4 dollárnál tartok, lassan jön az első kifizetés

hát nem biztos...én és reffeim már pending, vagyis visszatette az egyenlegre...doorsj21 írta:Sziasztok!
4 dollárnál tartok, lassan jön az első kifizetés
Kedves hashpoke felhasználó.
Ki kell kapcsolnunk a kifizetést a 27.12.2016-ig, mert van egy kis gond a kifizetési rendszer.
Tegnap éjjel valaki manipulálta a számlát, és van egy hatalmas mennyiségű bitcoinod. Ezt rendbe hozni, szükségünk van a technikus. De ő épp abban a pillanatban vakáció karácsonykor.
Majd én elintézem, hogy még mindig megkapod a napi hasznot hoz a hashpoke tárca, szóval ne aggódj.
A 27. december 28.-ig vagy képes vagy újra, hogy visszavonja a nyereség a bitcoin pénztárca.
Minden visszavonják minden rögzített után kap egy 4 % bónusz.
Szóval, ha visszavonják 100 dollár, 104. dollár lesz
Elnézést a kellemetlenségért,
A hashpoke csapat
az majd 27. én derül ki.. az hogy mit ír jóvá egy dolog, de egyenlőre nem fizet.doorsj21 írta:Igazat mondhat,
én pár napja, de semmi, szóval kakukk ez is...doorsj21 írta:Ma értem el a 0.005-t, eddig nem fizetett.
nem fizetraptor666 írta:Regisztráltam... Nekem nem kezdi el bányászni. Vagyis még mindig az összes szám a bitcoinnál nulla. pedig már egy ideje regisztráltam. Pedig Miningnél aktívot ír. Még nem fizettem semmire sem elő! Vagy mennyi idő mire mutatni fog valamit?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég