Kezd komikus lenni kicsit ez a Topic... (én csak jókat nevettem most)
Sztem a 2 Adminon kívül... senki nem tud semmilyen infót jelenleg, és/vagy hogy mi lesz az oldallal (Scam lesz vagy majd működik és fizet tovább) Sztem értelmetlen ezen vitázni, mert egyik fél ezt a másik azt mondja

. Pár nap, esetleg hét és kiderülnek mik az újítások. Aztán pár hét vagy hónap és kiderül meddig fog fizetni még
De az tény hogy itt ezen a ponton a hónapok óta "megszokott" MX-nek vége
Az én véleményem az... hogy ha az elmúlt 3 hónapot nézem (amióta csinálom) én örülök hogy csinálhattam és tagja voltam MX-nek.
Elértem 1 kifizetést, és 21 csomagot (az majd a jövő titka hogy ebből a 21 csomiból lesz-e még valami érdemleges dolog, és lesz-e 2. esetleg 3. kifizetésem is)
Ez a lehetőség sztem mindenkinek adott volt, hisz minden csapból (oldalon) az MX hirdetés folyt 1000-el. Pimi is hónapokkal ezelött írta ebben a topicban hogy van ez a lehetőség... Az más kérdés hogy valaki élt a free lehetőséggel és vki nem vagy csak későn kezdte... illetve olyan ember is van (FBon egyik csoportba rengeteg ilyen embert ismerek, és saját refjeim is jó példák erre...) aki csak ellinkeskedte ezt az időszakot hiába modntam nekik hogy ez a napi fél $ nem lesz örök... persze most ő nekik van a legnagyobb hangjuk mikor ők is simán elérhették volna a 25$-t ha kicsit is komoylan veszik az oldalt
Nem csak ismerek olyanokat akik beraktak lovét most meg várhatják hogy egyáltalán ki tudják-e majd szedni valaha. Pimmi te nem ismersz engem, ha azt hiszed nekem as zaros 0,5$ok hiányoznak. Dugja fel oda ahová gondolom.
Sztem a befizetős tagokat ne keverjük össze a Free tagokkal. A befizetés ugyan olyan kockázatos volt mint bármelyik hasonló oldalnál... míg a free tagok ingyen próbálhatták ki az oldalt, és még kereshettek is vele ha időben kezdték el és komolyan is vették. 1000 meg 1000 hasonló oldal van, de én nem nagyon ismerek még egyet ahol befizetés nélkül is el lehetett volna kezdeni a programot
Illetve az aki befektet (és nem csak MX-be hanem úgy általában) az saját felelősségre teszi, az ő döntése nem???
Én is számtalan oldalba fizettem már be... volt ahol nagyon csúnyán megjártam. Vhol tanultam belőle és volt ahol ugyan abba a hibába bele estem... "ilyen ez a szakma".
Az jó patrasz ha neked nem számít

Nekem nagyon jól jött az a 26$
Csak akkor nem értem ezt a felháborodásod...