Sziasztok!
Befektettem a japanonmove oldalon 1 dollár-t 42 napra (munkanaponként 5 cent)
1 dollárt a rövid határidősre a végén 35 cent
Lejárt kikértem 1,85öt és meg is kaptam.
Akit érdekel
http://japanonmove.com/?ref=kovpeter30
Sok sikert!
JAPAN ON MOVE
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Re: JAPAN ON MOVE
Ma én is megkaptam az első kifizetésem a japanonmove-tól. Természetesen forgattam is vissza. Mert a lúd az kövér, mint tudjuk :shock:
Remélem párszor írhatok még ide...
Nos, a menyaszony fekvése az alábbi.
Az öt napos Stock becenevű alapról:
Hétnapos etapokkal számoljunk, abban van ugye öt munkanap és két hétvége, így jön ki pl. az 5/7 napos befektetés. A napi 21% hozam is igaz, ez az öt nap végére 105% lesz. És ez a miénk, a tőke meg a banké. Ergo napi 1% a valódi hozam, illetve 0,714%, ha hét napra számolunk. Ami nem olyan rossz azért, tekintve, hogy a cég fizet. Még. A dolog természetéből fakad, hogy így kell fogalmazni.
A Supplies:
A 42 napos eset, ami ugye 30 munkanap, napi 5%-kal számolva 150%, amiből levonva a tőkét - miért lenne itt másként, mint a Stocknál - effektíve 50% marad. Ami kis matekkal 1,66%, vagy ha a valóságot nézzük, akkor 1,19% naponta.
Hölgyeim és uraim, ennyi a száraz matematika. Innen mindenkinek saját kedve, belátása, pénztárcája szerint mehet a befektetés. A komolyabb összegeket természetesen komolyabb hozamokkal díjazzák, ám legyünk tisztában a kockázattal is.
csotibi
Remélem párszor írhatok még ide...
Nos, a menyaszony fekvése az alábbi.
Az öt napos Stock becenevű alapról:
Hétnapos etapokkal számoljunk, abban van ugye öt munkanap és két hétvége, így jön ki pl. az 5/7 napos befektetés. A napi 21% hozam is igaz, ez az öt nap végére 105% lesz. És ez a miénk, a tőke meg a banké. Ergo napi 1% a valódi hozam, illetve 0,714%, ha hét napra számolunk. Ami nem olyan rossz azért, tekintve, hogy a cég fizet. Még. A dolog természetéből fakad, hogy így kell fogalmazni.
A Supplies:
A 42 napos eset, ami ugye 30 munkanap, napi 5%-kal számolva 150%, amiből levonva a tőkét - miért lenne itt másként, mint a Stocknál - effektíve 50% marad. Ami kis matekkal 1,66%, vagy ha a valóságot nézzük, akkor 1,19% naponta.
Hölgyeim és uraim, ennyi a száraz matematika. Innen mindenkinek saját kedve, belátása, pénztárcája szerint mehet a befektetés. A komolyabb összegeket természetesen komolyabb hozamokkal díjazzák, ám legyünk tisztában a kockázattal is.
csotibi
Re: JAPAN ON MOVE
Ennyi volt. A monitorok kb 90%-a szerint scam. Szerintem is...
44 napig ment, szóval hozta az átlagot, másfél hónap.
Keressünk valami újat!
44 napig ment, szóval hozta az átlagot, másfél hónap.
Keressünk valami újat!