Probux - Nem fizet
Probux - Nem fizet
Elég uj lap de nagy reményeket táplálok iránta
5 hirdetés naponta 0,01 $ normál felhasználóként
A minimum kifizetés 5 $
A kifizetés PayPal, Payza
Ha regisztrálni szeretnél
http://www.probux.com/?r=fater
további lapjaimat amiket jónak tartok megtalálod a http://newsite.fater.info/ptc
5 hirdetés naponta 0,01 $ normál felhasználóként
A minimum kifizetés 5 $
A kifizetés PayPal, Payza
Ha regisztrálni szeretnél
http://www.probux.com/?r=fater
további lapjaimat amiket jónak tartok megtalálod a http://newsite.fater.info/ptc
Re: probux
Nem elérhető jelenleg.... most már be tudok lépni. tárgytalan. Közben benéztem a fórumra is. Már van magyar fórum is.Az egyik fórumozó szerint 1500 magyar van az oldalon.. http://www.probux.com/forum/f27-hungarian
Az oldal bekerült a világ 100 leglátogatottabb oldala közé az Alexa szerint http://www.alexa.com/siteinfo/probux.com és most ünnepli a 6-ik hónapos fennállását.
Kedvezményesen lehet most venni tagságot is.
Now is the time to Upgrade your account, as we are offering a special 10% discount on all purchases of Golden and Ultimate memberships for the next couple of days. This discount is also available for those upgraded members who wish to renew their current membership.
And for all those members who wish to earn greater profit from their referrals, we are now offering renewal discounts to help you achieve even higher goals and earnings.
30 days: 8%
60 days: 13%
90 days: 22%
150 days: 27%
240 days: 32%
Az Admin meg mindenki nagyon boldog .
Az oldal bekerült a világ 100 leglátogatottabb oldala közé az Alexa szerint http://www.alexa.com/siteinfo/probux.com és most ünnepli a 6-ik hónapos fennállását.
Kedvezményesen lehet most venni tagságot is.
Now is the time to Upgrade your account, as we are offering a special 10% discount on all purchases of Golden and Ultimate memberships for the next couple of days. This discount is also available for those upgraded members who wish to renew their current membership.
And for all those members who wish to earn greater profit from their referrals, we are now offering renewal discounts to help you achieve even higher goals and earnings.
30 days: 8%
60 days: 13%
90 days: 22%
150 days: 27%
240 days: 32%
Az Admin meg mindenki nagyon boldog .
Szomorú vagyok
ki akartam kérni a pénzem,de azt írja a Probux,hogy betelt a mai kifizetési keret. Próbálkozzak később. Most már értem , mi a Pro (bálkozz lésőbb) az oldal nevében ...

ki akartam kérni a pénzem,de azt írja a Probux,hogy betelt a mai kifizetési keret. Próbálkozzak később. Most már értem , mi a Pro (bálkozz lésőbb) az oldal nevében ...
Ez csak a paypallal van így, ami maximalizálta az oldal pénzforgalmátxenosz2 írta:Szomorú vagyok![]()
Magyar idő szerint 17:00-kor próbáld, vagy kérj ki payzara.
End of the story
Köszönöm a segítséget. Payzat nem használok,mert nem érvényesített (nincs Visa kártyám.) marad a paypal,vagy az LR.kavics13 írta:Ez csak a paypallal van így, ami maximalizálta az oldal pénzforgalmátxenosz2 írta:Szomorú vagyok![]()
Magyar idő szerint 17:00-kor próbáld, vagy kérj ki payzara.
Azonnal megjött a pénzem kb 30 cent levonás volt rajta.
- Kinglui75
- Aktív tag
- Kapcsolat:
xenosz2 írta:Azonnal megjött a pénzem kb 30 cent levonás volt rajta.

A féléves szülinapján megvettem a Gold tagságot, most 204 referráltal kattolok, eddig egész jól haladok!

Egyenlőre én még a standard tagságban vagyok. Sajnos a referráltak nem igazán dolgoznak.Kinglui75 írta:xenosz2 írta:Azonnal megjött a pénzem kb 30 cent levonás volt rajta.Gratulálok! Én is kértem ki kb. 4 hete Payzára, 1 másodperc alatt kint volt!
A féléves szülinapján megvettem a Gold tagságot, most 204 referráltal kattolok, eddig egész jól haladok!Egyre kell nagyon ügyelni, hogy a refek hátralévő napjai ne nagyon essenek 20 nap alá, egyrészt az autopay miatt (aki használja), másrészt meg úgy tapasztaltam, hogy akkor meglassulnak a kattolók, ha jó pár darab 5-15 nap közti hátralévős van a csapatban!
A hétvégét megint kivették szabadnapnak

- Kinglui75
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Vivien: "Egyenlőre én még a standard tagságban vagyok. Sajnos a referráltak nem igazán dolgoznak.
"
Hát biztos kicsit berúgtak, és úgy nem sok kedv van dolgozni!
Nálam tűrhetőek voltak, szombat 223, tegnap 242 klikk!
Minden emberkéd 20 nap fölötti Vivien?

Hát biztos kicsit berúgtak, és úgy nem sok kedv van dolgozni!

Nálam tűrhetőek voltak, szombat 223, tegnap 242 klikk!

Három van, azoknak csak 10 nap van hátraKinglui75 írta:Vivien: "Egyenlőre én még a standard tagságban vagyok. Sajnos a referráltak nem igazán dolgoznak.
A hétvégét megint kivették szabadnapnak"
Hát biztos kicsit berúgtak, és úgy nem sok kedv van dolgozni!![]()
Nálam tűrhetőek voltak, szombat 223, tegnap 242 klikk!![]()

De ebből kettő 2 napot dolgozott összesen

Mit tegyek

-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Én a helyedben azt a kettőt lecserélném és mind a 3-at meghosszabbítanám. Így veszteséges vagy. A probuxon a referáltak elég jól szoktak dolgozni, nem úgy mit a neobuxon. Általában 1-3 naponként kattintanak.
Ne hagyd hogy lejárjanak, mert a bérlés 20 cent, a csere pedig csak 7 (ha jól tudom). És ha lehet, akkor ne 30 napra hosszabbíts, hanem többre. Úgy jobban megéri.
Ne hagyd hogy lejárjanak, mert a bérlés 20 cent, a csere pedig csak 7 (ha jól tudom). És ha lehet, akkor ne 30 napra hosszabbíts, hanem többre. Úgy jobban megéri.
- Kinglui75
- Aktív tag
- Kapcsolat:
eviaclub írta:Én a helyedben azt a kettőt lecserélném és mind a 3-at meghosszabbítanám. Így veszteséges vagy. A probuxon a referáltak elég jól szoktak dolgozni, nem úgy mit a neobuxon. Általában 1-3 naponként kattintanak.

Köszönöm a tanácsot, a kettőt lecserélem, a többit meghosszabbítomeviaclub írta:Én a helyedben azt a kettőt lecserélném és mind a 3-at meghosszabbítanám. Így veszteséges vagy. A probuxon a referáltak elég jól szoktak dolgozni, nem úgy mit a neobuxon. Általában 1-3 naponként kattintanak.

Neked is nagyon köszönöm a segítséget, a Te tanácsod is megfogadomKinglui75 írta:eviaclub írta:Én a helyedben azt a kettőt lecserélném és mind a 3-at meghosszabbítanám. Így veszteséges vagy. A probuxon a referáltak elég jól szoktak dolgozni, nem úgy mit a neobuxon. Általában 1-3 naponként kattintanak.
Ne hagyd hogy lejárjanak, mert a bérlés 20 cent, a csere pedig csak 7 (ha jól tudom). És ha lehet, akkor ne 30 napra hosszabbíts, hanem többre. Úgy jobban megéri.Ez pontosan így van! És ha lejár valamelyik és hagyod kiesni, még pénzt is vonnak le érte!
Szóval mindenképp próbáld meg őket meghosszabbítani, meg fogod látni, hogy életre kelnek!
Itt is kis fizetést kell adni a munkásoknak, hogy jól dolgozzanak!

Kötelező oldal. Az egyik legjobban fizető referáltak nélkül is Az egyik legstabilabb oldal. A fizetés azonnali .A refjutalék is jó.
A napi bevétel négy darab 1 centes hirdetésből áll és sok 0,1 centesből. Ráadásul ez utóbbiak napközben folyamatosan jönnek,érdemes sokszor ránézni. A kifizetési minimum 5$ ,amit kb 2 -2,5 hónap alatt el lehet érni.
Állítólag refeket is érdemes itt bérelni. Ezt még nem próbáltam,talán a jövőben:)

A napi bevétel négy darab 1 centes hirdetésből áll és sok 0,1 centesből. Ráadásul ez utóbbiak napközben folyamatosan jönnek,érdemes sokszor ránézni. A kifizetési minimum 5$ ,amit kb 2 -2,5 hónap alatt el lehet érni.
Állítólag refeket is érdemes itt bérelni. Ezt még nem próbáltam,talán a jövőben:)

-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Grat.xenosz2 írta:Kötelező oldal. Az egyik legjobban fizető referáltak nélkül is Az egyik legstabilabb oldal. A fizetés azonnali .A refjutalék is jó.
Nagyon is megéri refeket bérelni.
A stratégia szerint kb 2-3 honap alatt megcsinálható a 200 ref bérlés.
Csak ha a "sárga" hirdetést kattolják le akkor napi 0,02*200=4$.
A stratégia szerint érdemes az AutoPayt is bekapcsolni.
Steam Profil
: steamcommunity.com/id/gery2k14

- Kinglui75
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Ezzel a stratégiával nem értek egyet teljesen, de lényeg, hogy az eddigi legjobban profitáló PTC, főleg Golden tagsággal és jó sok referráltal!hawaiigery írta: Nagyon is megéri refeket bérelni.
A stratégia szerint érdemes az AutoPayt is bekapcsolni.

- Kinglui75
- Aktív tag
- Kapcsolat:
xenosz2 írta:Kötelező oldal. Az egyik legjobban fizető referáltak nélkül is Az egyik legstabilabb oldal. A fizetés azonnali .A refjutalék is jó.

-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Az már bizonyszépKinglui75 írta:Ezzel a stratégiával nem értek egyet teljesen, de lényeg, hogy az eddigi legjobban profitáló PTC, főleg Golden tagsággal és jó sok referráltal!hawaiigery írta: Nagyon is megéri refeket bérelni.
A stratégia szerint érdemes az AutoPayt is bekapcsolni.![]()
Az autopay helyett inkább a 150 vagy 240 napos hosszabbítást ajánlanám, és a 0.02*200 számítás csak ideális eset, általában egy ref. sem kattol minden nap!
200 ref. standardként napi 1-1.5 dollárt hoz kb.! Golden tag vagyok, 749 béreltem van (mai nappal az összes meg van hosszabbítva 150 nappal), napi bruttó hozam 9-10 dollár, ami tényleg nagyon szuper eddig!
![]()

Steam Profil

- Kinglui75
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Köszi!hawaiigery írta: Az már bizonyszép

-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
Steam Profil

- Kinglui75
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Lehet, hogy csaló oldal és mostanában lecsökkentek a bérelt klikkszámok, de akkor is működik és instant fizet!
Akkor viszont nem lehet scam.....

- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
ez a cikk a kezdetektől fogva ott van az oldalon.
azóta eltelt 1 év instant kifizetések folyamatosan jönnek, rengeteg valódi hirdetés van, alexa-n 522. jelenleg.
van esély rá, h jó lesz hosszú távon.
- Kinglui75
- Aktív tag
- Kapcsolat:
doqxstudio írta:ez a cikk a kezdetektől fogva ott van az oldalon.
azóta eltelt 1 év instant kifizetések folyamatosan jönnek, rengeteg valódi hirdetés van, alexa-n 522. jelenleg.
van esély rá, h jó lesz hosszú távon.

-
- Törzsvendég
- Kapcsolat:
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
nálatok se jön be az oldal tegnap óta ??
Nem ment nálam sem, de már ok.
Nem.Most sem tudok.