Atlantic GAM - SCAM !
Atlantic GAM - SCAM !
Sziasztok.
Egy olyan céget szeretnék bemutatni nektek aki tönkrement cégek felvásárlásával foglalkozik és a felfuttatásuk utáni eladásból termelik a profitot.
Lehetőséget nyújt befektetőknek és hálózatépítőknek egyaránt.
Írhatnék itt most odákat a cégről, de létezik több oldal is amin videók segítségével ismertetik meg a Cég befektetési programjait és a Továbbajánlói részét.
Én jelenleg vásároltam egy befektetői csomagot, ami hétfőn indul és Pénteken lesz az első jóváírásom, így hetente tudok jelentkezni friss kifizetési bizonylatokkal.
Egy olyan céget szeretnék bemutatni nektek aki tönkrement cégek felvásárlásával foglalkozik és a felfuttatásuk utáni eladásból termelik a profitot.
Lehetőséget nyújt befektetőknek és hálózatépítőknek egyaránt.
Írhatnék itt most odákat a cégről, de létezik több oldal is amin videók segítségével ismertetik meg a Cég befektetési programjait és a Továbbajánlói részét.
Én jelenleg vásároltam egy befektetői csomagot, ami hétfőn indul és Pénteken lesz az első jóváírásom, így hetente tudok jelentkezni friss kifizetési bizonylatokkal.
A hozzászólást 15 alkalommal szerkesztették, utoljára nadint 2019.06.09. 20:57-kor.
Ok: Nem fizető oldal !
Ok: Nem fizető oldal !
Re: Atlantic GAM/Befektetés, heti kifizetéssel/4-6% hetente
Pénteken megkaptam a heti hozamot, ami 7% lett.
Amint elfogadják az adataimat és verifikált státuszba lépek akkor indítom is a kifizetést.
Majd jelentkezem a fejleményekkel.
Amint elfogadják az adataimat és verifikált státuszba lépek akkor indítom is a kifizetést.
Majd jelentkezem a fejleményekkel.
Reggel megérkezett az első kifizetésem Uphold-ra az Atlantic-tól. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára donsavesz 2017.03.28. 22:25-kor.
Az első kifizetés képekben:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára donsavesz 2017.03.28. 22:25-kor.
Re: Atlantic GAM/Befektetés, heti kifizetéssel/4-6% hetente /// Első kifizetés
Minden pénteken este 7-kor jóváírják a heti teljesítményt, ez most sem volt másképp
6,17% lett a heti hozam

6,17% lett a heti hozam

Re: Atlantic GAM/Befektetés, heti kifizetéssel/4-6% hetente /// Első kifizetés
Ebben a videóban minden benne van, amit kell tudni a cégről.
http://atlanticteam.net/kepzesek-es-bem ... f-bemutato
http://atlanticteam.net/kepzesek-es-bem ... f-bemutato
Re: Atlantic GAM/Befektetés, heti kifizetéssel/4-6% hetente /// 2x fizetett már
Megjött a második kifizetésem is

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára donsavesz 2017.03.28. 22:27-kor.
Mennyi a minimum befektetési összeg?
Amikkel leginkább törődök a PTC iparágból
:
http://www.scarlet-clicks.info/?ref=jatekos12
http://www.rotate4all.com/ptp/promote-7737
https://www.neobux.com/?rh=6A6174656B6F733132
http://www.gptplanet.com/?ref=jatekos12

http://www.scarlet-clicks.info/?ref=jatekos12
http://www.rotate4all.com/ptp/promote-7737
https://www.neobux.com/?rh=6A6174656B6F733132
http://www.gptplanet.com/?ref=jatekos12
Szia.
90 euro a legkisebb, utána 3 a szorzó 270€, 810€, 2430€ és így tovább.
90 euro a legkisebb, utána 3 a szorzó 270€, 810€, 2430€ és így tovább.
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Szia!
Azért a helyedben én nagyon vigyáznék és óvatos lennék ezzel a céggel. Ne vedd kötözködésnek vagy trollkodásnak rövid kis írásomat, érdemes végigolvasni.
AtlanticGam.es=Questra World
Kezdem azzal, hogy ennek az embernek a neve szerepel az összes szerződésen, mint president : Facebook. Nekem ez az elnökség dolog amolyan stróman dolognak tűnik, de a képzései alapján semmiképpen nem pénzügyi szakember. Ha egyáltalán igazi a profilja. Sokkal inkább köthető a cég egy orosz illetőségű emberhez: Andrey Andreevich Abakumohoz, aki a cég CEO-ja azaz vezetője. Erről és a pilótajáték jellegről itt találsz infókat.
A Questra jogtalanul és szabályszegő módon tart bemutatókat, képzéseket Magyarországon! Ha nem ők maguk szervezik ezeket, hanem a magyar vezetők, akkor ők követik el a szabálysértést. Ezzel azért nem árt tisztában lenni. Az senkit nem érdekel, hogy Angliában és Cabo Verdében (azt sem tudom hol van) is be vannak jegyezve, mert az európia unióban minden országnak a saját nemzeti bankja adja ki az engedélyeket. Mivel nincs MNB engedélyük, így a honlapjuk sem lehetne magyar nyelvű, ahová a támogatói oldal linked mutat. Emiatt a két dolog miatt az MNB erősen ráncolni fogja a homlokát, amikor a tudomásukra jut a weboldal létezése. Itt jegyzem meg, hogy erősen figyelik az ide vonatkozó befektetési honlapokat és erre előbb-utóbb sor fog kerülni. (anélkül hogy reklámozni akarnám a céget: Questra Hungary)
Nem árt tudni, hogy Belgiumban és Ausztriában az ottani pénzügyi felügyeletek már be is tiltották a Questra működését. Nyilvánvalóan nem véletlenül. (itt olvashatod el: BehindMLM). Mint ahogy az sem véletlen, hogy ezután gyorsan nevet változtattak AtlanticGam.es-re. Ezért kezdtem a cikkemet a matematikai képlettel.
Ausztriai állásfoglalás
Belga állásfoglalás
Az éves 312% nyereség egészen meseszerű, biztos hogy ilyen hozama semmilyen normális befektetésnek nincs, legfeljebb egy pilótajátéknak vagy HYIP-nek, de az sem fog 1 évig sem működni. Vagyis pont addig fog menni, amíg lesz elegendő új befizető. Az sem igaz, hogy a weboldal 2014. óta megy, ugye senki nem dől be ennek a régi és olcsó trükknek? Ha már a pilótajátékot említettem, az ajánlói rendszere a legdurvább MLM ami csak létezik, ami kiválóan alkalmas egy pilótajáték szervezésére. Az egészet a tagok befizetései határozzák meg, semmi köze a cég nyereségéhez, amit állítólag máshonnan szereznek. Ha jobban megnézed, semmi másról nem szól, csak arról hogy minél több embert szervezz be a programba.
Vannak még itt képek a vezetőségi tagok máshonnan ellopott állítólagos fotóiról is.
Azt hiszem, ennyi elég. Lehet velem vitatkozni, de a tények sajnos makacs dolgok. Ez az oldal egy ponzi, mert nincs semmilyen termék mögötte. Erre a ponzira ráhúztak egy MLM-köntöst és eladják, mint befektetést, ahol szakemberek foglalkoznak a pénzzel. Akinek ennyi bizonyíték nem volt elég, azt úgysem fogom meggyőzni, de ezek után nem is akarom. Nekem pont elég ennyi, hogy ne vegyek részt.
Azért a helyedben én nagyon vigyáznék és óvatos lennék ezzel a céggel. Ne vedd kötözködésnek vagy trollkodásnak rövid kis írásomat, érdemes végigolvasni.
AtlanticGam.es=Questra World
Kezdem azzal, hogy ennek az embernek a neve szerepel az összes szerződésen, mint president : Facebook. Nekem ez az elnökség dolog amolyan stróman dolognak tűnik, de a képzései alapján semmiképpen nem pénzügyi szakember. Ha egyáltalán igazi a profilja. Sokkal inkább köthető a cég egy orosz illetőségű emberhez: Andrey Andreevich Abakumohoz, aki a cég CEO-ja azaz vezetője. Erről és a pilótajáték jellegről itt találsz infókat.
A Questra jogtalanul és szabályszegő módon tart bemutatókat, képzéseket Magyarországon! Ha nem ők maguk szervezik ezeket, hanem a magyar vezetők, akkor ők követik el a szabálysértést. Ezzel azért nem árt tisztában lenni. Az senkit nem érdekel, hogy Angliában és Cabo Verdében (azt sem tudom hol van) is be vannak jegyezve, mert az európia unióban minden országnak a saját nemzeti bankja adja ki az engedélyeket. Mivel nincs MNB engedélyük, így a honlapjuk sem lehetne magyar nyelvű, ahová a támogatói oldal linked mutat. Emiatt a két dolog miatt az MNB erősen ráncolni fogja a homlokát, amikor a tudomásukra jut a weboldal létezése. Itt jegyzem meg, hogy erősen figyelik az ide vonatkozó befektetési honlapokat és erre előbb-utóbb sor fog kerülni. (anélkül hogy reklámozni akarnám a céget: Questra Hungary)
Nem árt tudni, hogy Belgiumban és Ausztriában az ottani pénzügyi felügyeletek már be is tiltották a Questra működését. Nyilvánvalóan nem véletlenül. (itt olvashatod el: BehindMLM). Mint ahogy az sem véletlen, hogy ezután gyorsan nevet változtattak AtlanticGam.es-re. Ezért kezdtem a cikkemet a matematikai képlettel.
Ausztriai állásfoglalás
Belga állásfoglalás
Az éves 312% nyereség egészen meseszerű, biztos hogy ilyen hozama semmilyen normális befektetésnek nincs, legfeljebb egy pilótajátéknak vagy HYIP-nek, de az sem fog 1 évig sem működni. Vagyis pont addig fog menni, amíg lesz elegendő új befizető. Az sem igaz, hogy a weboldal 2014. óta megy, ugye senki nem dől be ennek a régi és olcsó trükknek? Ha már a pilótajátékot említettem, az ajánlói rendszere a legdurvább MLM ami csak létezik, ami kiválóan alkalmas egy pilótajáték szervezésére. Az egészet a tagok befizetései határozzák meg, semmi köze a cég nyereségéhez, amit állítólag máshonnan szereznek. Ha jobban megnézed, semmi másról nem szól, csak arról hogy minél több embert szervezz be a programba.
Vannak még itt képek a vezetőségi tagok máshonnan ellopott állítólagos fotóiról is.
Azt hiszem, ennyi elég. Lehet velem vitatkozni, de a tények sajnos makacs dolgok. Ez az oldal egy ponzi, mert nincs semmilyen termék mögötte. Erre a ponzira ráhúztak egy MLM-köntöst és eladják, mint befektetést, ahol szakemberek foglalkoznak a pénzzel. Akinek ennyi bizonyíték nem volt elég, azt úgysem fogom meggyőzni, de ezek után nem is akarom. Nekem pont elég ennyi, hogy ne vegyek részt.
Balázs
Szia Balázs.
Ķöszönöm a tájékoztatást.
Igen, biztos nem fog évtizedekig fizetni, de szerintem mindenki tisztában van az ilyen befektetések igen magas kockázatával.
Ķöszönöm a tájékoztatást.
Igen, biztos nem fog évtizedekig fizetni, de szerintem mindenki tisztában van az ilyen befektetések igen magas kockázatával.
Tegnap, ismét véget ért egy hét és 6,47% lett az eredmény.
Megjött ma a 3. kifizetésem is
Re: Atlantic GAM/Befektetés, heti kifizetéssel/4-6% hetente /// 3x fizetett már
A heti teljesítmény 5,21% lett.
Múlt heti teljesítményük 6.3% lett.
Szia!
Küdenél nekem egy leírást hogyan kell befektetni. ? Befizetni befektetni stb
Köszönöm
Piri
Küdenél nekem egy leírást hogyan kell befektetni. ? Befizetni befektetni stb
Köszönöm
Piri
Szia Piri.
Küldtem privát üzenetet.
Küldtem privát üzenetet.
Re: Atlantic GAM/Befektetés, heti kifizetéssel/4-6% hetente /// 4x fizetett már
Tegnap ismét megérkezett a kifizetésem.
Ma este 7- kor újabb, heti teljesítmény jóváírás.
Ma este 7- kor újabb, heti teljesítmény jóváírás.
A heti teljesítményük 6,16% lett.
E heti teljesítményük: 6,46%
Csütörtökön újabb kifizetést kaptam
Csütörtökön újabb kifizetést kaptam

-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Re: Atlantic GAM/Befektetés, heti kifizetéssel/4-6% hetente /// 5x fizetett már
Csak 20 dollártól lehet kikérni?
Szia.
10€/10$ a kikérhető minimum.
10€/10$ a kikérhető minimum.
A heti teljesítmény: 5.76%
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Hogy tudod kivenni a pénzt, meg kell-e adni a bankártya adatokat is, vagy van más lehetőség is rá?
Szia.
Pénzt tudsz kivenni több helyre is, ha érvényesítetted az irodád.
AdvCash,Btc, Pm
Pénzt tudsz kivenni több helyre is, ha érvényesítetted az irodád.
AdvCash,Btc, Pm
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Mit takar az érvényesítés, kapok egy megerősítő linket mailban? Számlaszámra esetleg nem utalható ki?
Az érvényesítéshez a személyi okmanyaid velamelyikét és a lakcímedet igazoló dokumentumot kell feltölten, plusz a szokásos email visszaigazolás is.
Egyből bankszámlára nem tudsz kikérni.
Egyből bankszámlára nem tudsz kikérni.