erre kíváncsi leszek,2016.11.24 - 1. az ingyenes nézhető videók megtekintéséért járó fizetés a 2016.09.21- 2016.10.31 közötti időszakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vagy kitolják, vagy olyan minimálisat számolnak..., mert ugye ; Minimum Withdrawal is $100.00

erre kíváncsi leszek,2016.11.24 - 1. az ingyenes nézhető videók megtekintéséért járó fizetés a 2016.09.21- 2016.10.31 közötti időszakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elvileg most az első kifizunál és utána is az ingyeneseket is kifizeti....tuxuska írta:Én megmondtam előre, hogy nagy humbuk lesz ez az egész THW oldal, mikor még csak teszt fázisban volt... nem értem a sok hozzászólást itt, hogy miért erőltetitek még mindig ezt ? Nagyon nagy humbuk az egész... mert nem is így indult ez az egész rendszer eredetileg,, aztán bejöttek azok hogy fizess x összeget be,, eredetileg úgy indult hogy ingyenes lesz XD HAHAHAHA jó vicc volt a THW-től .. de sokan bedőltek neki, a mai világban az van sok pénzt úgy tudsz szerezni, HA meglopod a másikat. Az összes ptc, THW-s , ezekre épül, van egy beetetési időszak, amikor minden jóóól megy, aztán hirtelen beüt a gebasz..
Egy jó hír minden szkeptikus és persze optimista kollégámnak! Angliában mától ismét videókat nézünnk. A reklámok komolyabbak és színvonalasabbak, mint a kezdet óta bármikor!
Úgyhogy odahaza fel a fejjel, türelem és ne lógassátok az orrotokat, mert csak a denevérek teszik!☺
szép estét mindenkinek Londonból.
kérünk képernyőfotót, kösziKotnyeles írta:Meg is jöttek az első kifizetések.
ja, csak mert írtad azt hittem, akkor hol jön?Kotnyeles írta:Nem fizettem be a bónuszravaló díjat.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég