Olyan embereket keresek, akiknek van egy kis felesleges pénzük, amit nem félnek elveszíteni

Jómagam immár 2 éve tradelek életvitelszerűen. Pár hónapja "árulok" forex előrejelzéseket némi jutalékért cserébe, ill. mások forex számláit kezelem, némileg nagyobb jutalékért cserébe.
A héten elkezdtem egy demo számlával játszani, amolyan promóciós célzattal (mivel az éles számlámat nem szeretném az interneten mutogatni, de azon is ugyanezeket a pozíciókat veszem fel, szóval a lényegen nem változtat):

(A számla BIT-ben van. 1 bitcoin = 1 000 000 BIT)
A Te számládat is meg tudom duplázni, akár egy hét alatt, persze extrém kockázattal

Az én fizetségem kizárólag százalékos jutalék, semmilyen fix díjat nem kell fizetned, ergo csak akkor kapok pénzt, ha Te is. Ugyanakkor, mivel a Te pénzedről van szó, így a KOCKÁZAT A TIÉD!
Ennek észben tartása mellett, akit érdekel a dolog, keressen privátban.
Ha közérdekű kérdésed, észrevételed van, írd ide.
(A "tőzsdén-a-kisember-úgysem-tud-pénzt-csinálni"-féle megmondóemberek, véleménytrollok kíméljenek!)
Szerk.:
Ezen a linken folyamatosan követhetitek a számlám alakulását. Az oldal a számla megnyitása óta minden adatot automatikusan lekér közvetlenül a kereskedési felületről, nem lehet manipulálni sem.
Van rajta mindenféle: a %-os profit/veszteség napra/hétre/hónapra lebontva; találati arány; 'History' alatt a lezárt pozícók; és még egy rakás más statisztika.
http://www.myfxbook.com/members/Tercier ... mo/1867885