Please check back later."
Na, ez hamarabb lett mint jósoltam, úgy látszik elegendő mennyiségű 30 dollár potyogott a manusz zsebébe, olaj!

Nem értem miről beszélsz? nem is lehetett még befizetni, és karbantartás volt...mumus70 írta:"THW Global is currently down for maintenance.
Please check back later."
Na, ez hamarabb lett mint jósoltam, úgy látszik elegendő mennyiségű 30 dollár potyogott a manusz zsebébe, olaj!![]()
![]()
és szerinted kíváncsi lesz vagy most az rád valaki?mumus70 írta:Nem álltam neki. Amíg nem jönnek az első kifizetési bizonylatok képei, addig egy másodpercet nem pazarolok erre a marhaságra, csak figyelek, és novemberben fogom osztogatni az észt a FB csoportokba a sipákoló meg rívó most még vérmes öregasszonyoknak...![]()
Ennyi negatív balféket, mint a fórumon, brrr. Ez a mumus70 hogy tud élni? Ő megjósolta. Ha ilyen profi, küldhetne a jövőhétre öt tuti számot, nekem a hatosra is megfelel.Katasztrófa az illető.
Üdv.: Béla
nemFrankie1987 írta:Sziasztok!
Sok helyen azt olvastam, hogy csak Chrome-al futtassuk az oldalt.
Én mozilla firefox-ot használok.
Nem fognak kizárni érte?
Szia!Frankie1987 írta:Sziasztok!
Sok helyen azt olvastam, hogy csak Chrome-al futtassuk az oldalt.
Én mozilla firefox-ot használok.
Nem fognak kizárni érte?
ha van ilyen új csoport írd meg légyszi hol találom....előre is köszönömColor21 írta:Úgy gondolom, hogy azok akik komolyan gondolják egy belső csoportot kellene nyitni. Ez esetben a sok barom kint maradna. Akkor és annyit kárognának amennyi belefér. Az értelmet nem zavarná.
töltsd le play áruházból telefonon reklámot ad: puffin web browserbrian023 írta:Sziasztok!
Már 2 napja nem ad be reklámokat a videók közben. Próbáltam süti törlést, másik böngészőt, másik eszközt (mobil és tablet), és még mindig nem ad egy darabot sem.
A múlt heti factor-om emiatt csak ennyi lett: 0.097561
Az eheti pedig még mindig: 0.000000
Még mindig nem találtam megoldást a problémára... Valakinek van ötlete???
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 1 vendég