Admin Borcsoknak: "Ne káromkodj a Fórumon! Utolsó figyelmeztetés!"borcsok1 írta:Ha mindenki megkapja apénzt zárjuk le ezt a részt ne legyen egymásra mutogatás hogy Én azt mondtam,Te meg ***** voltál és nem hittél stb stb.Nyílván ennek mindeki örül,sokan vagyunk sokfélék van aki már ****** nagy plusszaba van,van aki nagy minúszba lett volna ha nem fizetnek és sok verió létezik még.Tehát segítsük egymást ne a megmondtaménvazzehogy..... stb stb.Mondjuk a hogyantovábbról is el kell gondolkozni,jó lenne Leontól majd infó hogy ez miért volt,és most mi van stb stb.sokan megijedtek gondolom okkal-joggal,és Én is várom még a nagyobb lekötésem tehát ÉN MÉG NEM VAGYOK OKÉS,de remélem az leszek gyerekek hajrá:)
Nem erről van szó...patric22 írta:... komolyan szakadok a röhögéstől eskü olyan mint egy suliban csunyán beszélsz, egyes
chatmagus kedves barátom (sajnos)már 10éves korom előtt számítógép előtt ültem és most vagyok 22 szóval nagyon bemutatni nemkell a dolgot. csak megjegyeztem,hogy mivel én is ellőttem ezt a dolgot már és Borcsok megintcsak aki jó spanom így nekem ez (maga a szituáció)elég viccesen jött le. ;)nem kell mindent megmagyarázni, annyira azért nem vagyunk buták : )chatMagus írta:Nem erről van szó...patric22 írta:... komolyan szakadok a röhögéstől eskü olyan mint egy suliban csunyán beszélsz, egyes
A fórum nyilvános, tehát KÖTELEZŐ moderálni, mert ha tévedésből egy nagymama/nagypapa csücsül le a gép elé, és tévedésből idetalál, és mivel elfelejtette bevenni a gyógyszerét kiakad, és szalad a rendőrségre/tárhelyszolgáltatóhoz/önkormányzatba/piacra a henteshez panaszkodni, akár be is zárhatják az oldalt...
Oké, tudom, hogy ez erősnek hangzik, de az a vicc hogy igaz...
Elnézést minden nagymamától/nagypapától, ne vegyék magukra.
Szia Plussmunka!plussmunka írta:Éljen Leon! Éljen Leon! Éljen Leon!
a tervek szövése folytatódhat
Pl.Delphi : ) De Plussmunka majd leírja mivel készítette mert azt nemtudom.Petya0426 írta:Szia Plussmunka!plussmunka írta:Éljen Leon! Éljen Leon! Éljen Leon!
Segítenél nekem?Hogy tudok egy ilyen jegyzetet összehozni??Nagyon tetszik,ha tudsz,segítsKöszi!
Amúgy,én is megkaptam ma a zsémet,csak így tovább!!
szotyka21 írta:Gratulálok minden befektetőtársamnak aki már megkapta a lóvét!!!!!!
Remélem én is megkapom hamarosan!!!
Az egy nagyon jó ötlet, hogy töröljük a káosz időszakában megírt hozzászólásokat, nagyon pártolom!!!!
Az emberek különbözőek, a stresszhelyzetet pedig nagyon szélsőségesen tudjuk megélni.
Legyünk egy jó csapat, ahol nincsenek széthúzások!
VÉLEMÉNY???
Hajrá előre!
Legyetek gazdagok!
Üdv. Új Tag! : )CsNiko írta:Igen mélyen tisztelt Társaság!
Én kb. 2 hónapja vagyok aktív tagja az EA klubbnak, s gyarapítom a gyarapíthatót. Kicsibe, de el pötyögök. Nagyon sok fórumon olvasgattam, nézelődtem még azelőtt, hogy bele mertem volna vágni. Nem is ez a lényeg... Hanem ma valami vezér hangya elindult a fejembe, és nézelődni kezdtem megint erről szóló fórumok után, csak úgy-ból. Nem bizalmatlanság, vagy ilyesmi, csak mittomén na... S a lényeg, hogy rátok találtam és végig olvastam mind a sok oldalt. Az elején mindenki boldog és örül és optimista.... (ennél a résznél olyan magabiztos lettem, hogy már komoly terveim voltak befektetés ügyileg) aztán a stressz... és megint az öröm és "bódotttág".
Őszintén szólva nem vagyok egy vérbeli fórumozó, de nem bírtam megállni, hogy ne regizzek be ide és ne írjam meg nektek a véleményemet.
Olyan frankó kis csapat vagytok, és ez a 28 oldal amit olvastam a hsz-eitekből annyira megmutatja az összetartásotokat, jóban és rosszban is, hihetetlen!!!!
Csuda klasszak vagytok és kívánom nektek a legtöbb örömet, sikert és ha kell (bár ne kelljen, de ha mégis kell) akkor egy újabb hullám völgyben ugyanígy tartsátok egymásban a lelket és tartsatok ki a döntésetek mellett, hogy a zsét betettétek fialni. Ha buktok akkor pedig mindenki magára vet, mert senki senkit nem kényszerített semmire, saját akaratból saját magunk által meghatározott összeget tettünk be és vállaljuk a kockázatot.
Ja és olyan izgalmakban volt részem mintha regényt olvastam volna. Ha törlitek is ezeket a negatív időszakot felölelő hsz-eket, azért valaki mentse már le lécci. Ki tudja még lehet valamire jó lesz....
Még egyszer mindenkinek gratula, királyok vagytok!!!
Sok sikert, szép estét, sok kifizetést és Éljen az EA még sokáig!
Ilyenhez Excel elfelejtvePetya0426 írta:Szia Plussmunka!plussmunka írta:Éljen Leon! Éljen Leon! Éljen Leon!
Segítenél nekem?Hogy tudok egy ilyen jegyzetet összehozni??Nagyon tetszik,ha tudsz,segítsKöszi!
Amúgy,én is megkaptam ma a zsémet,csak így tovább!!
Tony írta:Örülünk, de azért az döbbenet, h még nem írt Leon egy pár sort a frissítésbe...
Persze tény, h a fontosabb lépést már megtette... tolt...
borcsok1 írta:Ejj admin tesó beleverem a f..mat tesó nem vagy egy vidám gyerek,mondjuk 200 néven tudok regélni ide tehát.....de ne rontsuk el az örömöt olvasni kéne a sorok özött testvér szeva:)
Szép napot!gabesz1982 írta:szép jó reggelt EA Fan-ok:)
Tényleg jó ki csapat gyűlt itt össze!De tényleg segítsünk egymásnak ha baj van vagy ha kérdés az ujjaknak segítsünk beilleszkedni stb stb...
Nekem egy olyan körkérdésem lenne ,hogy kinek milyen terve van az elitével ha publikus???
Mert ugye van aki csak beteszi a pénzt és ha lejár kiveszi és újra beteszi....
De gondolom vannak itt olyanok akik már komoly terveket gondoltak ki:)
Hát ha ezzel is tudunk a másik csapat társunknak ötletet adni ha még kezdő lenne....
Nekem első körben az a tervem ,hogy feltornázom a pénzem 500 $-ig aztán pedig két hetesbe kötöm le és csak a két heti kamatot veszem ki majd ami ugye 125 $ és egy hónapban bejöhet kétszer tehát az havi szinten 250 dollár...Így gyakorlatilag két hónap alatt meglesz a pénzem és aztán csak plusz lesz illetve növelhetem az alaptőkét...
Szóval nekem most ez a tervem...
Nektek?
Szép napot mindenkinek:)
Jelenlévő fórumozók: Ahrefs [Bot] valamint 2 vendég