Hát ha egy oldalra sokan panaszkodnak,akkor az nem jelent túl jót. Ettől még elképzelhetző,hogy egyesek kapnak fizut innen,míg mások nem,de én én olyan oldalba nem fektetnék,ahol problémák vannak. Hisz tudjuk,hogy a PTC oldalak közül csak nagyon kevés oldal marad fenn. De ha lesz időm megint utánanézek.Laci írta:Ohh az jó
Akkor okosabb nem lettem
Okik - MEGSZŰNT !
Re: Okik - tovább él
Egy próbát megérnek ha viszonylag rövidebb idő alatt össze lehet gyűjteni a kikérési minimumnak megfelelő összeget.
Az Okik-nél ez $2. És mint írtam, egy hétig adja a legdrágább tagságot.
Az Okik-nél ez $2. És mint írtam, egy hétig adja a legdrágább tagságot.
Igen, igazad van skamasz.
Meg úgy néztem a PayPal is megszűnt.
Nem tudom mi lesz belőle, egyelőre csinálgatom.
Meg úgy néztem a PayPal is megszűnt.
Nem tudom mi lesz belőle, egyelőre csinálgatom.
Ma a 25 hónapos szülinapját ünnepi az oldal, a reklámok lekattintása előtt a "Fixed Ads" fejléc előtt van egy reklám, amit meg kell nézni, hogy a többi fizetős elérhetővé váljon!
ma vettem észre, hogy még mindig él az Okik Plus, és az adatalpomon azt írja 29-ig él.ubenike írta:(...), hogy a tagság egy hétig működik, és (..)
Szóval 2 hét promó.
Nekem meg már megvan az $1.
Ma járt le a tagságom.
Érdekes, de a standard reklámok értéke nem tizedcentre csökkent, hanem 0.005$, ami viszonylag jó. A 0.002$ reklámok 0.001$-re csökkentek.
A napi átlag 5 × fél cent + 10-15 tizedcent = vagyis 3.5 - 4.00 cent összeszedhető naponta standardként csak a reklámok lekattintásával. A fél centes reklámok kivételével a többi nem adfocusos, ezzel együttvéve vállalható maradt az oldal. A kikérési minimum sajnos $10-ra emelkedett, de a PayPal-re is ki lehet kérni a pénzt (utánanéztem a fórumon).
Mikor elkezdtem, én a p.balance-ból ( 2$ amit minden frissen regisztráltnak ad) vettem 2 direkt refferáltat, nálam mindkettő hűségesen kattol a kezdetektől, egyik 20 másik 16 centet hozott két hét alatt. Így ha naponta lekattintsuk a reklámokat és refjutalékot is számoljuk, akkor 7-8 hónap alatt meglesz a 10 dolcsi, pláne úgy hogy $1.2 dolcsi garantált mindenkinek, aki elkezdi és az első 2 hétben rendesen csinálja, feltéve amíg él az ingyenes OkikPlus - tehát aki fantáziát lát benne, nem árt ha mihamarabb belevág.
Továbbra is tudom ajánlani az oldalt. Köszi ha alám regisztrálsz
Érdekes, de a standard reklámok értéke nem tizedcentre csökkent, hanem 0.005$, ami viszonylag jó. A 0.002$ reklámok 0.001$-re csökkentek.
A napi átlag 5 × fél cent + 10-15 tizedcent = vagyis 3.5 - 4.00 cent összeszedhető naponta standardként csak a reklámok lekattintásával. A fél centes reklámok kivételével a többi nem adfocusos, ezzel együttvéve vállalható maradt az oldal. A kikérési minimum sajnos $10-ra emelkedett, de a PayPal-re is ki lehet kérni a pénzt (utánanéztem a fórumon).
Mikor elkezdtem, én a p.balance-ból ( 2$ amit minden frissen regisztráltnak ad) vettem 2 direkt refferáltat, nálam mindkettő hűségesen kattol a kezdetektől, egyik 20 másik 16 centet hozott két hét alatt. Így ha naponta lekattintsuk a reklámokat és refjutalékot is számoljuk, akkor 7-8 hónap alatt meglesz a 10 dolcsi, pláne úgy hogy $1.2 dolcsi garantált mindenkinek, aki elkezdi és az első 2 hétben rendesen csinálja, feltéve amíg él az ingyenes OkikPlus - tehát aki fantáziát lát benne, nem árt ha mihamarabb belevág.
Továbbra is tudom ajánlani az oldalt. Köszi ha alám regisztrálsz
Nekem szeptember 9. óta "Pending" státuszban van a Payza-ra kikért 10 $-om. Van valaki akinek fizetett mostanában?
Köszi. Igen, de ezt már 2 hónappal ez előtt is leírták. Arra kíváncsi leszek, hogy a PayPal-t vissza tudják-e hozni, ez még eddig tudtommal senkinek sem sikerült.
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Vége... Ez is megszünt!!