ja, beszóltam nekik, meg hogy fizessenek is akkor ha már...Laci írta:És nekem is... mi a ... csak írnom kellett?![]()
valószínű sok az ilyen free mint te is, a semmiből nem tud osztani, csak ha vesznek csomagokat, és az 50 katt kell, ha nincs meg nem nagyon ad semmit,Laci írta:En mar vagy 6-7 napja nem kaptam semmit... csak 1 db 0.001 minden nap illetve egyik nap ez melle meg 2 db 0.005En sztem kukazom... hirdetni sem eri meg hiaba szereztem eddig 3 refet amiota nincs reki ok sem kattolnak
Ez igy felejtos leaz igen gyorsan
hiba javítva--.AmperChild írta:És nem engedi megnézni őket
nem tudom, én még a trafficban tapasztaltam, hogy miután ott akkor még 10 et lekattoltam adta a ptc ket...luci írta:Az erdekes csak az hogy en soha de soha nem kattoltam az 50 rekit es megis amikor nektek osztott akkor nekem is es meg is adta erte a jutit
Eddig sem kattoltam az 50-et ezutan sem fogom szerintem csak azokra vonatkozik akik csomagot vasaroltak.
En a trafficnal sem kattoltam soha es megis kaptam ptc-ket kora reggel.pimmi írta:nem tudom, én még a trafficban tapasztaltam, hogy miután ott akkor még 10 et lekattoltam adta a ptc ket...luci írta:Az erdekes csak az hogy en soha de soha nem kattoltam az 50 rekit es megis amikor nektek osztott akkor nekem is es meg is adta erte a jutit
Eddig sem kattoltam az 50-et ezutan sem fogom szerintem csak azokra vonatkozik akik csomagot vasaroltak.
Igen en is megkaptam szorfoles nelkul ugyanaztpimmi írta:plusz pár kék...
+ ha nincs reffed, (mert a reffjuti a kattok után), annak is feltétele az 50 / nap.Probaljatok ki szorfoles nelkul de ez csak az ingyenes tagokra vonatkozik mivel azok akik befizettek azoknak szorfolniuk kell.
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég