MXRevShare - Mondj IGEN-t a sikerre! BTC, EUR, USD.
Re: MXRevShare - Mondj IGEN-t a sikerre! BTC, EUR, USD.
Szevasztok!Érdekelne az Mx csak az a gondom hogy nem tudom kiszámolni hogy mennyi lenne a profitom .Tud valaki ebben segíteni?Mindent értek viszont ezt nem tudom kiszámolni és így meg nem szállok be hogy azt sem tudom mennyit fogok ezzel keresni.Köszönöm!
a lényeg, a többi sallangAK47HUN írta:Szevasztok!Érdekelne az Mx csak az a gondom hogy nem tudom kiszámolni hogy mennyi lenne a profitom .Tud valaki ebben segíteni?Mindent értek viszont ezt nem tudom kiszámolni és így meg nem szállok be hogy azt sem tudom mennyit fogok ezzel keresni.Köszönöm!
Én azt a sallangot azért meghallgatnám mert nem 5$ lenne a beszállóm.zoltanpasztor5@gmail.com ra írj hogyha tudsz nekem segíteni hogy az 1000 dollárból folyamatos visszaforgatással mennyi tőkém lessz a 3. Ciklus vége után .Köszönöm!
ok, írok még a mai naponAK47HUN írta:Én azt a sallangot azért meghallgatnám mert nem 5$ lenne a beszállóm.zoltanpasztor5@gmail.com ra írj hogyha tudsz nekem segíteni hogy az 1000 dollárból folyamatos visszaforgatással mennyi tőkém lessz a 3. Ciklus vége után .Köszönöm!
Tibor Farkas Janus Nowak:FRISSÍTÉS: (MÉG EGYSZER): A megosztási script hiba 100%-ban nem volt javítható. A BTC megosztás nem lehetséges. Néhány tag vásárolt EUR hirdetési csomagot rosszul kiosztott megosztási részesedéssel. A hirdetési csomagok törlésre kerültek. A mínuszos egyenlegek 0-ra lettek beállítva néhány fióknál.Néhány hirdetési csomag 107.5%-nál lejártak. De néhány 112.5%-nál.EZ ÍGY FOG MARADNI! Nem fogok játszani az adatbázissal, 0.125 Cent miatt!A következő megosztási futtatás probléma nélkül fog működni. Mivel a megosztási részesedés nem garantált, nem fogok megválaszaolni egyetlen jegyet sem, vagy bejegyzést tenni ebben a kérdésben. Nem tudom rekonstruálni az utolsó megosztást 100%-ban. Tehát egy vágást kell csinálnunk és felejtsétek el az adatbázis hibákat.A VERIFIKÁLÁSSALKAPCSOLATBAN:ISMÉT: NEM MEGENGEDETT A KIFIZETÉS amíg a verifikációs modul látható a profil oldalatokon. Egy fontos scriptre várok és tájékoztatni foglak benneteket, ha lehetséges, hogy ellenőrizzétek az ID-kat.Elküldve:12:14
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
így legyen 5-ösöm a lottón!luci írta:doqxstudio írta:ettől félek egy kicsit!pimmi írta:hiba az oldalon...De ne aggódj! Janus majd megcsináljapimmi írta:Tibor Farkas Janus Nowak:FRISSÍTÉS: (MÉG EGYSZER): A megosztási script hiba 100%-ban nem volt javítható. A BTC megosztás nem lehetséges. Néhány tag vásárolt EUR hirdetési csomagot rosszul kiosztott megosztási részesedéssel. A hirdetési csomagok törlésre kerültek. A mínuszos egyenlegek 0-ra lettek beállítva néhány fióknál.Néhány hirdetési csomag 107.5%-nál lejártak. De néhány 112.5%-nál.EZ ÍGY FOG MARADNI! Nem fogok játszani az adatbázissal, 0.125 Cent miatt!A következő megosztási futtatás probléma nélkül fog működni. Mivel a megosztási részesedés nem garantált, nem fogok megválaszaolni egyetlen jegyet sem, vagy bejegyzést tenni ebben a kérdésben. Nem tudom rekonstruálni az utolsó megosztást 100%-ban. Tehát egy vágást kell csinálnunk és felejtsétek el az adatbázis hibákat...Elküldve:12:14

"Nem fogok játszani az adatbázissal, 0.125 Cent miatt!" ez egy erős csúsztatás, mert nyilván több egyenlegen mutatkozik ez az eltérés, tehát annyiszor 12 és fél cent. (pl. 70000 felhasználónál ez $8,750

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára doqxstudio 2016.11.22. 21:21-kor.
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
én már nem szállnék be, ha most kellene kezdeni! semennyivel.AK47HUN írta:Szevasztok!Érdekelne az Mx csak az a gondom hogy nem tudom kiszámolni hogy mennyi lenne a profitom .Tud valaki ebben segíteni?Mindent értek viszont ezt nem tudom kiszámolni és így meg nem szállok be hogy azt sem tudom mennyit fogok ezzel keresni.Köszönöm!
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Azt azért vedd figyelembe, hogy ez nem mindenkinek volt rossz aki 112.5%-ot kapott az profitált.doqxstudio írta:így legyen 5-ösöm a lottón!luci írta:doqxstudio írta: ettől félek egy kicsit!pimmi írta:
"Nem fogok játszani az adatbázissal, 0.125 Cent miatt!" ez egy erős csúsztatás, mert nyilván több egyenlegen mutatkozik ez az eltérés, tehát annyiszor 12 és fél cent. (pl. 70000 felhasználónál ez $8,750)
Ami nekem a szövegből jött le az, hogy csak eurós adpackoknál volt ilyen ami nincs mindenkinek.
rossz hírem van nem lesz ötösöd,így legyen 5-ösöm a lottón!
"Nem fogok játszani az adatbázissal, 0.125 Cent miatt!" ez egy erős csúsztatás, mert nyilván több egyenlegen mutatkozik ez az eltérés, tehát annyiszor 12 és fél cent. (pl. 70000 felhasználónál ez $8,750)

Jó hír a síró mx world tagoknak...
Most mi megjavítjuk a másik adpacks alapvető már aktiválva a baleset után ma estétől).
Janus Nowak

nem tudom hányadik, nagyon gyors, még meg sem nyilt a levelezésem szinte..
The amount of 25 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U1365797->Uxx2290. Memo: API Payment. 35478.. Date: 07:31 23.11.16. Batch: 191876xx

The amount of 25 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U1365797->Uxx2290. Memo: API Payment. 35478.. Date: 07:31 23.11.16. Batch: 191876xx
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
ez azért akkor is trehányság!AmperChild írta:Azt azért vedd figyelembe, hogy ez nem mindenkinek volt rossz aki 112.5%-ot kapott az profitált.doqxstudio írta:így legyen 5-ösöm a lottón!luci írta:
Ami nekem a szövegből jött le az, hogy csak eurós adpackoknál volt ilyen ami nincs mindenkinek.

2 vel ez előtt írtam hogy kijavítják....ez azért akkor is trehányság!
Sziasztok.
Segítséget kérnék.Milyen email címre kell küldeni a pénzt?
- doqxstudio
- Fanatikus
- Kapcsolat:
olvastam: trehányság ilyet közzétenni, inkább hazudjon valamilyen hihetőt!pimmi írta:2 vel ez előtt írtam hogy kijavítják....ez azért akkor is trehányság!
nem emailre kell, a profilban van egy ilyen és ott kell fizetni, de egyenlőre ne fizess, hiba a rendszerben sokaknak nem fogadja el a feltöltött doksit fizetés után, és huzavona, tiket stb... ha okés lesz beírom ide....Viti2012 írta:Sziasztok.

Szia.
Csak ami internetes bank, azon vagy nincs pénzem vagy nem ismerem.
akkor nem értelek, ha nincs pénzed akkor hogy akarsz fizetni, akár emailre akár máshogy? ha meg van és nem ismered, a rendszer automat átirányít, ott csak a jelszót beírod és leemeli, írj rám priv segítek, ide valamelyik online bank kell amiket támogat és arról kell fizetni.Viti2012 írta:Szia.
Pénzem van de a Payzán.
ok, akkor átirányít oda leveszi te beírod a pin -t és ennyi de még ne mert nem okés...Viti2012 írta:Pénzem van de a Payzán.
Jó . Köszönöm
Megy a verifikáció, ami kell: 600 dpi, szig, vagy mrz kódos akármi, 1, és 2.oldala , a lényeg olyan doksi legyen amin látszik az úgynevezett mrz kód, ezt manual is be lehet írni,
Mrz kód:

Mrz kód:

én konkrétan semmitNos a "sima" kártyás személyi hátoldalán nem MRZ kód látható ? Te mit töltöttél fel ?

Ezt a vericálást most kell megcsinálni vagy ráér késöbb is? Nem lesz belöle gond?
nélküle csak kifizut nem kérhetsz..deejayfly írta:Ezt a vericálást most kell megcsinálni vagy ráér késöbb is? Nem lesz belöle gond?
Van olyan iroda, ahol a hitelesítés ellenére sincs meg a kifizu gomb...
szerintem ha tudtok még várjatok...