Kedves kritikusok!
Igen! Az oldalt én írtam! Nem megvásároltam, én írtam!
Tény hogy kinézetre még nem a legmodernebb, de dolgozom rajta. Bár a grafikai rész, nem az én asztalom... de igyekszem.
Ami egy kicsit felbosszantott, hogy még töltsek el egy kis időt a PTC oldalak világában...? Én?

A PTC Ajánlatok szerkesztésében és üzemeltetésében is részt vettem. Több mint 10 éve foglalkozom PTC oldalakkal, és kb. 7 éve igen aktívan, úgy hogy ebből is élek meg! (Ki mondhatja el ezt magáról?)
Ha majd lesz elég aktív tag, hogy tényleg megérje az oldalt egy hivatalos Domján névre váltani, akkor majd lesz! De addig nem fizetek ki feleslegesen több mint 500$-t, hogy egy igényes és teljesen automatikus PTC oldalt csináljak, fizetett Domain-al.
Illetve nem csak aktív tagok kellenek, hanem hirdetők! Minél több! Mert egy PTC oldalt ebből lehet fenntartani, nem a tagokból!
Ha majd sok hirdető lesz, akkor lejjebb viszem a tagság árát is!
(Jha, és A Neobux nem ad 10centes hirdetést, legalább is én 5 éve vagyok éves Golden tag, és még sosem volt benne szerencsém)
bango5! Köszönöm neked, hogy kiraktad ezt a képet, mert nem vettem észre, hogy a tesztelés során az összeg kinn maradt, de már lenulláztam.
Illetve a kritikákat is köszönöm, mert ez alapján majd tudok változtatni. De a szidalmazást részemre, azt megvetem, mert nem ismertek.
Helyesírási és megfogalmazási hibák még akadnak. De sok munka van egy ilyen oldalba, tehát türelem, míg javításra kerülnek.
Tehát ha valakinek javaslata van, hogy min kéne javítani, akkor azt szívesen fogadom.
Köszönöm!