Egész sok percem összegyűlt a HitLeap oldalon.

Azt szeretném kérdezni, hogy lenne-e igény HitLeap látogatottságra?
100 látogatás / 25 Ft
Fizetni PayPal-on vagy Skrill-en keresztül lehetne.
Szóval, van-e érdeklődő?

Annyira felesleges hogy én havi kb 80-90e ft-ot kiszedek belőleany írta:Likesplanet.com elfogad Hitleap hiteket, sőt még külön biztat is rá.. az így szerzet pontokból érdemes job-okat készíteni, ha okosan használod sikerülhet kis pénzre váltani.. de egyébként felesleges futtatni a Hitleapot
punnmass írta:Annyira felesleges hogy én havi kb 80-90e ft-ot kiszedek belőleany írta:Likesplanet.com elfogad Hitleap hiteket, sőt még külön biztat is rá.. az így szerzet pontokból érdemes job-okat készíteni, ha okosan használod sikerülhet kis pénzre váltani.. de egyébként felesleges futtatni a Hitleapot![]()
Bár nem ilyen likesplanet stb-ből. És nem 1-2 gépen fut.
A lényeg hogy lehet még vele okosba keresni.
Viszont a jelenlegi hitleap ár ilyen 0.3$ / 10.000 minuteban megy. "100 látogatás / 25 Ft"-ért senkinek nem éri meg.
Na jahany írta:Rendben vannak olyan dolgok amik csak addig működnek még kevesen tudják, csinálják.. de azért valaki elpletykálhatná nekem![]()
Ilyenekkel én már nem foglalkozom.any írta:Rendben vannak olyan dolgok amik csak addig működnek még kevesen tudják, csinálják.. de azért valaki elpletykálhatná nekem![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég