Ahogy Kinglui írja, előre kellett volna ezzel számolni, mert így a felhasználók többsége csak azt látja, hogy folyamatosan csak változtat a játékszabályokon, és ez sokakat elriaszt, főleg kezdőket, vagy profitmegosztó rendszerekben kezdőket, vagy aki egyszerűen csak most regisztrált 1-2 napja, és ez alapján el lehet gondolkodni azon, hogy milyen ez most annak, aki pénzért hirdette az oldalt, és az 1-2 napos friss refeket már el is vesztette, ergo a befektetett pénzt is.
Én pl Adhitz-en lévő egyenlegemről ($4), mivel a $25-os kifizetés jelenleg távol volt, úgy gondoltam behirdetem az oldalt jött is ref, és már nem is kattint..

Egy ilyen oldalt nem lehet csupán szeszélyekre építeni, mert abból ez lesz, egy ilyen oldalhoz mindent előre ki kell számolni, különben valamelyik fél érdekei sérülni fognak, nyilván az admin leginkább a sajátját fogja nézni, védeni.
Egy példa: Az oldal elején PROMO-ként behirdetem, hogy van FREE token, de csak korlátozott ideig, és erre felhívom a felhasználók figyelmét, akár külön hirdetésben is. Korlátozott, mert mint admin egy bizonyos keretet fordítok erre, hogy beinduljon az oldal, ösztönző erő legyen, bla bla bla... És amikor a keret kifut, akkor van vége a PROMO-nak, és ez így rendben van, lejárta előtt esetleg frissítés, hogy ne nézzenek a felhasználók bambán, tudják, hogy hamarosan lejár. Nos én ezt a részt így intéztem volna, mint Admin!
Ettől függetlenül továbbra is foglalkozok az oldallal, és remélem a 3 AdPack összejön, ha más nem $1-t visszaforgatok, de többet tuti nem

Magam részéről, bízom benne, hogy még sokáig élni fog az oldal, és a második oldal indulása nem fogja negatívan befolyásolni.
Amúgy nem ismerem ezt a PTCWall-t közelebbről, de biztos van ebből is bevétele az oldalnak, az más kérdés, hogy az nem volt arányban a tokenek értékével!
Sok szép kifizetést mindenkinek!