MeliBux Eltünt!!!

Olyan PTC oldalak, amelyek nem fizetnek.
Laci
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

MeliBux Eltünt!!!

Hozzászólás Szerző: Laci »

Az oldal Február 21. körül indult (legalábbis admin a bemutatkozást ekkor írta)
Az oldal legális scriptel rendelkezik, és Admin is korrekten bemutatkozott...
My name is rahim seidyan and from Iran and I live in Tehran
Érdekes módon Paypal és Payza nem érhető el mint processzor Csak Perfect M. és BTC van. Ennek oka... :?
Islamic Republic of Iran because of sanctions by America's government, we do not have any access to the PayPal account, and payza and the reason for the transaction Myknym.v deposit and withdrawal of Perfect Money account using Perfect Money is no problem with the Islamic Republic of Iran.
Az oldalon elég szépen beindultak a kifizetések, folyamatos és napról napra egyre több :good:

Kép

- Napi kereset 0.054$
(4*0.01$, 5*0.002$ és 4* 0.001$ reklámokkal)
Az oldal nem adfókuszos, de meg kell várni míg felül a "csík" vagyis a számláló elindul... mert ha más oldalra váltasz át akkor nem indul el a reki. Miután elindult a "számláló" nyugodtan át lehet menni másik oldalra.

- Kikérési min 2$ (instant és max 48 h ír kifizetési időre, ami valós is mivel szponzorom instant kapta PM-re :) )

- Bankok: Perfect M. és Bitcoin

- Gridezésre van lehetőség. 20 lehetőséggel és 0.05-0.1$ nyereményekkel. (elég sokan nyertek már)

- Ref jutalék
Dr katt: 0.0010$ minden rekire!
Rr katt: 0.0010$ arra hogy mennyibe kerül hány db RR arra nem találtam leírást... de a hasonló felépítésű oldalakon 3 RR-0.6$-ba szokott kerülni :) Amint béreltem hozom a valós infót!

- Ptc hirdetési kredit:
Kép
Nekem különösen tetszik hogy le is írja hogy mennyi a valós kredit mikor az oldaladhoz adod. És elég jó az aránya :)

- Up tábla:
Kép

Köszönöm ha a linkemről regisztrálsz!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laci 2016.04.04. 11:13-kor.
Laci
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Re: MeliBux Eltünt!!!

Az oldal már 4-5 napja elérhetetlen :( Mehet ahova gondoljátok :(
xenosz2
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: xenosz2 »

benne van a pakliban,lesz másik :) tanulság nem szabad kötődni és túl sokat foglalkozni egy friss oldallal,amgí nem bizonyít hosszabb távon:)
Laci
Fanatikus
Fanatikus
Kapcsolat:

Igen nem is szoktam nagyon...
De engem ez az oldal meglepett...
Admin korrekten bemutatkozott (igaz írni sok mindent lehet), megvette a scriptet is, és kemény 200$ fizetett ki az oldal, ami kis túlzással sem sok... szóval ez az oldal nagyon meglepett. Többet vártam tőle így elsőre :bad:
Válasz küldése