miért hagytad felgyülni?gaizkaneu írta:itt is és az Innon is kitiltott (20$ és 60$ pending van) ,van értelme írogatni nekik ,valaki tudott intézni velük valamit?
Értem. Viszont ebben van kockázat,mert nagy részét az összes saját keresetnek - és ráfordított időnek - elviheti,ha nem fizetne. Ezt érdemes figyelembe venni sztemgaizkaneu írta:nem hagytam, folyamatosan kérem ki , a bérelt refek elég jól adtak ebbe a hónapba
xenosz2 írta:Értem. Viszont ebben van kockázat,mert nagy részét az összes saját keresetnek - és ráfordított időnek - elviheti,ha nem fizetne. Ezt érdemes figyelembe venni sztemgaizkaneu írta:nem hagytam, folyamatosan kérem ki , a bérelt refek elég jól adtak ebbe a hónapba
Hát igen.Normális oldalon válaszolnak a levelekre,vagy utánanéznek. Sok oldalról vérzik ez az oldal főleg kommunikációban,bár sajnos azt kell mondjam nagyon kevés az olyan "program" ami 100%-ig megbízható. valahol mindegyik igyekszik kisebb-nagyobb mértékben a tagokat kihasználni. Az Ayu a pofátlanabbak közé tartozik. Egyetlen előnye,hogy jól lehet vele keresni már viszonylag régóta,de a vissza-visszatérő problémák miatt nem megbízható.patrasz írta:Volt miből fizetni, refemet is kizárta ma reggel szintén kikérést várt.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég