön össze (2/0.045=44,4) mindennapos kattintás mellett. Szerintem a legtöbb tag standard és nem fizet be pénzt, direktje sincs. Ha saját keresetből kezd bérelni, akkor sem fog ez időn belül kifizetési minimumot elérni. Ha a sambuxnál maradunk, dec. 5-én regeltem, minden nap kattintottam és jan. 15-én, (ha jól tévedek a fennállása 43. napján) kértem ki, akkor már egy napja nem volt paypal.
A paypal eltűnése általában nem szokott jó dolgokat előrevetíteni, innen következtettem a várható megszűnésre.
Régebben is tapasztaltam, de konkrét példát ne kérjél.
Ilyenek az összeesküvés-elméletek, vagy elhisszük vagy nem. Ha nem fog megszűnni (maradjunk feltételes módban), én fogok a legjobban örülni, tudok majd hirdetni.
Egyébként meg ez a topik teljesen haszontalan volt, mert senki sem regisztrált (legalábbis a linkemen keresztül

).