MXRevShare - Mondj IGEN-t a sikerre! BTC, EUR, USD.
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Re: MXRevShare - Keress min.15$/hó, nem kell beruházni!
Hát amikor én kattintok akkor 100-ból 5-nél kell frissiteni.
Lehet hogy mostanság kicsit több időt vesz igénybe az odlal de a napi kereset még mindig messze földön a legjobb
Nem mellesleg nem régen fizette ki első kifizumat is fél napon belül
Amúgy nekem bele fér hogy 100-ból 10-15 reki car... vagy legyen 20
Ha ez az ára... 

Amúgy nekem bele fér hogy 100-ból 10-15 reki car... vagy legyen 20

Ha sok pénzzel van benne valaki, akkor megéri, amíg.....Laci írta:Lehet hogy mostanság kicsit több időt vesz igénybe az odlal de a napi kereset még mindig messze földön a legjobbNem mellesleg nem régen fizette ki első kifizumat is fél napon belül
![]()
Amúgy nekem bele fér hogy 100-ból 10-15 reki car... vagy legyen 20Ha ez az ára...
Full ingyenesként csinálom és sztem így is baromira megéri ;-) 

-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
DettóLaci írta:Full ingyenesként csinálom és sztem így is baromira megéri ;-)
Az a 150 Forintos órabért

AmperChild írta:DettóLaci írta:Full ingyenesként csinálom és sztem így is baromira megéri ;-)
Az a 150 Forintos órabért
Havonta kiveszitek a 15$-t?
mivel 25$ a min kifizu nem 

Nem veszel csomagokat?Laci írta:mivel 25$ a min kifizu nem
Kb 2.5 hónapja csinálom...
Elején csak vissza forgattam mindent... 20 aktív csomagom volt... De úgy voltam vele azért jó lenne legalább 1 kikérés ha esetleg bármi gond lenne... így kikéretem egy 25$-t. Próbáltam addig is szinten tartani magam de persze így nehéz hogy kikérésre gyúrsz. Nagyjából sikerült "csak" 17 csomagra estem le
Szóval most újra mindent vissza forgatok egészen 50db csomagig... ott sztem ismét kikérek egyet és így tovább egészen a 100 csomagig 
Elején csak vissza forgattam mindent... 20 aktív csomagom volt... De úgy voltam vele azért jó lenne legalább 1 kikérés ha esetleg bármi gond lenne... így kikéretem egy 25$-t. Próbáltam addig is szinten tartani magam de persze így nehéz hogy kikérésre gyúrsz. Nagyjából sikerült "csak" 17 csomagra estem le

Laci írta:Kb 2.5 hónapja csinálom...
Elején csak vissza forgattam mindent... 20 aktív csomagom volt... De úgy voltam vele azért jó lenne legalább 1 kikérés ha esetleg bármi gond lenne... így kikéretem egy 25$-t. Próbáltam addig is szinten tartani magam de persze így nehéz hogy kikérésre gyúrsz. Nagyjából sikerült "csak" 17 csomagra estem leSzóval most újra mindent vissza forgatok egészen 50db csomagig... ott sztem ismét kikérek egyet és így tovább egészen a 100 csomagig
De azért remélem nem ebből élsz

Nem. De eltudnám viselni és nem sírnám el magam ha havi 150-200$ lenne a keresetem +-ba még itt

Laci írta:Nem. De eltudnám viselni és nem sírnám el magam ha havi 150-200$ lenne a keresetem +-ba még itt![]()
Ahhoz még sokat kell kattingatni

Én 10 növekedésenként szedtem ki eddig. Első 10 csomagnál, következő 20-nál, ez volt nemrég, de nemsokára lehet újra gyűjteni.
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Az jó hogy fizet még, de maga az oldal katasztrófa ma is.
En mar tul vagyok rajta nalam nincs ilyen problema mivel ejel 12 orakkor van a szerver valtas en akkor fogok hozza megcsinalni vagy felkelek hajnali 4 orakkor es 6 orara mar vegeztem is.Nappal nem is csinalom mert akkor orak hosszat vesz igenybe de ejel gondolom olyan tul sokan nem nyomjak es kenyelmesen 2 ora alatt vegzek vele.Ritka az amikor oldal frissitest igenyel.
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Én este 10-kor szoktam kezdeni és 1 óra 10 perc alatt meg van. Én ezt találtam a legjobbnak.mancs írta:En mar tul vagyok rajta nalam nincs ilyen problema mivel ejel 12 orakkor van a szerver valtas en akkor fogok hozza megcsinalni vagy felkelek hajnali 4 orakkor es 6 orara mar vegeztem is.Nappal nem is csinalom mert akkor orak hosszat vesz igenybe de ejel gondolom olyan tul sokan nem nyomjak es kenyelmesen 2 ora alatt vegzek vele.Ritka az amikor oldal frissitest igenyel.

Itt lehet jelentkezhettek a 2016 szeptember 20.-a 15 -17 órai James Lee Valentine Szemináriumra a helyszín Budapest, pontosan még nincs meg hogy hol:
http://mxmagyarcsapat.hu/jelentkezes-ja ... f57-p60-o1

http://mxmagyarcsapat.hu/jelentkezes-ja ... f57-p60-o1

Azonnali...
The amount of 26 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U1365797->Uxxx. Memo: API Payment. 17122.. Date: 11:37 03.09.16. Batch: 145xxxx.

The amount of 26 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U1365797->Uxxx. Memo: API Payment. 17122.. Date: 11:37 03.09.16. Batch: 145xxxx.

A payza kifizetés automatikus mától, ez hivatalos hír szóval instant, de szerintem a pm is az lett, mert a mai kikérésem instant volt pm-re.
Segítség hirdetéshez:

Segítség hirdetéshez:

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Na megint bes..rt a szerver úgy látom. 

patrasz írta:Na megint bes..rt a szerver úgy látom.
Ez az összeomlás egyik jele....
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Az összeomlás jele az lesz ha elveszik a 0,5centes reklámokat,, ami ahogy látom a fél órával ezelőtti írást a hivatalos facebook oldalon nagyon hamar be fog következni. 

Tudnád linkelni a hivatalos FB oldalukat?patrasz írta:Az összeomlás jele az lesz ha elveszik a 0,5centes reklámokat,, ami ahogy látom a fél órával ezelőtti írást a hivatalos facebook oldalon nagyon hamar be fog következni.
És mi lesz ezután, lecsökkentik az összeget?patrasz írta:Az összeomlás jele az lesz ha elveszik a 0,5centes reklámokat,, ami ahogy látom a fél órával ezelőtti írást a hivatalos facebook oldalon nagyon hamar be fog következni.
Nem vagyok Naiv...
És fel lehet fogni ezt az első jelnek hogy jönnek a bajok...
De Gondoljatok bele hány ember regelhetett 2-3-4 accot? Vagy hányan érték el free-vel a 25$-t és léptek le utána... Várható volt hogy megszünteti a napi 0.50$ ajándékot mert valljuk be... ez az volt
Én azt mondom hogy nem biztos hogy olyan jaj de rossz lesz ez "hosszútávon"
Aki akart csatlakozni és nem el linkeskedte az oldalt az elég szép kifizetéseket érhetett el, vagy ha mindent vissza forgatott akkor elég share-t szedhetett össze ;-)
Nekem ez a véleményem... na de majd kiderül hogy lesz-e következő "probléma"

És fel lehet fogni ezt az első jelnek hogy jönnek a bajok...
De Gondoljatok bele hány ember regelhetett 2-3-4 accot? Vagy hányan érték el free-vel a 25$-t és léptek le utána... Várható volt hogy megszünteti a napi 0.50$ ajándékot mert valljuk be... ez az volt

Én azt mondom hogy nem biztos hogy olyan jaj de rossz lesz ez "hosszútávon"

Nekem ez a véleményem... na de majd kiderül hogy lesz-e következő "probléma"

-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Azon nevetek magamban hogy egy nagy meglepetést ígértek, hát végül is tényleg az lett.
Már milyen összeget csökkentenek? Nem lesz és kész. Azt hogy esetleg kompenzálják-e valahogy azt nem tudom. Amenyiben nem, pár hónap és bedől, mer tuti elkezdik tömegesen kivenni a pénzüket az emberek, refet meg így nem fognak találni ezután már.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patrasz 2016.09.04. 16:09-kor.
A piramis tetején lévő emberek szerintem már kivették a pénzüket...nekünk meg nem szóltakpatrasz írta:Azon nevetek magamban hogy egy nagy meglepetést ígértek, hát végül is tényleg az lett.Már milyen összeget csökkentenek? Nem lesz és kész. Azt hogy esetleg kompenzálják-e valahogy azt nem tudom. Amenyiben nem, pár hónap és bedől, mer tuti elkezdik tömegesen kiveni apénzeket az emberek, refet meg így nem fognak találni ezután már.

Szerintem kár találgatni, ha majd hivatalos lesz akkor ráérünk, volt már ilyen face csoport riogatás a minimum kikérés felemelésével is aztán visszavonták... meglátjuk mi lesz.