PTC Solution - Megszűnt
Re: PTC Solution - Új lengyel oldal (ojooo 2 ) 50% refjutal
grat. ma én is kikérem,csak még várom,hogy a várható jutaléklevonásával se legyen 2 dollár alatt. köszönöm a refjeimnek. az a jó az oldalban,hogy kevés reffel is szépen lehet hasítani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xenosz2 2013.06.28. 09:51-kor.
Köszi! És neked is grat! 
Paypal semmit nem vont le!

Paypal semmit nem vont le!

7,5 óra alatt jött meg. Az oldalon 5 centet vont le, a PP semmit. Robog a lengyel expressz
Köszönet minden kattoló refemnek.

Gratulálok minden kifizetéshez.
Pár órán belül nekem is megjött az első.
Jó lenne ebbe a topikba jövőre is írogatni.

Pár órán belül nekem is megjött az első.
Jó lenne ebbe a topikba jövőre is írogatni.

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
ÁÁÁ innen is eltűnt 3db 0,5 centes! 

patrasz írta:ÁÁÁ innen is eltűnt 3db 0,5 centes!
Még a jobbik eset (ezt az 50%-os refklikket nem sokáig bírják fizetni az oldalak). Ma viszont bugos a hirdetés, nem indul el a számláló.
reggel még teljes példányszámban megvoltak a hirdetések,de most tényleg kevesebb van,viszont jött új napközben félcentes egy 0,3 centes meg egy 0,1 centes. igaz a darabszám ettől nem lett nagyobb.
idlig: nekem megy. igaz reggel váltottak számláló,most nem zöld csík,hanem egy másféle van.próbáld meg más böngészővel esetleg
idlig: nekem megy. igaz reggel váltottak számláló,most nem zöld csík,hanem egy másféle van.próbáld meg más böngészővel esetleg

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Szépen csökken itt is a napi kereset 5 centről leestünk a felére, ma reggel 2,6 cent! Kezd lassan hasonlítani az ojooo-ra. A grid ami felhúzza még,azon elég jól lehet nyerni!
Második kifizetésem
Ref. nélkül
Bevétel 2/3-a Gridből
Maradjon is így

Ref. nélkül
Bevétel 2/3-a Gridből
Maradjon is így

End of the story
Nagy grat ehhez!
Én is elértem már másodszorra a $2-t, de még várok egy picit!
Én is elértem már másodszorra a $2-t, de még várok egy picit!

Köszi!
Kezdek egyre bizalmatlanabb lenni mostanában szinte az összes oldallal, így amint lehet kikérek.
És itt szerencsére a levonás sem jelentős
Kezdek egyre bizalmatlanabb lenni mostanában szinte az összes oldallal, így amint lehet kikérek.
End of the story
alapvetően én már egy PTC oldalban sem bízom. azon se rökönyödnék meg,ha a neobux, a clixsense meg a többi ilyen régi oldal megszünne...kavics13 írta:Köszi!
hamarosan én is elérem a kifizetést megint. nagyon szeretem ezt az oldalt az adfocus ellenére is. köszönöm a refjeimnek a szorgalmas kattolást. és még ezzel a csökkentett keresettel is sztem nagyon megéri a refjutalék miatt. az ojooo ról ugyanez a véleményem. ez az oldal viszont annyiban jobb,mint a másik lengyel,hogy nem emelkedik a minimum,sőt az admin nem is tervezi ezt. még azt is elárulta,hogy ha megnövekszik a kifizetések száma,esetleg áttérnek automatikus kifizetésre. persze nyugtával dicsérjük a napot.
van virool video is fél centért.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Nyertem ma a griden háromszor is!
$0.25, $0.10, $0.10
$0.25, $0.10, $0.10
Jó kis lista , Máz listaeviaclub írta:Nyertem ma a griden háromszor is!
$0.25, $0.10, $0.10

grat

Ha Operában nézitek a hirdetéseket, akkor nincsen Ad Focus.. 

Ma már csak 2.1 centet adott. Visszahozták az emelkedő kifizetési minimumot, a csalók miatt. De persze igazából nem ezért. Így viszont stabilabb lehet az oldal, és ez nem elhanyagolható. Lehet direkteket is venni már, véglegesen megkapod őket, de horror áron vannak (5 ref 10 dollár).
A grid hirdetés viszont megéri, naponta átlagban 900-an nézték meg az oldalam és a napi átlag költség 33 centre jön ki.
A grid hirdetés viszont megéri, naponta átlagban 900-an nézték meg az oldalam és a napi átlag költség 33 centre jön ki.
Köszönöm az információt. Frisssíteni fogom a leírást a legújabb változásokkal. ma valóban eltünt még egy fél centes sajnos:(
Ez van... Kisértetiesen ugyanaz történik,mint az Ojoonál is. Ott is ugyanennyi a kereset ma.
Ez van... Kisértetiesen ugyanaz történik,mint az Ojoonál is. Ott is ugyanennyi a kereset ma.
Tegnap jött a hír akkor.
Az eredeti szöveg:
A fontosabb változások.
- Standardnak a kifizetés elsőre 2 ,aztán 4,végül 6 dollár
- Valódi vezetéknév ,keresztnév megadása regisztrációkor.
- Proxy tiltása,valódi "nem rejtett" IP cimed kell legyen.
- Kifizetés Hétfőn és Pénteken
Tárgyalások hirdetőkkel több reklámért.Ez egyelőre igéret.
Ezeket tartom a legfobtosabbnak.
Az eredeti szöveg:
A fontosabb változások.
- Standardnak a kifizetés elsőre 2 ,aztán 4,végül 6 dollár
- Valódi vezetéknév ,keresztnév megadása regisztrációkor.
- Proxy tiltása,valódi "nem rejtett" IP cimed kell legyen.
- Kifizetés Hétfőn és Pénteken
Tárgyalások hirdetőkkel több reklámért.Ez egyelőre igéret.
Ezeket tartom a legfobtosabbnak.
Hello
I have couple of news and changes in PTCSolution.com
First of all I have to say that amount of people trying to cheat us (as PTCSolution belongs to all of us) is just ridiculous. At the moment it's couple of thousand of ppl with more than one account, proxy users and other cheaters..
PTCSolution.com is a long term business so we have to fight with them.
There is a couple changes in ToS:
- minimum cashout for standard users is changed from fixed 2$ to 2$, then 4$ and 6$ for every other cashout,
- user is obliged to give his full and real name while signing up. All withdrawal requests on accounts with full names like "sfsfsfsf" or "asdasdaspqewr" will be declined and account might be suspended,
- using proxy or other software to hide or change your real IP is strictly forbidden,
- we reserve the right to request for an ID confirmation of account holder. This will happen really rarely if will happen at all but it's needed to prevent fraud activity on the site,
The most important change is that cashouts will be done twice a week - on monday and friday. I have to spend more and more time in veryfing payouts as I don't want to pay a single cent to any cheater.
I'm sorry if that changes are offending any of you - honest users. I hope changes are not that painfull.
From the bright side:
- in September you can expect more offerwalls available.
- I've decreased price of a direct referrals for people interested in buying them.
- I'm talking with some advertisers to provide you more ads to click, this will probably happen soon for certain countries but hopefully will happen for other countries as well.
And the last thing: you are keeping sending me questions about renting, not buing refs. I've said what I think of it couple of times but I want to hear your opinions.
Also - maybe there is more things I can make a PTCSolution.com a better place for you? If yes - please share with us!
Thanks for all of you honest users!
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Re: PTC Solution - 50%refjut + bizonylat (változások aug 1-
Ha ezt tudtam volna nem kérem ki a másodikat. Úgy rühellem mikor közben megváltoztatnak mindent, emelik a minimumot,a kereset meg csökken.
1$ van most és napi 2 centtel nem sok értelme van már ennek sem, hacsak a grid nem hoz be valamennyit, de már úgy is messze van.
1$ van most és napi 2 centtel nem sok értelme van már ennek sem, hacsak a grid nem hoz be valamennyit, de már úgy is messze van.

Valóban egyre fogynak a hirdetések, de amíg ezt grid kárpótolja, nem panaszkodom 
Meg is jött a 3., ref nélkül, 2 hét alatt
Persze 4 dolcsihoz még több nyeremény kell

Meg is jött a 3., ref nélkül, 2 hét alatt
Persze 4 dolcsihoz még több nyeremény kell

End of the story
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Igen csak az nem 4$ hanem 6$!
ÖÖÖÖÖÖ ténylegpatrasz írta:Igen csak az nem 4$ hanem 6$!
Akkor ezt még átértékelem
End of the story
Nálam sajnos nemdetros írta:Ha Operában nézitek a hirdetéseket, akkor nincsen Ad Focus..

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Hát azért ez már így vicces lesz, ma össz 0,9 cent van benne!