persze lehet így is elmegy ,csak kevesebb aktív taggal. kérdés ez jó-e az oldalnak? nemtudom...
A Scarleten és a GPTPlaneten kb 1 cent az ingyenes tagok keresete, mégis megy az oldal, a hirdetési árai pedig sokkal magasabbak...xenosz2 írta:Én azért remélem finomít majd rajta,hisz egy ptc oldalon az ingyenes tagok nem ingyenélők - ahogy egy idő után számos admin próbálja beállítani és vásárlásokra szorítani a nemfizető tagokat - hanem a hirdetések forgalmát biztosítják. ha ők nincsenek,akkor elmegy befektetői irányba,ami sztem ellentétes a ptc alapelvével. fizető tagok nézik fizető tagok hirdetéseit
persze lehet így is elmegy ,csak kevesebb aktív taggal. kérdés ez jó-e az oldalnak? nemtudom...
Tegnap több oldalon is nagy bajok voltak MInute Staff résszel, azt hiszem ez konkrétan nem EpicClix oldal hibája.Margotzy írta:Ilyenkor sajnálom kicsit, hogy annyira nem tudok angolul, hogy egy normális levelet megfogalmazzak. Pedig most igazán lenne kedvem megmondani a véleményem!
Bármennyire is elfogult vagyok, de az én türelmemnek is van határa!
Boguli, ahogy írtam, a minutestaff-fal lehet emelni a napi bevételt, de nem így!!!
Már tegnap is feltűnt, hogy nem minden feladat elvégzéséért járó "hatalmas" összeget írja jóvá az egyenlegemben. Tegnap csak egy explore-nél vettem észre, mert ugye az a legértékesebb, de ma már direkt figyeltem: ma lemaradt 1 db 1,5 centes explore ára, és 4 db 0,25 centes "click"-feladat ára! Ez már 2,5 cent!!
Következő lépés lesz, hogy belépéskor felírom a Target -fülnél található egyenlegem, hozzáadogatom az elvégzett feladatokért járó összeget, végül összevetem a az epicclix egyenlegemen jóváírt összeggel. Nem nagy pluszmunka, de ha gyakran eltér, én leszek a legelső, aki ellenkampányt fog indítani!
Nagyon rühellem, ha hülyének néznek, s mert tényleg ilyen drasztikusan csökkentette az "ingyenélők" által elérhető pénzeket, az én esetemben a ma elbukott 2,5 cent is horribilis összeg!
Ja, és még gondolkozom rajta, hogy ezt a szöveget bemásolom a fórum Üdv magyarok! topikjába is.
Sajnos, mint írtam, nem először tapasztaltam, s eddig csak az epic-eknél tapasztaltam.Boguli írta:
Tegnap több oldalon is nagy bajok voltak MInute Staff résszel, azt hiszem ez konkrétan nem EpicClix oldal hibája.
Teszteltem!Boguli írta:Akkor tényleg érdemes rá odafigyelni...
A legrosszabb az egészben, hogy még direkteket sem tudok szerezni, hiszen kinek mernék ajánlani ilyen oldalt?harmonia írta:Én is nagy reményeket fűztem ehhez az oldalhoz, de csalódás lett a vége!![]()
Standard tagoknak sajnos tényleg nem éri meg már bérelni.
Fealar írta:Új változás:
most már Böngésző ellenőrzés is van mielőtt belépnél az oldalra, mind emellett azt írja hogy a website offline. Követkző mi lesz? személyi igazolvány?
Nem akarom elkiabálni, de lassan mehet a megfigyeltek közé, kezd problémássá válni.
Jó lenne ha kiszámíthatóbb lenne,mert akkor nagyobb távú hosszabbítgatással ,azért nem rossz a bérlés sztem, bár sokan nem hoszabbítanak ennyire előre ,ezért neccesre jön ki a profitjuk. Ezért nem jó dolog a bérlés ptc oldalon,mert nem lehet mindenkinek kedvezni . ha jó a profit nem lehet tartani,ha nem jó,akkor meg csalónak lesz kikiáltva... jobb lenne,ha nem lenne sztem,de a minimumok legyenek elérhetőek a keresethez képest és annyi. csak macera van veleFealar írta:szerintem a héten kiderül, én amiket néztem és kattintottak 7et nyomtak le. ahogy olvastam a fórumot 6,6 fölött profitos. majd meglátjuk mi sül ki belőle.
De ha mondjuk a béreltek havi ára 0,2ről 0,15re csökkenne ott lenne mint a scarlet. Bár nem hiszem hogy hasonló üzletpolitikát vinne. Meg kérdés hogy a refek lesznek e olyan stabilak mint ott. Ezt a változtatást összességében pozitívnak ítélem egyelőre.
autopay mennyire is jön ki havi szinten?Fealar írta:Nem akarom elkiabálni, de a 100 bérencem tegnap 712-őt kattolt. Autopay-el ez tiszta 14 cent, remélem így marad mostmár
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég