gamer1717 írta:xenosz2 írta:detros:
szegény

nekem mindig elszorul a szívem kicsit ilyenkor,és reményekedem,hogy nem az utolsó fillérét költi el...
más: belebotlottam egy másik oldal adminjának bejegyzésébe a useclixszel kapcsolatban. figyelemreméltó.
http://win2winbux.com/forum.php?topic=8382
röviden: paypal sosem korlátoz valódi indok nélkül szerinte. a megoldás,h a lehető legkevesebb pénz legyen paypalon,ha mégis előfordulna a korlátozás. a pénz többi részét ő ezért valódi bankszámlán tartja.
Ezt meg honnan vetted hogy nem korlátoz indok nélkül? Az én fiókomat is limitálták már, mert túl sok helyről kértem vissza a pénzem. Ha nem tűnt volna fel, rengetek ptc oldal zár be a paypal miatt. Az Useclix-nek nem volt arra oka hogy tönkre tegyenek egy ilyen óriási üzletet. A limit a megnövekedett tranzakció és dispute miatt van.
Jah.. és valószínüleg az Adf...r és hasonlóan fog járni.
Azzal amit írsz pont ellentmondasz annak, amire reflektáltál.
Pont te írod le, hogy túl sok oldalról kérted vissza a pénzed, nyilván ez egy idő után feltűnik nekik is.
Főleg, ha több esetben el is utasítják, mert nem találják indokoltnak, vagy nem ellenőrizhetőnek találják.
Ez éppen elég indok. És akkor azt még nem is írtad, hogy ezek mekkora összegek voltak...