Szia! Így van, csak a negatív oldalát is fel kell tüntetnem. De mint írtad elég szegényes információk, újdonságok és számunkra pozitív adatok terén.arscar írta:Én már januárban láttam a allhyipmonitors -on az 1 db nem fizet állapotú oldalt a hyipsmon-t. Kb Jul 6th, 2015 én döntött ez az oldal, hogy nem fizető státuszba teszi. Ez a monitorozó oldal eléggé le van maradva, nem sok friss bejegyzése van.
Szia!newsbox írta:Hozzászólás: 666 Átléptem gonoszba...
köszönöm..luci írta:Szia!newsbox írta:Hozzászólás: 666 Átléptem gonoszba...
Jol all neked
Szia!arscar írta:103.5 % -ra csökkent a nyereség. Nem láttam hozzá indoklást a hírekben.
Értem, köszönöm!arscar írta:Orosz fórumokon is aggódnak. Valaki azt mondja, hogy 2-3 hetente ez normális szokott lenni, hogy nem elérhető hétvégén.
Szia!soulone írta:Mennyi idő szokott lenni a kikérés? Egy napja pendingel.
Szia!newsbox írta:Szia!soulone írta:Mennyi idő szokott lenni a kikérés? Egy napja pendingel.
Ez függ attól is, hogy milyen E-bankra kérted ki.. De max 24 óra szokott lenni..
Ma reggel kaptam tőlük egy levelet, hogy a "comment box"-ba írjam be a payeer számla számom mikor kikérek.newsbox írta:Régebben volt BTC is, de valamiért meg szűnt ez az opció. Ki fog fizetni, de írj adminak, hogy nem kaptad meg a kikérésedet..
és konkretan mennyi az annyi ???? mondjuk 100 dollárra mit fizetnek ki?newsbox írta:Igaz nem nem ad nagy százalékot a befektetett pénzünkre, de fenntartható hosszútávon és fizet rendesen, időben. Így csak ajánlani tudom minden kezdő és tapasztalt Hyip befektetőnek.
Hunor írta:és konkretan mennyi az annyi ???? mondjuk 100 dollárra mit fizetnek ki?newsbox írta:Igaz nem nem ad nagy százalékot a befektetett pénzünkre, de fenntartható hosszútávon és fizet rendesen, időben. Így csak ajánlani tudom minden kezdő és tapasztalt Hyip befektetőnek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég