Coins Teller - 1000 Satoshi
Coins Teller - 1000 Satoshi
Üdv!
Elég jól fizet az oldal már pár napja tesztelem, eddig megbízható. 1000 Satoshit ad 60 percenként, refjutalék 10%. Várni kell egy kicsit ameddig megjelenik a submit gomb, utána rá kattintva bezsebelhetjük a Satoshit.
Coins Teller
Elég jól fizet az oldal már pár napja tesztelem, eddig megbízható. 1000 Satoshit ad 60 percenként, refjutalék 10%. Várni kell egy kicsit ameddig megjelenik a submit gomb, utána rá kattintva bezsebelhetjük a Satoshit.
Coins Teller
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára PTCBox 2016.02.07. 08:36-kor.
Re: Coins Teller
Időnként kifogy, de 1 napon belül többször is újratöltik.
Továbbra is óránként 1000 Satoshit lehet vele keresni, ha épp nincs kifogyva. Bár nem minden órában tudom begyűjteni, de eddig megvagyok vele elégedve.
Mostanság nem nagyon vettem észre hogy kifogyna, így bátran ajánlom mindenkinek, óránként 1000 Satoshi.
Továbbra is fizeti az óránként 1000 Satoshit.
Re: Coins Teller - nem fizet
Jelzést kaptam a topicindítótól, hogy nem fizet, úgyhogy helyeztem a helyére 

Re: Coins Teller - nem fizet
Faucet fel van töltve, nekem fizet, visszahelyezheted.

Valóban, teszt jelleggel visszahelyezzük, jelenleg 2000 satoshit fizet 2000 percenként.
Re: Coins Teller - 2000 Satoshi
Nem tudom mi a baj, de engem kidob. Beillesztem a címet aztán login katt. és semmi, újra ez a belépő fogad. Próbáltam másik címmel is, de ugyanez.
Re: Coins Teller - 2000 Satoshi
Volt mikor 3x írtam be a számsort és csak azután fogadta el, van mikor elsőre elfogadja, próbálkozni kell. 

Re: Coins Teller - 1000 Satoshi
Jelenleg 1000 satoshit fizet 1000 percenként.
Napok óta be sem tudok lépni , nem tudom se beírni , se beilleszteni a címemet
Nálam nincs ilyen probléma, beírom a számsort 1x vagy 2x (van mikor szórakozik az oldal és többször nem fogadja el) utána pedig meg is adja az 1000 satoshit.
Nincs vele probléma, fizet, csak ajánlani tudom, azóta nem tapasztaltam captcha problémákat.
Továbbra is szépen fizet, akinek problémája volt a captcha-val annak megoldódik mert jelenleg solvemedia-t használ nem a régebbi olvashatatlan számsort.
Újra megváltozott a Captcha, néha 1-1- szám nehezen olvasható mert beleolvad a másik számba, pl sokszor nem világos hogy 0, 3 vagy 8, emiatt volt mikor 5x kellett beírnom újra és újra, bár az esetek nagy többségében a 3-as volt a nyerő.
Sajnos drasztikusan lecsökkent a kereset itt is, tizede lett azaz 1000 helyett 100 satoshit ad, viszont ezt 5 percenként.
Érdemes csinálni az oldalt továbbra is.
Nekem reggelente majdnem minden nap ad egyszer 1000 satoshit

Nekem reggelente majdnem minden nap ad egyszer 1000 satoshit

Grat, nekem adja a kemény 100-akat. 

Most én is nyertem egymás után 10 percen belül 2x1000 satoshit, nagyon megéri kattintani folyamatosan.
Nos a jó hír hogy megint 1000 satoshit fizet, de ki tudja meddig..., kattintsátok addig amíg még le nem csökkenti. 

Az utóbbi napokban 100-50-30-20-10-re csökkent a kereset, érdekes módon megint 1000 satoshit ad, bár megváltozott a captcha érdemes lecsapni rá, amíg még lehet. 

Így van, már írtam Bogulinak hogy rakja át nem fizetők közé..