5 dolcsisak a csomagokakkor ez egy 10$-os csomaggal
más, hibás az aláírásod...
ami fontos is, a minimum vásárlást, befizut, lecsökkentették 10 ről... Minimum purchase is $5.00.
5 dolcsisak a csomagokakkor ez egy 10$-os csomaggal
Minimum befizetes 10$ ha jol ertettem tehat egybol 2 db.5$-os csomagot kell vasaroljal bocs ha nem voltam ertheto.pimmi írta:5 dolcsisak a csomagokakkor ez egy 10$-os csomaggal
luci írta:Tehat minimum befizetes 10$ ha jol ertettem tehat egybol 2 db.5$-os csomagot kell vasaroljal bocs ha nem voltam ertheto.pimmi írta:5 dolcsisak a csomagokakkor ez egy 10$-os csomaggal
Koszi hogy szoltal eszre sem vettem hogy nem mukodik a banner!
ami fontos is, a minimum vásárlást, befizut, lecsökkentették 10 ről... Minimum purchase is $5.00.
eddig igen így volt de most külső prociról 5 dolcsit is enged, nem 10mancs írta:Huha micsoda zurzavar alakult itt ki
min.depozit 10$
.
igen már rájöttem én is de akkor a minimum vásárlás 5 dolcsi, akár kintről is, eddig én mindenkinek 10-et mondtam , de ez téves volt...mancs írta:Ha csak csupan a withraw meletti deposit gombot nyomod meg ott a min.10$ de ne azt hasznaljatok befizetesnel hanem az irodadban kozepen a Purchase AdPacks-re kattintva vegyetek meg 5$-os csomagjaitokat.
Koszi a kiegeszitest!pimmi írta:igen már rájöttem én is de akkor a minimum vásárlás 5 dolcsi, akár kintről is, eddig én mindenkinek 10-et mondtam , de ez téves volt...mancs írta:Ha csak csupan a withraw meletti deposit gombot nyomod meg ott a min.10$ de ne azt hasznaljatok befizetesnel hanem az irodadban kozepen a Purchase AdPacks-re kattintva vegyetek meg 5$-os csomagjaitokat.
Szia mpeti!mpeti írta:Sziasztok!
Tegnap megvettem az első csomagjaimat külső egyenlegről, de még nem írták jóvá. Mennyi idő kell, hogy jóváírják?
Btc -vel fizettem, menü kitöltve. Btc egyenlegre kapom a ptc kattolást is.mancs írta:Szia mpeti!mpeti írta:Sziasztok!
Tegnap megvettem az első csomagjaimat külső egyenlegről, de még nem írták jóvá. Mennyi idő kell, hogy jóváírják?
Milyen processzorol fizettel be?
Az irodadban kitoltotted a Payment Details menut?
Akkor elvileg mar be kellett volna erkeznie ha meg van a min.3 megerosites.De ha jol ertem a Faq-ban ugy irja hogy ha 3 napig nem irjak jova a befizetest akkor irj supportot.mpeti írta:Btc -vel fizettem, menü kitöltve. Btc egyenlegre kapom a ptc kattolást is.mancs írta:Szia mpeti!mpeti írta:Sziasztok!
Én is köszönöm a választ! Supportnak írtam, mivel az uphold már elküldte a befizetésről a mailt.mancs írta:Akkor elvileg mar be kellett volna erkeznie ha meg van a min.3 megerosites.De ha jol ertem a Faq-ban ugy irja hogy ha 3 napig nem irjak jova a befizetest akkor irj supportot.mpeti írta:Btc -vel fizettem, menü kitöltve. Btc egyenlegre kapom a ptc kattolást is.mancs írta: Szia mpeti!
If you didn't received any profit for more than 3 days since the purchase let us know by sending a support ticket
Szerintek meg varjunk egy kicsit lehet hogy csak a megerositesekkel van problema.
Ha beerkezik a befizetesed ugyis latni fogom mivel a reffem vagy.Koszonom!
Kerlek ertesites a fejlemenyekrol koszonom!mpeti írta:Én is köszönöm a választ! Supportnak írtam, mivel az uphold már elküldte a befizetésről a mailt.mancs írta:Akkor elvileg mar be kellett volna erkeznie ha meg van a min.3 megerosites.De ha jol ertem a Faq-ban ugy irja hogy ha 3 napig nem irjak jova a befizetest akkor irj supportot.mpeti írta: Btc -vel fizettem, menü kitöltve. Btc egyenlegre kapom a ptc kattolást is.
If you didn't received any profit for more than 3 days since the purchase let us know by sending a support ticket
Szerintek meg varjunk egy kicsit lehet hogy csak a megerositesekkel van problema.
Ha beerkezik a befizetesed ugyis latni fogom mivel a reffem vagy.Koszonom!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég