Szia, köszönjük, én ezt értékes, és érdekes infónak tartom...tiha69 írta:Én az alábbi infót kaptam a szponzoromtól (aki kezdetek óta csinálja, és már egy ideje 25e $-t forgat. - a mostani kifizetésben meg is kapta 160%-al növelten)
Úgy tudják, hogy az EA-t komoly hacker támadás érte, nem tudták kijavítani a problémát, a dupla utalás nem egyszer fordult elő, (volt olyan aki kapott duplán, majd az egészet visszavette az Alert, majd a következő kifizetésnél megint duplán megkapta), így átálltak kézi utalásra, ami azt jelenti, hogy egy valaki ül, és minden egyes kifizetést leellenőriz, mielőtt kiküldik.
Az oldalt folyamatosan javítják, ezért is lehet az , hogy nem elérhető. Leon a jún 13-i update-jéhez képest kért 1- 1,5 hónapot, hogy helyrehozzák a dolgot, addig is lehet visszaforgatni a pénzeket.
Mindenestre én ebben a verzióban (akarok) hinni, nem vagyok hajlandó itt feleslegesen pörögni.,
Gondoltam megosztom veletek is ezen infót.
Mindenki azt kezd vele amit akar. (vagy elhiszi, vagy nem)
Én bízom továbbra is az EA-ban!
(még annyi, hogy a szponzorom és a kemény csapata nem kis pénzekkel van benne, eléggé utána néztek infóknak, jólértesültek, szóval én inkább nekik hiszek, mint a fészbúkos beírkálóknak. Ja és eddig mind a kétszer, mikor megnyugtattak, hogy ne izguljak, Leon fizetni fog, másnapra tényleg jöttek az utalások. Lehet csak szerencse, de én bizakodom)
Szép napot, és jó hozamot mindenkinek!
Egy biztos, ha ez egy HYIP akkor ebből a helyzetből már nem áll fel, mert az új befizetések éltetnék...
Ha viszont feláll, akkor pont az igazuk fog bebizonyosodni... (mi természetesen ezt szeretnénk... a fizetési szándék elég egyértelműnek tűnik, szerintem ez mellettük szól...)