EA Sports írta:Ma se lesz kifizetés.... :-(
már elindult volna, ha ...
És nagy valószínűséggel holnap és vasárnap se...
Talán majd hétfőn...

Továbbra is fenntartom, hogy az AlertPay körül se minden OK.
EA Sports írta:Ma se lesz kifizetés.... :-(
már elindult volna, ha ...
Jennys, azt írtad szerda óta nem láttál fizut, de két ismerősödnek tegnap fizettek.. sztem szerda óta semmit nem fizettek, senkinek.jennys írta:sziasztok
sajnos az enyém sem érkezett még meg,egyik sem a 4-ből,ami bent van kikérés alatt,viszont 2 ismerősömnek tegnap fizettek,akiknek már régebb óta bent volt
majd csak ránk is sor kerül,de jó volna,ha minél előbb,hogy dolgozni tudnánk továbbra is,én azért rakok is vissza valamennyit,amennyit most nélkülözni tudok,egy hónaposra,de 2havit nem csinálok többet,mert ezek a mostaniak is azok voltak,és tényleg nagyon hosszúnak tűnt ez a 60 nap,amíg lejárt,jó lesz nekünk az egy hónapos is,
ti hogy vagytok ezzel?
vasárnap jár le a következőm,remélem akkorra ezek közül már valamennyit kifizette,igaz vasárnap már csak 2 nap,na majd meglátjuk,viszont szerda óta itt sem láttam fent újabb bizonylatot,közülünk senki sem kapott tegnap vagy ma kifizut?:
ahogy kovettem úgy max 2.000 kifizetés ment ki a Message ID# alapján.. 30.500-tól kezdődött.. de nem értem az okát, lehet ez előre be volt még tervezve, hogy időt nyerjenek kivenni a bent levő pénzt...nem tudomhoparduc írta:22.-én volt az a tömeges kifizetés ugye? Szerdán.
Messze volt.. sztem 33.000 körül állt meg..jennys írta:itt nem láttam fent szerda óta bizonylatot,azt hogy tegnap fizettek 2 ismerősömnek,azt emailben kaptam,de bizonylatot sajnos nem láttam,csak írták,hogy fizettek nekik,
ezért kérdeztelek titeket,hogy itt akik fent vagyunk,kapott-e valaki közülünk tegnap vagy ma kifizut?
remélem hamarosan mi is sorra kerülünk
az enyémeknek ezek a sorszámai:
ID: #34883,ID: #35210,ID: #35255,ID: #35938,
aki kapott szerdán kifizetést,közel volt hozzám?vagy még jó messze:
:
:
Köszönjük! : )plussmunka írta:
Aki ki akarta próbálni a befektetés jegyzet programot itt lesz
http://f2f2.blogja.net/ea/bef.jegyz.zip
urlt tedd el mert verzió fejlődés esetén is EXE itt lesz
Tök mindegy milyen mappába mentsd le ahol nincs más
ebben legyen EA nevű mappa
mail.txt fájl a te mailodat írd be (ezzel kezdi majd a progi)
Az EA mappában lesznek a kötések
újdonság aznapi lejáratoknál villog a sor tehát kikérés stb
ha bennt forgatod újra a Casht akkor állítsd a kifizetett állapotra
Befektetési programok topik:Karbula58 írta:Nekem lenne egy kérdésem. Úgy látom, hogy itt szép számmal akadnak HYIP-ügyben nálam tájékozottabb sorstársak.
Olvastam, hogy vannak olyan oldalak, ahol már 1-5 $ is elég egy befektetés indításához, és 1-2 napos lekötések is vannak. Így talán csökkenthető a rizikó. Arra gondoltam, hogy amíg kiderül az igazság EA-ügyben, addig ilyen kis tétes oldalakon forgatnék némi pénzt, de ehhez kellenének javaslatok.
Mellesleg ajánlom ezt Nektek is. Itt azért elég sokan vagyunk úgy, hogy ha csak kicsiben is, de csinálnánk ezeket a befektetéseket. Hülyeségnek tartjátok, vagy jó ötletnek? Vélemények, webcímek?
Persze, h nem jó!gabesz1982 írta:Sziasztok!
Akkor most mi a szitu???Megint várakozzunk a hétvégén...Mert akkor tutti nem fizet ha működik ha nem:)
Bár én most kaptam 10 dolcsi reff jutalékot pár perce...Szóval valaki betolt 100 dolcsit...
Jó lenne ha meg oldódna tényleg minden és működne a dolog rendesen....
Nekem már az is eszembe jutott ,hogy az nem lehetséges ,hogy elvileg gondolom valahol megforgatják a pénzt tőzsde vagy ilyesmi és ott nagyot buktak??Ezért van ez az akadozás....
Tényleg az is jó lenne ha csak egyszer volna hetente kifizetés de akkor mindenkinek gond nélkül...
Megint csak találgatunk és nem tudunk semmit sem...EZ így nem jó...
Köszönöm a segítségethoparduc írta:Befektetési programok topik:Karbula58 írta:Nekem lenne egy kérdésem. Úgy látom, hogy itt szép számmal akadnak HYIP-ügyben nálam tájékozottabb sorstársak.
Olvastam, hogy vannak olyan oldalak, ahol már 1-5 $ is elég egy befektetés indításához, és 1-2 napos lekötések is vannak. Így talán csökkenthető a rizikó. Arra gondoltam, hogy amíg kiderül az igazság EA-ügyben, addig ilyen kis tétes oldalakon forgatnék némi pénzt, de ehhez kellenének javaslatok.
Mellesleg ajánlom ezt Nektek is. Itt azért elég sokan vagyunk úgy, hogy ha csak kicsiben is, de csinálnánk ezeket a befektetéseket. Hülyeségnek tartjátok, vagy jó ötletnek? Vélemények, webcímek?
http://ptc-ajanlatok.hu/forum/viewtopic.php?f=39&t=1150
De,benne lehet a pakliban,hogy a tőzsdén buktak iszonyatosan nagyot...sőt,ennek adnék 51%-ot mert még infot sem adnak...miért?mert ha most közölnék,hogy testvéreim buktam pár ezer dollárt de nyugi helyrehozzukk...mit csinálnának az emberek?menekülnének el. ezt meg nem akarják. valami ilyesmi lehet mivel lehuzás:kizárva. ha lehuzásról lenne szó,annak nyoma is lenne nemcsak anyagilag...de mint látom,megint csak voltak kifizetések,az oldal még mindig él...úgyhogy. ez is lehet..de aztán kitudja.gabesz1982 írta:Sziasztok!
Akkor most mi a szitu???Megint várakozzunk a hétvégén...Mert akkor tutti nem fizet ha működik ha nem:)
Bár én most kaptam 10 dolcsi reff jutalékot pár perce...Szóval valaki betolt 100 dolcsit...
Jó lenne ha meg oldódna tényleg minden és működne a dolog rendesen....
Nekem már az is eszembe jutott ,hogy az nem lehetséges ,hogy elvileg gondolom valahol megforgatják a pénzt tőzsde vagy ilyesmi és ott nagyot buktak??Ezért van ez az akadozás....
Tényleg az is jó lenne ha csak egyszer volna hetente kifizetés de akkor mindenkinek gond nélkül...
Megint csak találgatunk és nem tudunk semmit sem...EZ így nem jó...
Jól hangzik,jól nézki,de mindenesetre én magam is leszoktam informálni a céget,hogy hova utalom a pénzem. Természetesen a biztató szavak és "bizonyítékok"mindig jól jönnek!!!indian9 írta:Én is hasonlóképpen gondolkodom, de ez az oldal az interneten több, mint 1000 napja fennt van és kb ennyi ideje monitorozzák, h fizet és az ugye több mint az EA-nak a fél éve. Ez az, ami nekem felkeltette az érdeklődésemet. Ja és akiket ismerek és ebbe beletettek eddeig csak jót mondtak róla!
Figyelj a befektetés errről szól. 1x már leírtam de látom ti újak vagytok. : ) Szal ha a forex-el kezdesz el foglalkozni ott azért van kockázat mert élesben te fektetsz be,tehát ugyanúgy elveszítheted a pénzed....a hyip befektetésekkel ellentétben nem te csinálod élesben a befektetést,viszont itt meg mi a kockázat? "leléptem a pénzeddel hawaii-ra..eco írta:Jól hangzik,csak az baj,hogy az EA is jól hangzott!![]()
Bár nem vagyok rég óta a "szakmában",de szerintem a monitor oldalakban sem lehet bízni!
Viszont akinek van a zsebében 25$ és nem tejet meg kenyeret akar belőle venni,annak egy misét megér
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég