Gratula.

Na azéhoparduc írta:Jól van, félreértettem.![]()
Gratula.
Nem változott:csari írta:ÉN IS KAPTAM PÉNZT!
Hogy kell képet hozzáfűzni? Most nem találom, mióta új a kinézetünk!
De igen, mert régen tudtam gépről is feltölteni. Most meg nem megy. Vagy buta vagyok hozzá, ez is lehet...hoparduc írta:Nem változott:csari írta:ÉN IS KAPTAM PÉNZT!
Hogy kell képet hozzáfűzni? Most nem találom, mióta új a kinézetünk!
[img].....[/img]
Ez nem az enyém, SAJNOS!!!hoparduc írta:Csaba! Nem mondod, hogy ennyit be mertél fektetni!?
Köszi.jennys írta:Gratula a kifizuhoz,talán az enyémek is megérkeznek már valahára,ez 19-ei vasárnapi kikérésed volt?
nekem szerdától kezdődően van bent,vasárnapig,összesen 5 darab,mert ilyen darabokban voltak,2 hónapos,1 hónapos és 2 hetes,
és mindegyik a múlt héten járt le,reménykedjünk,hogy a héten nekem is megérkeznek,
hogy vissza tudjak belőle rakni
köszi a bizonylatot,bye,Jennys![]()
Én is 22-én kértem ki, kíváncsi vagyok ma ki jön-e?vistorm írta:HELLO mindenkinek
figyelem ezt a forumot mar egy par napja
mit mondhatnek erdekes
en gyergyobol vagyok es vagyunk egy paran akik elege nagy oszeget tenek be az EAba
mitszoltok ezek utan erdemes?
amugy 22-06-2011 nem kaptam en sem kifizetest
Én vagyok a TRA ID 34945 ös rajtszámú ( juni 22.én kértem ki) sajnos ma még nem kaptam pénzt de ha növekvő a számsor akkor remélem a jövőheti fizetésbe én is benne leszekEA Sports írta:Ahogy néztem ma 8:25 (TRA ID:30.085) - 10:00 (TRA ID 34018) is volt fizetve... és ez ahogy néztem növekvő sorszám..
láttam 13.000$, 12.222$, 5.225$-s kifizetéseket...
Véleményem szerint ha vki le akar koccolni a pénzzel nem fizet ki ekkora összegeket....
Főleg úgy hogy a 12.000$-s szerintem múlt heti request volt...
VAGY A HOLNAPIBAelitejoly írta:Én vagyok a TRA ID 34945 ös rajtszámú ( juni 22.én kértem ki) sajnos ma még nem kaptam pénzt de ha növekvő a számsor akkor remélem a jövőheti fizetésbe én is benne leszekEA Sports írta:Ahogy néztem ma 8:25 (TRA ID:30.085) - 10:00 (TRA ID 34018) is volt fizetve... és ez ahogy néztem növekvő sorszám..
láttam 13.000$, 12.222$, 5.225$-s kifizetéseket...
Véleményem szerint ha vki le akar koccolni a pénzzel nem fizet ki ekkora összegeket....
Főleg úgy hogy a 12.000$-s szerintem múlt heti request volt...![]()
Bízzunk a legjobbakban
hali!plussmunka írta:
Gorgon ban már befektetőtől kérdezném:
Melyik bankolást ajánlod amivel egyszerűen a pénzhez is hozzájuthatunk lehetőleg
minnél takarékossabb költséggel ?
mivel AP nem mükszik nekik álllítólag
Kössz
plussmunka írta:Most mi lenne ha nem foglalkozunk az AP garival és Leon fizetési csúszásával
már aki elméletileg megteheti hogy nem kell a pénze most
és
bennthagyjuk 2 hónaposra X$*2.60
és cachről walletra mindíg tovább tovább
és amikor kikérésre tartunk igényt belekalkulálunk 1-2 hetet max 3at
ha ő ilyen lelkiismeretesen fizetni akar ezzel a sűrű kikéréssel
elpotyázunk egy csomó időt
Mit szoltok hozzá
nyílván át kell tervezni akik játszottak a REFfel az most így más lenne majd
de szerintem a végén így több jönne ki mintha több hónapig ekkorák a csúszások
Vélemény?
Én hajlandó vagyok több száz dolcsit újból beleölni 2 hónaposbaÉn is gondolkodom a forgatáson, főleg, hogy már jó kis progit is szolgáltattál nekünk, amit külön köszönök!
Így könnyebb ésbentartani, mi mikor jár majd le és mennyit keresünk virtuálisan!
Csabi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég