AdsDivision - NEM FIZET !
Re: AdsDivision - Keress extra pénzt nem kell beruházni.
Már próbáltam mindent... előzmények törlése stb... egyszerűen nem jön be -.-
chrome?Laci írta:Már próbáltam mindent... előzmények törlése stb... egyszerűen nem jön be -.-
És még Explorer, Mozilla, Maxthon és Opera
Ezeknél maga az oldal sem jött be... Na de mostanára végre megjavult...
Ezeknél maga az oldal sem jött be... Na de mostanára végre megjavult...
Nálam is gond volt, most este kattolok le egy kicsit belőle.
09.07.16 14:41 Receive Received Payment 2.13 USD from account U11882935 to account U3xxxxxx. Batch: 139248xx5. Memo: API Payment.
You've been credited $0.0050 for this ad
ilyeneket osztogat mostanság....
ilyeneket osztogat mostanság....
10.07.16 12:43 Receive Received Payment 2.02 USD from account U11882935 to account U3xxxx. Batch: 13931xx. Memo: API Payment.
leírásban benne vanskamasz írta:Kaptam 20$ jutalékot, az egyik referáltam alatt lévő valaki fizetett be, mennyi a százalékos jutalék a második "lépcsőre" ?
gratAffiliate program: 3 szint - 7% - 2% - 1%
Azt gondolom, jó kis progit találtunk.......
The amount of 3.06 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U11882935->U3xxx. Memo: API Payment.. Date: 20:21 13.07.16. Batch: 139xx1.
Nagyon gyors...
Nagyon gyors...
Sziasztok!
Nalatok minden rendben van?
Nalam ma nincs cash link opcio teljesen eltunt igy nincs semmi kattintani valo.
Viszont a mai kifizetesem azonnali volt 1.5 $.
Nalatok minden rendben van?
Nalam ma nincs cash link opcio teljesen eltunt igy nincs semmi kattintani valo.
Viszont a mai kifizetesem azonnali volt 1.5 $.
Én úgy tudom hogy 2 napig nem is lesz hirdetés mert javítják a rendszert. Ami valjuk be rá is fér mert veszettül lassú volt már a reklám nézés az elmúlt napokban!
Tovább olyasmit is olvastam egy fórumon... hogy a jövőben a sok 0.001$ reklám helyett inkább kevesebb... de nagyobb értékű reklámot terveznek.
Hát reménykedem benne hogy nem kacsa...
Tovább olyasmit is olvastam egy fórumon... hogy a jövőben a sok 0.001$ reklám helyett inkább kevesebb... de nagyobb értékű reklámot terveznek.
Hát reménykedem benne hogy nem kacsa...
Szia Laci!
Koszonom az infot valoban rafer a javitas
Remeljuk a legjobbakat!
Koszonom az infot valoban rafer a javitas
Remeljuk a legjobbakat!
Sziasztok! Megjelentek a hirdetések. Nekem most 7 drb van, 5 drb 0.0025-ös és 2 drb 0.005-ös. Hurry! Tehát, Laci, nem kacsa, hanem kacsasült !
Amíg ezt leírtam még adott hozzá, meg se számoltam, igyekszem lekatt mindet.......
Hajrá!
Amíg ezt leírtam még adott hozzá, meg se számoltam, igyekszem lekatt mindet.......
Hajrá!
Nekem aval kezdte hogy adott egy db. 0.028 $ es meg 3 db. 0.01 $ ost
Es megint ket db. centes
Eddig mar kiosztott 0.131 $
Eddig mar kiosztott 0.131 $
Hát örülök h nem kacsa volt... de én kb 2 centest 3 felest tudtam megnézni aztán el vette mindet
Mas forumokon nem latok semmi panaszt a hirdetesekre mindehol csak az olvashato hogy ma is fizetett.Nalam ma meg mindig nincs mit kattolni.Nalatok mi a helyzet?
Nekem sincs hirdetés egy sem, Kezdek türelmetlen lenni.
Infó Harding úr Fb oldaláról, csoportjából...
18.-i infó:
tegnapi infó:
Remélhetőleg megcsinálják...
De amúgy az adpackok még mindig kiválóan pörögnek (napi 22 cent kb)... és instatnt fizetett tegnap 5$ Payza számlámra
18.-i infó:
tegnapi infó:
Remélhetőleg megcsinálják...
De amúgy az adpackok még mindig kiválóan pörögnek (napi 22 cent kb)... és instatnt fizetett tegnap 5$ Payza számlámra
Hát nem tudom nálam nincsenek hirdetések, szörfölni lehet, de cashlink az nincs.
Nos 2 órával ezelött elvileg adott 800 db cash linket... én nem tudom most értem haza... de sokaknak sikerült kattintani 20-30-kat aztán ismét elvették és este 8 fele hozzák vissza.
Eddig semmi bajom nincs az oldallal sőt kedvencem lett... de ha ezt fogja játszani mint anno a traffic hogy vki 20-30 centet más meg 2-3 centet keres az oldallal akkor nagyon megharagudok rá...
Szerk.:....
Hozzám is elértek a rekik
Eddig semmi bajom nincs az oldallal sőt kedvencem lett... de ha ezt fogja játszani mint anno a traffic hogy vki 20-30 centet más meg 2-3 centet keres az oldallal akkor nagyon megharagudok rá...
Igen, szépen ad, de arra figyeljetek hogy fent a főoldalon nem mindig mutatja mint régebben hogy van reki, de ha belépsz oda, ott vannak.Laci írta:Nos 2 órával ezelött elvileg adott 800 db cash linket... én nem tudom most értem haza... de sokaknak sikerült kattintani 20-30-kat aztán ismét elvették és este 8 fele hozzák vissza.
$0.0100
Claim
Claim
The amount of 2.45 USD has been deposited to your Perfect Money account. Accounts: U11882935->U32xxx7. Memo: API Payment.. Date: 14:46 22.07.16. Batch: 1405552xx.
Nem régen kezdtem el foglalkozni ezzel az oldallal. Az lenne a kérdésem hogy a Surfingot is meg kell nézni?
Csak ha van csomagod... és akkor is elég 1 dbot !
Egyre több az 50 -es link.... ez fogadott most:
kezdem nem érteni az oldalt...
Össze vissza osztogatja a rekiket? Nekem most tök üres... kb 3 órával ezelőtt mikor haza értem a melóból akkor várt kb 15 reklám, mind 0.0025-ös volt. Napi 1 tagnak csak egyszer oszt? Vagy többször is? (a mikort meg sem kérdezem mert csak Admin tudja vélhetően )
Össze vissza osztogatja a rekiket? Nekem most tök üres... kb 3 órával ezelőtt mikor haza értem a melóból akkor várt kb 15 reklám, mind 0.0025-ös volt. Napi 1 tagnak csak egyszer oszt? Vagy többször is? (a mikort meg sem kérdezem mert csak Admin tudja vélhetően )