Xenosz2 kérdésére reagálnék, hátha lesz egy kis haszna: úgy havonta egyszer nekiesek a video offereknek, mert jól fizetnek - de nem tesz jót a lelki nyugalmamnak mert nekem is sokat elutasítanak, és a kitiltástól tartva olyankor egy ideig hanyagolom őket.
Youtube accountba légy bejelentkezve és angol nyelvre legyen állítva. Amikor elindítom a videót, mindig végiggörgetem a kommenteket (mivel hang nélkül ptc-zem) és onnan kiderül hogy pl. ez egy marha jó RAP song, a zene király, a szöveg hú de jó, a videó meg "tutkeráj", és vagy "karaj"...Gondolom a kommentelők 80%-a csak offerekből talál oda, mert egyszer-kétszer már csak kíváncsiságból is belehallgattam egy-egy ilyenbe és a zenei érzékem öngyilkos akart lenni, az egyiknél a férjem gitárja is majdnem felgyújtotta magát..

Nos hang nélkül, és a kommenteket végigolvasva, kreálni szoktam egy olyan dicshimnuszt, ami tartalmaz majdnem mindent a korábbi kommentekből, és mellé megköszönöm hogy feltöltötték ezt a csodát...(elvétve azért normális videó is felkerül, de volt egyszer pl egy 10 mp-es reklám, arra mi a bánatot irsz minimum 5 szóban???).Tehát igyekszem 5 szónál többet írni, aztán belikeolom, és a saját kommentemet a küldés idejével egyetemben bemásolom a BuxP-s rubrikába. 5ből 4 sikerül, de amint van egy ami nem, békénhagyom a témát.
Kötve hiszem hogy épp én, épp neked tudtam ezzel segíteni, de én így csinálom és eddig okés...