THW Global - SZÉGYENTELJES ÁTVERÉS !
-
- Támogató
- Kapcsolat:
Re: THW Global - ingyen bevétel...
Majd hihető lesz, ha lesz hihető fotó a pénzről. Nem csinált fotó.....
Felhőbányászat: https://bluestonemining.com//#/register/8416477
Nincs infója senkinek erről az úgynevezett kifizetésről?,már letelt a dec.31.-e,és miért szűnt meg a THW Global magyarul weboldal?,
nem tudom mért szünt meg gondolom már változott a dolog nem volt érvényes és letiltották.
több thw magyarul oldal is van, amit én tudok megy...maltosz írta:Nincs infója senkinek erről az úgynevezett kifizetésről?,már letelt a dec.31.-e,és miért szűnt meg a THW Global magyarul weboldal?,
be tudod rakni?
Be hát!
Egy régi jó barátom mondta egyszer...A döglött macskát is lehet simogatni,de minek?
Humbák Feri barátom pedig ezt megerősítheti.
Ejh,azok a régi szép idők...

Egy régi jó barátom mondta egyszer...A döglött macskát is lehet simogatni,de minek?
Humbák Feri barátom pedig ezt megerősítheti.

Ejh,azok a régi szép idők...

face
14 perce
Sziasztok! A THW tulajdonosa kéri a türelmet ,Január 07 én fogunk tájékoztatást kapni a videó nézési kifizetésekről! A tárgyalások folynak ma is még és holnap is ! Kérlek benneteket szorítsunk a cégnek mert sok múlik ezen a két napon!? Köszönöm!!
10 év tömlőc kéne a THW tulajának nem türelem....

az ígérgetés,az időhúzás a legelterjedtebb csalási fajta,akár az "élet"ben. gondolom ezalatt az idő alatt simitják el a szálakat maguk körül,hogy ne legyenek megfoghatóak.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
"A halogatás a nemet mondás leggyilkosabb formája."
Már nem emlékszem, honnan van bennem ez az idézet, de Murphy törvénykönyve gyanús.
Már nem emlékszem, honnan van bennem ez az idézet, de Murphy törvénykönyve gyanús.
Szerintem fogadjátok végre el , átvertek minket!
Engem ugyan nem....
A kötelezőn kívül egy másodpercet nem néztem tovább a videókat, és egy lukas garast sem láttak tőlem a számlájukon!
Csak kacagtam a sok balekon aki nyűglődött a payza befizetésekkel.... gondolom azóta a hajukat borzolják, ők voltak a legnagyobb arccal végig, talán már elkönyvelték a pénzük eltűnését az éterben...

És megis kapták érte a jól megérdemelt jutalékokat.
Igen, a virtuális számlára, és gondosan 100 dollár alatt, hogy még véletlenül se tudják megkísérelni kivenni....
Várom a bizonylatokat töretlenül!
(még egy felet sem láttam sehonnan) 

176 dollár az neked mióta 100 alatt XDXD
lássuk a bizonylatokat! Ja? Hogy az nincs senkitől.....
Olyan oldalt én is tudok mutatni ahol 3000 dollárom van kikérve immár 7 éve....

Olyan nincs is.
-
- Támogató
- Kapcsolat:
Ezekkel a kikérhető összegekkel már én is úgy vagyok, ha valóban megérkezett a saját virtuális számlámra (paypal, payza, stb) akkor hiszem el és akkor publikálom ide. Amíg az oldalakon marad és kifizetésre vár, vagy ott halmozhatom és majd visszaforgatom vagy kikérhetem x összegnél azt nem jegyzem sehol, mert az nem létezik. Oldal eltűnik és annyi 

Felhőbányászat: https://bluestonemining.com//#/register/8416477
Mit szóltok a szuper friss hírekhez?
A B.Cs. is bezárta az oldalát,nehogy már magyarázkodnia kelljen,hogy miért nem kapnak az emberek egy fityinget sem!!!! Nem is vártam mást attól a nőtől!

A semmit ugyebár nehéz is lenne elmagyarázni...de mi is,ahogyan nézem 23 oldalon át beszélgettünk róla...

Kíváncsi vagyok az ottani nagy pofájú öregasszonyok meddig biztatják még és védik azt a boszorkát.... Mikor esik le nekik is a tantusz?! 

-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Én eddig mellette álltam, de ez már annyira pofátlan, mint a thw oldaláról mit pedig a facebookos oldalról, hogy már fáj.
Komolyan mondom ennyi hülyítést én még sose hallottam!
Én eddig mellette álltam, de ez már annyira pofátlan, mint a thw oldaláról mit pedig a facebookos oldalról, hogy már fáj.

Komolyan mondom ennyi hülyítést én még sose hallottam!
A legelején is a rutinosak egyből levágták hogy az 1000 dollár havi kereset ígérete enyhén szólva is komolytalan.... Legyünk józanok, őszintén abban mi termeli a pénzt hogy videókat nézel??? Akkor azt mondom igen, ki lehet termelni, hogy ha az 1 millió felhasználóból minden második rá is kattint a videókba ágyazott reklámokra (mert szerintük ebből van a pénz) és be is fáradnak az első kereskedésbe megvásárolni a reklámozott Lexus terepjárót.....

-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Hát igen teljesen igazad van.
Én sajnos buta voltam bele vágtam, de ebből tanul az ember.
Én legalább tanultam belőle!
Van akik meg várják még mindig mint a Messiást!
Én sajnos buta voltam bele vágtam, de ebből tanul az ember.
Én legalább tanultam belőle!

Van akik meg várják még mindig mint a Messiást!
akkor ez nem fizet? xD
Fizet ez csak nem kirakodóvásár, hogy mutogassuk a jutalékokat amiket már jóváírtak.
Te jó isten, ember.....
Remélem iróniának szántad, mert ha ez komoly akkor van baj..... 

Most mivan ott van az irodában ki van fizetve, az már más kérdés hogy payzán is ott van e. Köszönjétek meg a csalóknak hogy tönkretették az indulást.
Vásárolgass az irodádból!

Vannak még menthetetlen emberek! Hihetetlen,hogy még ezek után is mondják a magukét!!!