Az uj oldalon irja ki nekem hogy ma mar szorfoltem.pimmi írta:csak az új oldalt használjátok, a régi már nem okés, hibák lehetnek, vannak,
MXRevShare - Mondj IGEN-t a sikerre! BTC, EUR, USD.
Re: MXRevShare - Mondj IGEN-t a sikerre!
ok, azt nem neked írtam, álltalánosságban csak, mert a régin a kikérés és minden áll már...
csak az új oldalt használjátok, a régi már nem okés, hibák lehetnek, vannak,
nem enged be vagy akármi, nem fizet ki, stb.. az ottani hibák miatt írt tiketekkel már nem foglalkoznak... 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pimmi 2016.11.01. 09:14-kor.
-
- Kezdő
- Kapcsolat:
Valaki tudja esetleg hogy hogy kell a fő egyenlegből küldeni a pénzt a hirdetési egyenlegbe?
Próbáltam a transfer menüpontot ahogy feljebb is mutattátok de nekem mindig az mx world hírek jönnek be és nincs lehetőség összevonni az egyenlegeket.
Próbáltam a transfer menüpontot ahogy feljebb is mutattátok de nekem mindig az mx world hírek jönnek be és nincs lehetőség összevonni az egyenlegeket.
egyenlőre készül az egész, és ma máshol is ünnep van, majd lesz gomb
update, kell szörfölni, nullázták a klikkeket.
update, kell szörfölni, nullázták a klikkeket.

Most nullazodott a szorfoles ugyhogy kell ma szorfolni.pimmi írta:egyenlőre készül az egész, és ma máshol is ünnep van, majd lesz gomb
update, kell szörfölni, nullázták a klikkeket.![]()

Szerintem dolgoznak az oldalon azert vannak ezek a problemak.
transfer, összevonás működik

-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Csak nekem nem jön be az oldal?
Nalam se de biztosan dolgoznak helyre fog jonni.AmperChild írta:Csak nekem nem jön be az oldal?
Feldolgozási hiba : szintaktikai hiba, váratlan "nyilvános" (T_PUBLIC) a /home/mxr/public_html/mxworld/include/core.php on line 4063
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
A tegnapi napon regisztráltam, lekattintottam 30 darab hirdetést, azt hittem mára kapok némi centet vagy ptc-t, de semmit nem kaptam.
Hogyan tudom elkezdeni a pénzkeresést?
Be kell hozzá fizetni?
Köszönöm előre is nektek!
A tegnapi napon regisztráltam, lekattintottam 30 darab hirdetést, azt hittem mára kapok némi centet vagy ptc-t, de semmit nem kaptam.
Hogyan tudom elkezdeni a pénzkeresést?
Be kell hozzá fizetni?
Köszönöm előre is nektek!
Szia, igen be kell fizetni és a csomagok hozamához a napi 10 katt kötelező, ez egy profitmegosztó, ptc is van de nem jelentős, szóval arra ne építs..., a fórum elején levő összefoglalóban a lényeg benne van.Frankie1987 írta:Sziasztok!
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Köszönöm szépen!
Merre tudok befizetni?
Lehet, hogy már írtátok is, utánajárok ha közben válaszolnátok is azt pedig nagyon megköszönöm.
Merre tudok befizetni?
Lehet, hogy már írtátok is, utánajárok ha közben válaszolnátok is azt pedig nagyon megköszönöm.

-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Ezer köszönet érte! 

1db 0,02-es ptc
Úgy volt, hogy a visszavásárlási egyenlegből ha valaki csomagot vesz a reffjuti nov 1 től megszűnik, de mégsem...

Janus Nowak
Megegyeztünk James-el az Advertising Budget-ből való csomagvásárlásokkal kapcsolatban.
Ez most nem nulla.
Úgy van beállítva, hogy 1. szint: 1%, 2. szint: 0,5% 3. szint: 0,5% (összesen 2%- jutalék, jobb mint a semmi)
a normál vásárlás a fő egyenlegről marad 10%.
Szeretném megjegyezni,hogy az Advertising Budget az nem „valós pénz” ezért az onnan származó jutalékok a szponzoroknak az Advertising budget-be lesznek elszámolva,amiből újabb csomagokat lehet venni. Ez mind a hosszútávú fenntarhatóságot szolgálja és a szponzorok ezután jutalmat kapnak a visszavásárlások után. Ez így lesz a USD –os csomagoknál,az EURO (és a későbbiekben a Bitcoin-os csomagokkal is)!
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Mint látom új a felülete a paypal-nak és ezen nem tudok annyira kiigazodni.
Hogyan tudok ide paypalra befizetni pénzt bankkártyával?
Régi leírást találtam, de mostani felülethez nem.
Mint látom új a felülete a paypal-nak és ezen nem tudok annyira kiigazodni.
Hogyan tudok ide paypalra befizetni pénzt bankkártyával?
Régi leírást találtam, de mostani felülethez nem.
Bankok:Frankie1987 írta:Sziasztok!
Mint látom új a felülete a paypal-nak

Ptc hirdetéseket itt keresd:

nagyon gyors
The amount of 25 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U1365797->Uxx. Memo: API Payment. 43807.. Date: 10:44 09.11.16. Batch: 1x86.

The amount of 25 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U1365797->Uxx. Memo: API Payment. 43807.. Date: 10:44 09.11.16. Batch: 1x86.

nagyon gyors......
The amount of 25 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U1365797->Uxxx2290. Memo: API Payment. 46467.. Date: 08:31 15.11.16. Batch: 1536x

The amount of 25 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U1365797->Uxxx2290. Memo: API Payment. 46467.. Date: 08:31 15.11.16. Batch: 1536x

ma már a sokadik ptc...... 

Sziasztok!
Mi van ha több, mint 100-at kattintok egy nap?
A mai napra nem kaptam reszesedest ti kaptatok vagy csak nalam van valami gubanc?
10 a kötelező, minek többet?zsoll0 írta:Sziasztok!
ma egész nap karbantartás van, dolgoznak az oldalon , nem biztos hogy mindig elérhető lesz, de minden marad csak késhet...
Napi dolgokat meg lehet csinálni a juti későbbre várható.

Nem vettem volna eszre de mivel a tegnap vettem meg ezt a csomagot igy most latom hogy nem irta jova a mai napra a reszesedest.luci írta:A mai napra nem kaptam reszesedest ti kaptatok vagy csak nalam van valami gubanc?

olvasd el az előző posztot, kár pánikolni