ezek fókuszos linkek, szóval abba is hagytam

Kár volt elkezdened, mindenki jobban jár...Musztafa írta:köszi![]()
Igen fókuszos linkek... amit ki lehet játszani...köszi![]()
Kár volt elkezdened, mindenki jobban jár...
Ha az oldal még egy évig él jól járok, aki alá regisztráltam jól jár, gondolom ő alád regisztrált ezért te is jól jársz.pimmi írta:Kár volt elkezdened, mindenki jobban jár...Musztafa írta:köszi![]()
pimmi írta:Azért van magyar pénz rendesen a rendszerben, a reffjutinál látszik, ez az iroda egy magyar tagé:
Laci írta:Igen fókuszos linkek... amit ki lehet játszani...köszi![]()
ezek fókuszos linkek, szóval abba is hagytam![]()
![]()
Kár volt elkezdened, mindenki jobban jár...
Musztafa írta:megnyitod a linket, rádobod az ellenőrző képecskét, majd kikattintasz a tabról...
Nem nyögtem oda, mert az csalás, a leírásban is azért nem szerepel, az hogy lehet, az egy dolog, egyébként ez a hozzászólásod sem volt igazán kérdés, inkább lenéző szemrehányó, Szerző: Musztafa » Tegnap, 12:37 ezért írtam amit írtam, az meg hogy valakinek mondani kell hogy olvasson, azt sajnálom, millio link, video, és konfilink van már itt, szerintem elég egyértelmű ami itt van, de ha valaki nem tudja, nem gond, csak normálisan kell kérdezni, hogyan? pl: Sziasztok, hol kell lekattolni a fizetős linkeket, nem találom, segítenétek? kb ilyen a normális.Mindenesetre köszönöm a segítőkészségedet, igazán kedves vagy!
Ez igaz, nem arra válaszoltam, de itt kicsit néztem, hogy így belekezdtél a közepébe..., de részemről itt befejeztem, ha valaki normálisan kérdez választ kap, mint mindenki... egyébként üdv a csapatban, javaslok egy konfit megnézni,Musztafa írta:Nem erre a hozzászólásomra válaszoltál...
Erre választ kaptam amit meg is köszöntem...
Ha kihasználod az oldal hiányosságát az nem csalás! Ha kihasználsz egy jogi hézagot, nem követsz el bűnt!
A fókuszusos hozzászólásom inkább csalódott volt... lehet nem normális a szemszögedből, de a válaszod még kevésbé az...
Már rég óta ilyen...AmperChild írta:Valaki tudja miért nem jön be a FAQ?
Van magyar nyelv is, át kell állítani, jobbra fent, - ptc nem igen van, főoldalon - Kezdj szörfölni - Vissza a Milliomos hirdetésekhez, és ott mehet a 100 katt...AmperChild írta:Menj a surf daily ads-ra onnan a Go To Revenue Qualification ra kattintva eljutsz a hirdetésekhez nyomj rá valamelyikre.
Ami nem a legjobb de igen így van.pimmi írta:Van magyar nyelv is, át kell állítani, jobbra fent, - ptc nem igen van, főoldalon - Kezdj szörfölni - Vissza a Milliomos hirdetésekhez, és ott mehet a 100 katt...AmperChild írta:Menj a surf daily ads-ra onnan a Go To Revenue Qualification ra kattintva eljutsz a hirdetésekhez nyomj rá valamelyikre.
Semmi nem lesz, egyébként nem tároltapatrasz írta:Na most ugrik majd a majom a vízbe, hogy goggle adsense tárolta a számlájukat.
Janus Nowak
augusztus 25., 23:46
Note this: Google Adsense has banned our account because of "their" reasons. But we don't cry because of it. I have another idea that will be even better for all of us. One day there will be a time where people will say: Google Adsense? Who was this woman? ;-)
És még finoman fogalmaztálGisell írta:Elég vacak az elérhetősége a hírdetéseknek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég