ffookkaa. gratula a nyeremlnyhez

Az autopay kedvezmenye kozelit a 90 napos hosszabitas kedvezmenyehez, xenosz pedig a 30 napossal szamolt (gondolom), innen a kulonbsegffookkaa11 írta:@xenosz2:
Ez a 6.66-os BEP az hogy jön ki ... nyilván free vagy.
Nekem free esetén autopay-el 1 RR napi költsége 0.0057 pénz. 1 RR kattintás 0.001 pénzt ér, ebből nekem az jön ki, hogy a BEP az nem 6.66 hanem 5.7! (nem mindegy!).
Valamit elszámoltam?
Ebben igazad van, és sosem oldalon keresztül utalok, hanem a blockchain-ben adom meg a címet.xenosz2 írta:De a BTC nem pénztárca,hanem egy nemhivatalos valuta,aminek semmilyen nemzetközi szabályzatnak nem kell megfelelnie,valószínűleg a walleteknek sem (ezt nem tudom) - ellentétben a hivatalos pénztárcákkal,mint a paypal - ezért is népszerű a bizonyos körökben,állítólag ez is közrejátszik a fennmaradásában,mert lekövethetetlen a pénzmozgás nem lehet azonosítani a befizetőt-kifizetőt.
Még nem használtam ptc oldalon BTC-tGondolom magát a számsort adod meg,nem a walletten keresztül folyik a pénzmozgás,ahogy pld USD esetén paypal,payza...
Nagy oldalak is átestek vizsgálatokon, de túlélték, erre írtam korábban, onnan már lehet reménykedni az oldal hosszútávúságában....egy a millióbólffookkaa11 írta: Azt tudja valaki hogy a nagy oldalakat miért kerüli a paypal? ... nem tipp, csak ha itt joga van piszkálgatni, ott nincs?
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég