Gratulálok, szép összeg!nadint írta:Hiába járnak ránk nehéz idők, ami jó, az jó :

Gratulálok, szép összeg!nadint írta:Hiába járnak ránk nehéz idők, ami jó, az jó :
Mod. napló szerint nem lett törölve semmi.doqxstudio írta:STSTtomi-nak már válaszoltam ... nem tudom, miért tűnt el, de nem írom le még egyszer.
köszönöm, h utánanéztél, akkor bennem volt a hiba.FRU5T írta:Mod. napló szerint nem lett törölve semmi.doqxstudio írta:STSTtomi-nak már válaszoltam ... nem tudom, miért tűnt el, de nem írom le még egyszer.
Mivel téged nem kell moderálni, így nekem is furcsának tűnt, hogy vajon ki és miért törölhette, ezért éreztem fontosnak, hogy utánanézzek.doqxstudio írta:köszönöm, h utánanéztél, akkor bennem volt a hiba.FRU5T írta:Mod. napló szerint nem lett törölve semmi.doqxstudio írta:STSTtomi-nak már válaszoltam ... nem tudom, miért tűnt el, de nem írom le még egyszer.
Köszi.xenosz2 írta:automatikusan hozzáadja a krediteket a hirdetésedre/seidre ,amit szörfözéssel kapsz bizonyos meghatározott százalékban,amit beállítottál.
Köszi!patrasz írta:A kifizetés a megtekintett oldalak után történik. 1000 oldal =30 cent. Kikérés gomb: statisztika-my account menüben van.
Én is most tesztelem.. Nekem pl 1024*768as monitoron/felbontáson kb fél képernyős az ablak.ffookkaa11 írta:Regisztráltam az oldalra (mondom elfut a többi mellett) de ahogy szoktam, nem teljes képernyőn űzöm csak ezt az oldalt, hanem 4-5 másik oldallal együtt. Nos kb. 30-50 oldal után kidobott és kérte hogy lépjek be az oldalra újra. Próbáltam, de már nem engedett be.
Van valami előírás hogy mekkorának kell lennie az oldalnak amin futtatom az oldalt? A support ezt írta:
"Your account has been blocked by our system because of incorrect browser dimensions."
Valaki, valami, bármi infó hogy mekkorába kell minimum nézni az oldalt?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég