Igen, ez egy érdekes kérdés...gabesz1982 írta:szép jó reggelt EA Fan-ok:)
Tényleg jó ki csapat gyűlt itt össze!De tényleg segítsünk egymásnak ha baj van vagy ha kérdés az ujjaknak segítsünk beilleszkedni stb stb...
Nekem egy olyan körkérdésem lenne ,hogy kinek milyen terve van az elitével ha publikus???
Mert ugye van aki csak beteszi a pénzt és ha lejár kiveszi és újra beteszi....
De gondolom vannak itt olyanok akik már komoly terveket gondoltak ki:)
Hát ha ezzel is tudunk a másik csapat társunknak ötletet adni ha még kezdő lenne....
Nekem első körben az a tervem ,hogy feltornázom a pénzem 500 $-ig aztán pedig két hetesbe kötöm le és csak a két heti kamatot veszem ki majd ami ugye 125 $ és egy hónapban bejöhet kétszer tehát az havi szinten 250 dollár...Így gyakorlatilag két hónap alatt meglesz a pénzem és aztán csak plusz lesz illetve növelhetem az alaptőkét...
Szóval nekem most ez a tervem...
Nektek?
Szép napot mindenkinek:)
A kamatok leszippantása jó, mert így lehet a legnagyobb eséllyel elkerülni egy esetlegesen komolyabb összeg elvesztését.... Ugyanakkor az igazán dinamikus fejlődésben erősen hátráltat... ez kapzsiság kérdése
Én pl. elkövettem azt a "hibát", h a hozamok mellé, képzeletben hozzátettem egy 0-át puszta türelmetlenségből, vagy nagyravágyásból...mindegy is.
Bevallom, h volt 1-2 nyugtalan éjszakám, de szerencsém volt, és Leon bátyánk kifizette...
Rendkívül csábító, h nagy összegből gyorsan lesz nagy hozam, de én többet nem teszem, tanultam ebből a pár napból... csak a hozamokat tolom vissza...sajna lassabban dolgozik, de legalább no stress...
Valójában az a jó koncepc. szerintem, h kb. 2 hónap után "ki kell menteni" a tőkét... ezt követően "hátradőlhetsz", és már nem a megtakarított pénzed dolgozik tovább...
Az online befektetéseknél az csak hab a tortán, h a hozamokat is viszontlátod, egy esetleges összeomlást megelőzően...