borcsok1 írta:Szevasztok!
Tehát ha hétfőn az ember berak 100 dodót akkor péntek reggel 127,19$ lesz a számláján? Ki kell venni itt is kötelezően,mert csak akkor jár a ref jutalék?vagy vissza lehet egyből kötni.Összsen hány % a ref juti? mennyi idő alatt tolja az alertpayre vissza apénzt 1 nap 2 nap azonnal? mi a tőkegarancia pontosan? amúhy úgy látom nincs markánks különbség a hozamoknál így az első 25$ lépcső teljesen jó.köszi aválaszokat.Én is nézegetek alternatívákazt az EA mellé néztem eddig a Lucrativát,Earngropusot holnap/holnapután kiderül melyik fizet és hogy,de ez a 4 napra 27% hozam megint túl szépnek tűnik nem?:)
Biztos szarul értettem gondolom csak cirka 8% jön 4 napra nem?:) ezt találtam mi az insert garancia vagy mi?
HUSM Inc.
Management Department
+1 347 670 4140
USA, 90069 California, Los Angeles, 8605 Santa Monica Blvd
Cégbemutató:
A HUSM Inc. Alapkezelő (HUSM) egy vagyonkezelő csoport, amely befektetési szolgáltatásból, kockázatkezelési és tanácsadói szolgáltatásokat az intézményi és egyéni befektetők az egész világon.
HUSM nyújt széles körű megoldásokat és stratégiákat, hogy szolgálja a pénzügyi befektetőket.
HUSM bizonyult képesnek a befektetési alapok kezelésére.
Hisszük, hogy az innováció, non-stop kutatás és fejlesztés, központi alkotóelemei.
HUSM végrehajtja az üzleti stratégia integrálása révén befektetési alapkezelői csoportok magas színvonalú szakmai és jól megépített kollektíváit.
HUSM ügyfelek a fő eszköz a vállalat számára.
Sok időt és energiát megspólólnak. Mi partneri kapcsolatokat és a szükségletek felmérését, annak érdekében, hogy a különböző megoldások elérni a kitűzött célokat.
A nyilvánosan működő finanszírozási szolgáltatásokat nyújtó vállalat koncentrál, nem csak hogy a hosszú távú befektetések értéke, hanem a generál versenyképes kockázattal korrigált vissza a mérsékelt leverage.
Mi magas színvonalon tudják ellenőrizni az egyre nagyobb számban a régóta ügyfelek.
A minőség a legfontosabb, hogy találkozzanak és meghaladják célokat.
HUSM befektetési megközelítést alapul védett stratégiák, ahol a kockázat közti egyensúly, valamint lehetőséget nyújt a lehető legjobb piaci kombináció.
Az innovációs képességet lett a védjegye a befektetés-kezelési stílust. Minden ajánlat gondosan felülvizsgálják, és felboncolta a bizottság előtt implemented.
A HUSM struktúra épült stabilitásának megőrzése érdekében szembe a kihívásokkal a pénzügyi piacokat, és elsősorban a befektetési kiválóság. Relatív eszközosztály értékelési és gazdasági feltételek csak néhány a változók, amelyek által faktorált elkötelezett csapat, mert magatartása szigorú és folyamatos elemzése, a jelenlegi és potenciális beruházások.
Befektetési Terv fiók a legjobb megoldás a befektetők számára, akiknek szükségük van azonnali hozzáférést biztosít az alapok. Kivonások és betétek lehet tenni bármikor.
Jelenleg 3 terv a mi befektető láthatod az összes információt csapást táblázatban átok van VIP terve $ 200,000-és küldhet e-mailt nekünk a kapott információt VIP kamatláb.
A minimális befizetési ilyen típusú számla 25 dollár USD vagy azzal egyenértékű dollár 25USD
Plan1 27,19%, 4 nap a $ 25 upto 2999 $ - Azaz az 1.Lépcső: 4 napra napi 2,19%+a tőke!!!, ugyanis naponta fizet, ill. jóváirja az egy napra jutó kamatot és a tőkét, így a 4 napra 8,76%-ot fizet tisztán!
Plan2 28,19%, 4 nap-tól $ 3.000 upto $ 10000 - Azaz a 2. Lépcső 3.000-10.000$ között köthető le. Itt a kamat napi 3,19%, azaz 4 napra 12,76%!!!!
Plan3 29,19%, 4 nap-tól 10001 $ - Azaz a 3. Lépcső itt 10.001<- 5.000.000$ között lehet lekötni, amire napi 4,19%-ot garantál! Ez 4 napra 16,76%!!! Az oldalon a szöveg állítólag tőke garanciát is ír!
Kérdés: Milyen fizetési módok közül használni a befektetők.
Válasz: Vállaljuk beruházások átutalással és a szabadság tartalék és tökéletes pénzt. Csekket nem megengedettek.
Kérdés: Van egy napi nyereséget közvetlenül fizeti be a saját e-valuták számla?
Válasz: Nem, a profit össze a fiókjában, és akkor vissza bármikor.
Kérdés: Lehet, hogy további letét a számla, miután megnyitotta?
Válasz: Igen, tudod, de minden tranzakciót külön kezelni.
Kérdés: Lehet veszíteni a pénzemet?
Válasz: garantált 100% intserst nem veszíti el. A interst garantált 100%-ban
Kérdés: 4 nap után tudom whidrwal én asszonyom?
Nem. csak megkapja a kamatot 4 nap és fő szerepel Pünkösd érdekes például, ha befektetni 1000 $ kapsz $ $ 1087,6 4 nap után.
Van HUSM jogi személy?
Igen, HUSM.biz képviseli HUSM Inc, a hivatalosan bejegyzett az USA-ban - Németország - Ciprus - Dominika.
Mi az a követelmény, minimális összeget valaki betéti és vissza?
Minimális összeg letét $ 25 és visszavonása 1 USD.