Kérdem én: Kinek jó ez az adott e-bankokon kívül?
Mert az oldalnak nem, meg a felhasználónak sem, mert általában mindkettőtől von le valamit az e-bank egy-egy ilyen oda-vissza mozgatás során, vagy nem?
Aztán:
Tegyük fel hogy bérelsz, de nem tettél be kintről pénzt az oldalba (mint ahogy én pont így vagyok vele jelenleg). Ekkor az az érdeked, hogy minél több RR bevételed legyen, az én olvasatomban, mert ez a ROI számítás alapja ekkor.
De mondjuk be merészelsz rakni 2 vagy 5 dodot -- ami a minimum attól függően, milyen e-bankot használsz -- ekkor minden a feje tetejére áll, hisz átkerültél a befektető kategóriába, aholis az lesz az érdeked, hogy minél kevesebb legyen az RR bevételed, mert ekkor már az RR bevétel a ROI számításnak nem a nevezőjében, hanem a számlálójában fog szerepelni, a nevezőben pedig a berakott 2 vagy 5 dodod szerepel majd, szóval, jól megszívtad. Ha mondjuk 2 dodot tettél be és standard tag vagy, akkor 200% a ROI-d, azaz ha az RR bevételed 4 dodo felett van, nem kérhetsz ki, amíg nem teszel be további pénzt. Legalábbis az én szövegértelmezésem alapján.
Mi következik ebből?
Az hogy az emberek, ha átlátják ezt a dolgot, 2x is meggondolják, hogy berakjanak-e ilyen 2-5 $ nagyságrendű pénzeket, mert egyszerűen csak amiatt hogy beraktak, rosszabb helyzetbe kerülnek. Na most ez érdeke az oldalnak? Azaz jól át van vajon gondolva ez az új szabályozás?
Mondok még egy érdekes dolgot:
A moderátor aki közzé tette ezt a ROI bejelentést, tudjátok mivel fejezte be a mondandóját?
Magyarul így tudnám fordítani: "Zűrzavar lesz a sírfeliratom."

Hát öreg, te mondtad, nem én? Valamire csak ráéreztél!!!

Ja, most látom, ez neki a szokásos aláírása - na fasza - nomen est omen, azaz akkor is illik rád a mottód!
Magyarul felfoghatjuk ezt egyfajta gyónásnak, azaz tudja magáról, hogy ő egy káosz kapitány, vagy hogy értsük ezt?