Az igen es akkor meg ejfelkor is megkapta az akkkor dupla haszon a tegnapra.Vikibacsi írta:
Igy van, de kivetel azok akik 20 kattintottak tegnap! Már irtam feljebb, hogy ismerősöm igy minden nap 2.5% zsákolt be!![]()

Az igen es akkor meg ejfelkor is megkapta az akkkor dupla haszon a tegnapra.Vikibacsi írta:
Igy van, de kivetel azok akik 20 kattintottak tegnap! Már irtam feljebb, hogy ismerősöm igy minden nap 2.5% zsákolt be!![]()
ezt nem értem, hiszen ennyit ad 10 kattra alapból....igy minden nap 2.5% zsákolt be
Szoval a tegnap reggel o kapott 2.5%-ot mi meg csak 1.25%-ot.De vegulis a tegnapi nap ha ma ejfelkor kapunk visszaosztast akkor plusszos van akinek 2.5%-tobb es van akinek 1.25%-al tobb.pimmi írta:ezt nem értem, hiszen ennyit ad 10 kattra alapból....igy minden nap 2.5% zsákolt be
Gratulalok deejayfly az szep 1 bitcoin !deejayfly írta:Megkaptam instant a 1 bitcoinos kfizetésemet Upholdra.
Gratulalok Gisell!Gisell írta:Hasonló a módszerem és én is pluszba vagyok.
felirat ala be kell masolni es az alatta levo Check Ticket -re kattintva olvashato az admin valasza.Already have a ticket number ? Ticket Code
Szia Vikibacsi!Vikibacsi írta:Facebook ilyen beirással találkoztam bitluna zárt csoportban:
"Adpacks don't expire but after 130%, they will give less daily profits like 0.05%. To reach 130%, it will take you around 52 days, if u are watching 10 ads daily."
Csomagok lejárata után 0.05%/pack naponta.
Valakinek hasonló infója van?
Itt az admin semmit nem iger csak annyit hogy nem jarnak le csak kevesebb %-ot kapunk de pontos adat nincs megadva.Deposit Plans
Our Advertisement Deposit Plans are straight simple, you will receive Advertisement Credits to boost your website & sales and as a bonus you receive 2.5% Forever on your purchase ( minimum $10 ), keep in mind that due to our unique features of sharing the revenue on the website, you can earn less in time if you do not reinvest at all, for example luna system will determine if you pass 130% total return ( without repurchasing any funds ) you will still continue to earn forever but at a lower % than what you earned before reaching that step. Half of your daily earnings is distributed to you only if you click ads, the other half is passively given no matter if you click your daily required ads or not.
Szia Oreglajos!OregLajos írta:Vettem újabb csomagot,instant kifizetett...csupa jó hírek.![]()
Kérdés:
Hol lehet sportfogadni?(nem látok,vagy lemaradtam valamiről?)
Siddartha Gupta Well, I was misinformed about this. But I discussed this with the admin and then it got cleared. Basically after your adpack matures to 130%, then it will give some daily profits forever. But how much, it will be determined by the system automatically. It could be 2.5%, if the revenues are really topshot, but most probably in range of 0.05-0.1% or so.
igen, de ha a képen amit beszúrtam továbbmennék a payza kér egy btc címet, vagyis akár amit a bitluna ad a btc befizuhoz azt is beírhatom,luci írta:Szia pimmi!
Szerintem ha payzarol bitcoint fizetsz be akkor csak payzara fog dollarban kifizetni mivel mindegy honnan fizetsz be o dollarba szamolja el es oda fizet ki ahonnan befizettel es valoszinu hogy dollarba fogod visszakapni.Bitcoin befizeteshez van kulon processzor.Ez csak az en velemenyem.
Mikor bitcoint fizetsz be akkor a bitluna ad egy generalt bitcoincimet tehat az a cim az mindig valtozo egyszeri hasznalatra szol.pimmi írta:igen, de ha a képen amit beszúrtam továbbmennék a payza kér egy btc címet, vagyis akár amit a bitluna ad a btc befizuhoz azt is beírhatom,luci írta:Szia pimmi!
Szerintem ha payzarol bitcoint fizetsz be akkor csak payzara fog dollarban kifizetni mivel mindegy honnan fizetsz be o dollarba szamolja el es oda fizet ki ahonnan befizettel es valoszinu hogy dollarba fogod visszakapni.Bitcoin befizeteshez van kulon processzor.Ez csak az en velemenyem.
gondolom így lehet, de még ezt így nem próbáltam.
luci írta:Tegnap mancsnak koszonhetoen sikerult meg 6 csomagot vennem igy lett 10 csomagom es ma reggel megkaptam a 2 csomag 10$ erteku bonuszt!![]()
![]()
Koszonom szepen!
Szia deejayfly!deejayfly írta:GratAmugy az is beleszámít amit vissza forgatáson veszek vagy csak az amit kívülről veszek csomagot?
Nagyon szivesen!luci írta:Tegnap mancsnak koszonhetoen sikerult meg 6 csomagot vennem igy lett 10 csomagom es ma reggel megkaptam a 2 csomag 10$ erteku bonuszt!![]()
![]()
Koszonom szepen!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég