Ha van refjuti, akkor talán kellene egy reflink is. Csak egy ötlet

Szia,csari írta:Szia!
Ha van refjuti, akkor talán kellene egy reflink is. Csak egy ötlet
A kikéréstől számítva 1 óra múlva már a számlámon voltDate: July 13, 2011 11:36:26 AM
Amount Sent: $10.30 USD
Sender Name: Mitchel Clarkson
Sender Email: mitchel.clarkson@yahoo.com
Reference Number: 09BC8-EEC43-xxxxx
View the details of this transaction by logging into your AlertPay account.
Szia,sylar01 írta:Üdv csaba08!
a kérdésedre az a válasz h 3 ember regisztrált a neved alá és ebből 2-ő fektetett is be!
amiért az egyenleged 0 az azért lehet mert te nem fektettél be semmit....
ha esetleg mégis fektettél be akkor nem tudom megmondani h miért van...![]()
Remélem segítettem!
Szia,sylar01 írta:szia!
azt nem tudom megmondani de sajnos én is így jártam ahogy te...2 gépről regisztráltam magamnak accountot és nem kaptam meg a refjutit magam után én sem
Na akkor már hárman biztos vagyunk!feerke írta:Nekem is ugyan ez a probléma....
Szia,sylar01 írta:Sziasztok!
igen a 2 gép az azt jelenti nálam h 2 kölümböző ip-vel rendelkező gép...
2 accountom van és a 80 dolcsim után nem kaptam ref jutit pedig írja h aktív vagyok de viszont a másik számlámra regisztrált egy emberke és nekem jóváírta a bónuszt....
Csináltam egy képet:
Aki még szeretne regisztrálni az itt megteheti:
amint meglessz egy kifizetésed,printscreenel feltolod ide?jani írta:Dear Janos Olah (jani)patric22 írta:valaki tolja még ezt az oldalt? van esetleg friss kifizetési bizonylat? érdekelne
You have received a referral comission of $1.50 AlertPay from the Csaba (borbas189) deposit.
Thank you.
nekem ez jott ma reggel.Egyik nap kaptam a Csaba08 utan is.
meg van 7 nap nekem az elso penzem utan
es ez a friss adat
Live Stats:
Started Jul 3, 2011
Running days 13
Total accounts 720
Total deposited $ 135,472.32
Total withdraw $ 29,500.60
Visitors online 46
Last update Jul 16, 2011
http://rightinvestclub.com/?ref=jani"
amint meglessz a kifizetésed,printscreenel feltolod ide? : )jani írta:Dear Janos Olah (jani)patric22 írta:valaki tolja még ezt az oldalt? van esetleg friss kifizetési bizonylat? érdekelne
You have received a referral comission of $1.50 AlertPay from the Csaba (borbas189) deposit.
Thank you.
nekem ez jott ma reggel.Egyik nap kaptam a Csaba08 utan is.
meg van 7 nap nekem az elso penzem utan
es ez a friss adat
Live Stats:
Started Jul 3, 2011
Running days 13
Total accounts 720
Total deposited $ 135,472.32
Total withdraw $ 29,500.60
Visitors online 46
Last update Jul 16, 2011
http://rightinvestclub.com/?ref=jani"
huh én még ilyennel nem találkoztam. erre én is kivi lennék,,,bár szerintem ez is egy ilyen "verem a mellem,én ezért is fizetek"dolog. nem célzok semmire,de szerintem értitek...pár hónap,és off az ilyen cég.sylar01 írta:Még 1 kérdés eszembe jutott![]()
tapasztalatotok alapján melyek azok a befektető oldalak amelyek a ref jutalékot akkor is kifizetik ha nem fizet be semmit az az emberke aki meghívta a másikatremélem értitek
jani írta:Live Stats:
Started Jul 3, 2011
Running days 14
Total accounts 775
Total deposited $ 157,250.25
Total withdraw $ 33,087.48
Visitors online 22
Last update Jul 17, 2011
A mai napi ápdét
szia Patric,lattam befektettel,sok sikert!
hogyhogy bezártak?egyébként irtam privit.jani írta:...azt hiszem a rovid tavu/4 napos befektetest jobban nyomon lehet kovetni es hamarabb latod a profitodat a szamladon![]()
nehany het mulva keresek valamit,ami jonak nez ki,csak most bajlodom ezzel az AP-el,most meg bezartak a 7vegere
Én már az elején beszáltam relatíve nagyobb összegekkel a 3 és az 5 napos lekötésbe is, és eddig visszaforgattam a pénzem, többször is egymásután.jani írta:akkor ez igy nem lesz jowalters írta:Én még szombat este kértem kia egy nagyobb összeget (ami többször lett visszaforgatva belülről), de több mint 24 óra után is pendingen van (volt). Írtam a supporton kresztül, meg külön e-mailt is, de semmire nem válaszoltak.
Viszont kisebb összegeket tegnap is fizettek ki, többet is láttam
Úgy látszik kezdenek szelektíven fizetni!![]()
Valakinek van bent kb 800 dodoja,hamarosan ki kellene jonnie.Pls,jelezz vissza,ha megkaptad.Koszi,Janos
A ceg 15 napja van a neten,akkor te egy nagy osszeggel kezdtel 3 v 5 napos atfutassal,nemde?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég