Csak egy ötlet. Nincs véletlenűl ékezet a nevedben? Mert azt itt nem tudják kezelni.gaizkaneu írta:2008 óta megvan és nem variált vele 1 oldal se........................
Nekem ezzel volt problémám, és többszöri levélváltás után javították.
Csak egy ötlet. Nincs véletlenűl ékezet a nevedben? Mert azt itt nem tudják kezelni.gaizkaneu írta:2008 óta megvan és nem variált vele 1 oldal se........................
A ma reggel 6:00ás adag 20 db 0,0025 értékű reklám volt, abból 1 geo targetes, videó most nincs. A 7órásit is megvárom még aztán a nap további részében ahogy sikerül. Általában már 4-5 körül ébren vagyok olyankor nyilván többet tudok leszedni. Illetve a chatfalat olvasgatom néha, es én is azt tapasztaltam, hogy a feladott hirdetéseket manuálisan hagyják jóvá és akkor ömlesztve jön egy nagyobb adag - addig tart ameddig a kredit rajtuk...épp pár hete volt egy ilyen, valaki elkapta admint hogy sokadik napja nincs elfogadva a hirdetése, aztán admin kiírta hogy jóváhagyva, mehettek reklámot nézni. És kb fél 4kor ott volt vagy 40 reklám, persze jó gyorsan ki is pörgettük..ffookkaa11 írta:Boguli Neked mennyit oszt a rendszer hirdetésben így Premium acc.-al (saját kattintásaid mennyit hoztak)?
+1ffookkaa11 írta:Sajnos mostanság mifelénk (M.o.) nagyon elvékonyodott a kattinthatók száma... nagyon
Nem olyan sok valóban,de aki az oldalt csinálja nem lepődik meg,de azért... van mostanában egy feles reklám minden nap,meg videók is akadnak hol több,hol kevesebb. Jó hír,hogy nekem nemrég 2 video offert is elfogadtak,ugye ez darabja,majdnem 1 cent ezt érdemes lehet,valamint néha van Likeolás is ez valamivel több,mint 1 cent darabja,de nem mindig. Rá kell nézni.ffookkaa11 írta:Sajnos mostanság mifelénk (M.o.) nagyon elvékonyodott a kattinthatók száma... nagyon
ha vásároltál tagságot, akkor kapsz hozzá 10 db refet. igaz nem béreltek, hanem igaziak.gaizkaneu írta:nincs bérelt refem és soha nem is volt
Grat! aktív a refed?kavics13 írta:Dear kavics13, Congratulations! You have won a prize of 1 referral through our ClickRewards bonus system.
Kösz! Nagy ritkánxenosz2 írta:Grat! aktív a refed?kavics13 írta:Dear kavics13, Congratulations! You have won a prize of 1 referral through our ClickRewards bonus system.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég