Mindig fizetett nekem idáig,az EA-ban valahogy már nem bízok!
A mai és tegnapi HUSM kifizetéseim:

Remélem nemsoká látunk ILYEN EA kifizetéseket is

Addig is,ha valaki csatlakozna a HUSM-hoz,itt megteheted:
www.husm.biz/?ref=bings1
nem tudod jól tesó elfogadja,legalábbis nekem 1 hete elfogadta azóta nem tudom:)Karbula58 írta:A HUSM nem fogadja el az AP-t. Jól tudom?
Köszi, ez jó hír ha tényleg így van. megnézem a weblapjukon, az a biztosborcsok1 írta:nem tudod jól tesó elfogadja,legalábbis nekem 1 hete elfogadta azóta nem tudom:)Karbula58 írta:A HUSM nem fogadja el az AP-t. Jól tudom?
dragcsy írta:sziasztok,
az elmúlt pár napban végigolvastam a fórumot (meg még 1000másikat) - úgy nagyjából. van egy komolyabb kérdésem. látom, hogy itt sokan ezt is, és sok más egyéb baromi nagy kamatot adó oldalakat reklámoztok, ajánlotok. namost a kérdés az, hogy ha pl. ez az EA is 3-4 hónapja működik, és itt vannak is olyanok, akik ennyi ideje csinálják, akkor miért csak ilyen 10-30-50$-os kifizetéseitek vannak? ha tényleg működik, akkor írjatok most nekem valami bíztatót, holnap elballagok a bankba, befizetek 200-1000$-t, egy hónap múlva kiveszem, a kamatokkal meg játszom, és nem stresszelem magam hónapokon keresztül, hogy megkapom-e a 10$-ra járó kamatom minden héten... (már bocs:))) vagy tudtok, láttatok már olyat, hogy mondjuk 1000$ felett is fizettek volna ki ?(nem csak az EA, bármelyik más cég részéről...) nyílván van kockázat, de ha ez tényleg olyan jó, mint amilyennek itt leírjátok, akkor simán megéri... vagy ti nem mertek így beleugrani, csak a ref-ekre gyúrtok ?
))))) pl. hóparducnak is olyan szép weboldala van, tele minden jóval, hogy ha csak minden cégénél 10$ kezdő tőkével számolok, meg az elmúlt fél évével, amit erre szánt, akkor már milliomosnak kellene rég legyen, de az iwiw képekből nem ez jön le...
bocs a bizalmatlanságért, csak szeretnék tiszta és korrekt válaszokat kapni, mindamellett, hogy holnap tényleg beleugrok valószínűleg ebbe az egészbe, túl csábító lehetőség, ahhoz, hogy kihagyjam
na köszi a sok választ, üdv nektek!
Ezzel én is egyetértek!patrasz írta:Jó lenne ha ez a topic arról szólna aminek indult, csak az EA-ról nem más cégeket kell futtatni itt! Lassan már átláthatatlan az egész!
Én is remélem, hogy lesz ma kifizetés megint...bings írta:Igazatok van!
Úgy érzem,eljött a nagy nap!
Ez mérföld kő lehet az EA életében!![]()
Ma minden kiderül!
Remélem beindulnak a kifizetések!
Nekem holnap is jó lesz.bbcar írta:Sajnos ma kétlem, hogy lenne kifizetés hisz ünnepnap van az USA-ban.
Bár én is várom már nagyon.
Ez komoly???khai írta:Sziasztok!
Fizetett az EA. Transaction ID: #34507
Szép és nyereséges napot mindenkinek, akinek aktuális.
Kb.34300-tól indulhattak. Valyon meddig megy ma???Petya0426 írta:Sziasztok!
Az én ID-m,amit várok : #35575
Remélem,még a mai nap megjön!!
Nagyon bizakodó vagyok!
Csak érdekesnek tartom,hogy FB-re még senki sem tett ki bizonylatot..
Amúgy azt nem tudjátok,hogy kb. mennyitől indultak a kifizuk?
Szorítsatok,hogy beleférjek!
(Y)
csaba08 írta:Kb.34300-tól indulhattak. Valyon meddig megy ma???Petya0426 írta:Sziasztok!
Az én ID-m,amit várok : #35575
Remélem,még a mai nap megjön!!
Nagyon bizakodó vagyok!
Csak érdekesnek tartom,hogy FB-re még senki sem tett ki bizonylatot..
Amúgy azt nem tudjátok,hogy kb. mennyitől indultak a kifizuk?
Szorítsatok,hogy beleférjek!
(Y)
Van még egy 38112 ID számú kikérésem is....
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég