ffookkaa11
Aug 16th, 2016 12:48:16 $0.020
Szia!lumberg írta:Kedves Harmónia!
Véleményem szerint a jövedelmed nagyságát - már ha direktek nélkül vagy - az RR-ek száma, azok teljesítménye, az Autopay díja, és a kedvezmények legjobb kihasználása köré épített stratégiád határozza meg.
Azért azt jegyezzük meg, hogy befektetni mindenképp célszerű, mert tagság nélkül nem éri meg csinálni. A továbbiakban mindent amit írok, úgy értsd, hogy a Goldenra vonatkozik.
Lássuk a tényeket:
AVG: Ez gyakorlatilag az a hányados, amely az RR teljesítményét méri. A legtöbb pénzt akkor termelik, ha 6 fölötti az átlaguk, célként ezt kell kitűznöd. Sajnos, van rafinéria a dologban, mert amikor megveszed őket, tapasztalataim alapján, nagyjából hatvan százalékuk hozza elsőre a kívánt AVG számot. A többit cserélgetni kell, vagy újat venni, mindaddig, míg nem lesz mind 6 fölött. Ez persze mind-mind befektetést, időt, és türelmet igényel.
Mondok egy példát:
Mondjuk veszel 100 darab béreltet, ötszázig darabig. Ez 15 dollárodba kerül százanként. Ebből kábé hatvan hozza elsőre meg a 6 fölötti átlagot. A maradék negyvenet esetleg megújítod (40x0,15 cent= 6 dollár), aminek megint csak 60 százaléka hozza meg a 6 fölötti átlagot és így tovább. Ráadásul kegyeg az órájuk is, hisz vagy lejárnak, vagy AutoPay-t használsz, ami ugye újabb költség. Én ezért nem gatyáztam. Az elején csereberéltem, de aztán úgy döntöttem, hogy elmegyek a végsőkig. Így lett 2000 béreltem, utána pedig hagytam, hogy a kevésbé teljesítők kiszálljanak. Maradt 1250 RR-em, 6,6-os átlaggal. Mindennap kattint mindegyik, így ezek már gyakorlatilag sosem járnak le.
További bonyodalomként az RR-ek vásárlási díja és az AutoPay költsége számukkal sávosan növekedik. Van az oldalon egy táblázat a FAQ menüpontban. Onnan lehet számolgatni.
A kedvezményeket nyilván érdemes kihasználni.
Egy darab RR éves díja 1,789 dollárba kerül. Meghosszabbításuk - a 20% kedvezmény kihasználásával is egy évre - tehát irgalmatlan összegbe kerül. Bármennyire is megbízható a Scarlet, a PTC világában egy évre előre kalkulálni ekkora összegekkel rizikós. Ezért én inkább havi ciklusokban gondolkodom.
A befektetett pénzem már többszörösen megtérült. Az oldal megbízhatóan fizet - mindig a hetedik napra.
Remélem tudtam segíteni.
harmonia írta:Számomra még mindíg az nem világos, miért éri meg jobban pl a 750 RR mint a 2000 RR, ha mondjuk sikerül elérni, hogy mind a 2000-nek 6 felett legyen az AVG-je?
lumberg írta:... az RR-ek vásárlási díja és az AutoPay költsége számukkal sávosan növekedik. Van az oldalon egy táblázat a FAQ menüpontban. Onnan lehet számolgatni.
a Silver tagság már hoz némi pluszt (havi $4-5). esetleg érdemes lehet azzal kezdeni, és feltölteni a bérelteket maximumra, de a havi Gold már kézzelfoghatóbb eredményt hoz, 500 bérelttel $25-30-t.rasim írta:Sziasztok!
Nagyon jók a leírások, köszönöm. Azt kérdezném meg, hogy eleve csakis tagsággal béreltetek, vagy először mielőtt befektettetek még standardként is? Legalább a havi golden nélkül nem is érdemes bérelni? Csak tagsággal lehet profitos mondjuk egy autopayes bérlés?
reggel vettem észre, h 31th of August 23:59 szerveridőig az éves Gold, Gold Plus és Diamond tagságok 20% akcióban vannak.rasim írta:A korábbi írásokban azt olvastam az éves golden 100$, most viszont azt látom, az upgrade táblában, hogy 80$, ez azóta csökkent le, vagy akció van?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég