Rendben nem panikolok tudom hogy megbizhato csak azt hittem nalam van valami gubanc.pimmi írta:olvasd el az előző posztot, kár pánikolni

Rendben nem panikolok tudom hogy megbizhato csak azt hittem nalam van valami gubanc.pimmi írta:olvasd el az előző posztot, kár pánikolni
egyik sem megbízható, de ez épp fizetRendben nem panikolok tudom hogy megbizhato csak azt hittem nalam van valami gubanc.![]()
Azt olvastam itt a fórumon, hogyha napi 100at kattintunk akkor 10 nap alatt összejön az 5$, és akkor lehet venni egy mini csomagot. De nem is írt jóvá semmit a tegnapi kattintásból. Akkor ilyenkor mi van?pimmi írta:10 a kötelező, minek többet?zsoll0 írta:Sziasztok!
Mi van ha több, mint 100-at kattintok egy nap?
5 $-al ellehet kezdeni? Vagy ezenkívül kell még befizetnem?doqxstudio írta:az már elmúlt. ingyenesen nem tudod csinálni.
a csomagok,5 $-al ellehet kezdeni? Vagy ezenkívül kell még befizetnem?
nagyon nagy képzavarod van, nem kell hirdetni, a csomagot kell csak megvenni, a csomag vásárlásnál kapsz creditet ha akarod elhirdeted, nem tudom mire fizettél 5 dolcsitzsoll0 írta:Köszi a segítséget!
Tehát akkor hirdetnem kell valamit, az elvileg már megvan 5$ volt, és még 5$-ért kell vennem egy ilyen cuccost? És akkor hogyan jönnek a jutalékok? Lejár valamikor egy?
1 kötelező hirdetést kell feladni, de ezt megteheted a kapott kreditjeidből! Máskülönben nem tudsz kifizetést kérni...pimmi írta:nagyon nagy képzavarod van, nem kell hirdetni, a csomagot kell csak megvenni, a csomag vásárlásnál kapsz creditet ha akarod elhirdeted, nem tudom mire fizettél 5 dolcsitzsoll0 írta:Köszi a segítséget!
Tehát akkor hirdetnem kell valamit, az elvileg már megvan 5$ volt, és még 5$-ért kell vennem egy ilyen cuccost? És akkor hogyan jönnek a jutalékok? Lejár valamikor egy?nincs kötelező hirdetésvásárlás, a csomagok vásárlását kell csak finanszíroznod, és azok a táblázat szerint fizetnek, naponta jóváírják a hozamokat.
A kapott kreditjeimből? Amiért fizettem 5 $-t! Tehát akkor kell még 5 dollárt befizetnem, hogy bírjak venni egy olyan csomagot, vagy nem?1 kötelező hirdetést kell feladni, de ezt megteheted a kapott kreditjeidből! Máskülönben nem tudsz kifizetést kérni...
pimmi írta:a kifizetési kérelemnek nincs köze a hirdetés feltevéséhez, az egy más dolog, ne keverjük meg teljesen,
nem kell hirdetést venni, először a rendszer ad creditet, lehet nem azonnal de ad, ha mégsem, nullát írsz be és feladhatsz hirdetést, de ez csak azért kell hogy legelőször vehess csomagot, de ehhez NEM kell pénzcsak a csomag vásárlást kell fizetni, (persze lehet venni hirdetést, ha valaki akar de nem kell, minek? gondolom nem a hirdetésért csinálod)
és a továbbiakban nem kell hirdetés, persze lehet, én a leges leg elején feltettem, és azóta veszem a csomikat.... a kapott crediteket a vásárlás után elhirdetedvagy nem
Ez egy profitmegosztó, csomagokat kell venni, és az után ad hozamot, a hirdetés csak azért kell , hogy neve legyen a gyereknek...
nem kell de ha van reffed nyilván jobban haladsz, az 1 csomaggal sajna nagyon nem fogsz keresni, ahogy láttad a hozamát ha kifut, ez hoz 10% vagyis 5.5 lesz, ez kb 44 nap újra tudsz venni 1 darabot, de akkor is csak 1 lesz mert ez lejár, kettő akkor lesz ha ez az egy termel 10 dolcsit össz, minimum kifizu 25 dolcsi, szerintem olvasd el az összefoglalót elöl, és a videókat nézd meg amit ajánlottam.... nem tudom kihez regiztél, de nem mondta el a lényegetzsoll0 írta:Na, most már van egy Mini Adpacks-om. Tovább hogyan kell? Mit kell csinálnom? Feltétlen muszáj emberkéket meghívnom?
fent látod ki a szponzor, nem hiszem hogy én, mindegy vegyél skype -ra,zsoll0 írta:Köszi a sok segítséget! Most már még többet tudok. Tegnap este elindult már felfelé a $. Kezdem érteni a lényegét.
Szerintem pont alád regisztráltam.
Nem te vagy a sponzor. Pedig én arra a linkre kattintottam. Valami Kelvin Campbell.fent látod ki a szponzor, nem hiszem hogy én, mindegy vegyél skype -ra,
írtam privit
Zsenialis szohoz sem jutokpimmi írta:Verifikálni kell a fiókot, erről már volt szó, mostantól bevezetik, be kell fizetni, és feltölteni dokumentumot, egyébként nem lehet kifizetést kérni..
ettől félek egy kicsit!pimmi írta:hiba az oldalon...De ne aggódj! Janus majd megcsinálja
18-an nem kaptam reszesedest es azota sem de ez most ki lett javitva most kaptam megdoqxstudio írta:ettől félek egy kicsit!pimmi írta:hiba az oldalon...De ne aggódj! Janus majd megcsinálja
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég