Fizet!!!! Megkaptam, nem egész fél órája!!!!!!!!!!!! :shock:
Több ezer dolláros tételeket is kitol!
Bevallom, h nem hittem már, és mégis!!!
Örüljön mindenki, de ugyanakkor finoman tanuljunk is dologból!

gabesz1982 írta:sziasztok!
Én ma reggel ezt a hírt kaptam!!!
Nem tom ,hogy igaz-e vagy nem de megosztom veletek is!!!
"Üdv!
Biztos vagytok egy páran akik vártok a kifizetésre. sokan pedig hallottak olyat, hogy sokan dupla kifizetéseseket kaptak. Sajnos az oldalt megint feltörték. Már állítják helyrefele a dolgokat, és tárgyalnak a fizetési processzorokkal a vissza térítésekről, illetve a hiba elhárításáról.
Valamit tudhattál, honnan jött az INFÓÓÓ?
Ez részben talán jó hír, mert nem az oldal lép le /reméljük/, és mint tudjuk egy hasonlót már átélt az oldal.
Kérlek adjátok tovább mindenkinek.
Nekem csak olyan kérdésem lenne ,hogy az alertpayes vissza fizetésbe bíztok?Mert én nem értem a lényegét igazából...Ha lelépett a pénzel akkor az alertpay honnan fizet vissza pénzt???Majd megkéri ,hogy a saját számlájáról fizesse vissza mindenkinek a pénzét?vagy ,hogyan működik ez???
Nekem is lett volna lehetőségem rá mert benne voltam a "garanciába" de a leírtak miatt nem éltem vele hanem inkább vissza forgattam a pénzemet...Pedig nem 10 20 dollárom van bent nekem sem...
De majd kiderül mi lesz én még reménykedek egy picit!!!
További szép napot mindenkinek!
Tony írta:A k. életbe mekkora kő esett le gyerekek...!!!![]()
Fizet!!!! Megkaptam, nem egész fél órája!!!!!!!!!!!! :shock:
Több ezer dolláros tételeket is kitol!
Bevallom, h nem hittem már, és mégis!!!
Örüljön mindenki, de ugyanakkor finoman tanuljunk is dologból!
a message ID Nr-ed mennyi?Tony írta: You've got cash!
Leon Reiter (leon@elitealliance.net) just sent you money through AlertPay.
Payment Details
Date: June 22, 2011 8:20:43 AM
Amount Sent: ....... USD
Sender Name: Leon Reiter
Sender Email: leon@elitealliance.net
Reference Number:
ennyi.borcsok1 írta:minek screen ennyien nem írnánk ha nem fizettek volna gyerekek,én lettem a kabalátok a jó hír ho![]()
zó:)
A pénz nem boldogít, de k. tudsz örülni neki.....Karbula58 írta:Hirtelen micsoda pezsgés lett itt.
Csak optimistán!!!!
Na kezdjük ezzel...patric22 írta:Az első bekezdésem olvastam,a második bekezdésem pedig logikus...különben ha nem így lenne,akkor 2honap alatt tönkremenne az AP az ígéretes visszaigénylési techönikájának köszönhetően...hoparduc írta:Ezt hol olvastad? Az AP nem lép tovább, ha az EA számlája üres akkor nincs mit visszavonni.patric22 írta:
na most felteheted a kérdést,hogy mivan ha hiába behajtás,az EA-nak nincs pénze...erre rengeteg módszer van .tehát azért mert az EA tönkremegy,attól függetlenül az AP-nak fontos minden ügyfele,magyarul ha lehetőséged van élni a visszaigényléssel,elfogják intézni legális úton,hgy megkaphasd az igéretük szerint.(akár állami megelőlegezéssel az EA-val szemben,akár más...)ezmár az AP dolga.ígyis úgyis az EA húzza a legrövidebbet,már ezért sem éri meg nekik sem lenyulni a lovét és lépni mert mind hiába ha utána az AP @&#&@#&@#&@#@#&.... : ))
+szerinted miért van ilyen lehetőség az AP-nél? azért mert jó kedvük van? szerintem 99% pont az ilyen esetek miatt...végszóban....szerinted erre nem készültek fel? mert szerintem felkészültek...én csak azt írtam,hogy biztos nem zsebből fizetik ki az ügyfeleket mert több ezer dollárol,olykor több tizezer dollárol van szó,és erre egy lehetőség van(tudomásom szerint):az állami segítség. minden papiron folyik köztük is ,,,,,
Nos köszi az 5-öst, de ez max egy 2-es valójában.plussmunka írta:Kösszi a támadás és egyéb feleletet adok egy 5öst érte
FBook on kíírnánk, hogy aki ismeri Leonék valamelyik mobilszámát
legyen szíves és csöngesse meg és mondja meg, hogy szeretettel várjuk
adjon egy kis tájékoztatást a népnek.
Bár nem tudhatjuk, hogy hol csöngne ki ....
Apropo van a nevéhez kötött telefonszám valahol ? és a céghez ?
és ezek kicsöngnek valamilyen irodában ?
borcsok1 baromi jó kérdést tett fel:)
érdemes e összevonni Cash nak a már kikért összegeket és egyösszegben kikérni
ekkor lehet újabb 30 nap van (AlertPay partner nem teljesít ettől a dátumtól)
Persze ehhez muszály, hogy az oldal működjön az összevont összeg kikéréséig
Ez engem is érdekel mert darabokba vagyok
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég