xenosz2 írta:Cash n Hits bezárt úgy tünik bár még mindig reménykedem a 0.001% esélyben. Több jól fizető oldal se fizet egy ideje.Traffic monsoon is bezár sztem,lehetetlen ennyi pénzt kiszórni hosszabb ideig...
Félek a jövőtől... ptc ügyileg. ezek az adpackok annyira elszaporodtak....nem lesz jó vége,de remélem nem

vagy nemtom

Bezárni (még) nem zárt be, viszont nem fizet (az Admin a háttérben még aktív, a hirdetést jóváhagyja, supportra válaszolt (legalábbis még pár napja)). Ezeknél a régi oldalaknál, mint amilyen a Clicksia is volt, vagy a Wordlinx, Cashnhits, Linkgrand, stb az látszik, hogy elavultak. Az jó dolog, ha egy PTC oldalon nem kell az Adminnak folyamatosan változtatnia, mert azt mutatja, hogy az alap koncepció jó volt, egészen addig míg nem lesz a dolog idejét múlt. Nem hinném, hogy ezek az Adminok csalók, egyszerűen mint vállalkozás befuccsoltak.
A másik, hogy a profitmegosztásos cuccok se tettek jót a hagyományos PTC oldalaknak, mert sokan elfordultak tőlük a gyors profit reményében (a bérelteket kezelni kell, neadjisten még számolni is határátlagot meg ilyesmiket, ellenben a napi pár hirdetést egy zombi is ledarálja, mondjuk az aktivitásuk pont annyit is ér...) meg a stabil oldalakból kihalászott pénzeket bukták el a ponzi oldalakkal. A profitmegosztás ponzi, de ha valaki ezt nagyon vitatja, akkor maradjunk annyiban, hogy kamu és iszonyatos adósságot kreál az oldalnak. És ezt nem is kell túlmagyarázni, a normál PTC oldalak nagy gondja a kevés valódi hirdető, a profitmegosztók pedig átlagban kisebb taglétszámmal, gyengébb minőségű rendszerrel és magasabb árakkal akarnak ilyen téren versenyezni. És nem arról van szó, hogy könnyű a valódi hirdetőkből élni, mert nagyon nem. Ha én 100$-ért hirdetek, akkor ezért eredményt akarok, ami az oldalnak megfelelő rendszerbe, stabil csalás elleni védelembe kerül. Viszont, ha ez megvan, akkor az oldalnak lehet rajta haszna. Ha viszont 100$-ért veszek csomagot, akkor azért én elvárom a 110$, 120$, 150$ visszaosztását, plusz ugye, ha valaki alá regisztráltam, akkor még az is kap 5-10-15%-ot. Lehet úgymond stabilan működtetni profitmegosztást, ez viszont azzal jár, hogy alacsony napi hozamot kell adni, a direkt jutalékot pedig minimumra szorítani, ebből pedig az következik, hogy az oldal nem fog tudni megfelelően növekedni (sose fog egy bizonyos szint fölé jutni, akármi is lesz), ami pedig nem teszi lehetővé a kicsit nagyobb napi osztásokat, és így tovább. A TM is a jutalék miatt tudod ennyire felfutni, mert 100%-ot ad (igaz, hogy olyan hirdetések után, amire csak rövid távon van fedezet, de azon az oldalon amúgy is egy csomó más trükk van), illetve, ha én befizetek 104$-t, akkor közel két hónap után lesz 4$ profitom, ellenben, ha rádumálok akár csak egy direktet a vásárlásra, akkor lényegében ezt az összeget (még kicsit többet is) instant megkapom... régen is azt mondtam, hogy nagyon jó, ha egy oldal évek óta fizet, egy hasznos indikátor, viszont nem perdöntő, mert vannak oldalak, amik kevésbé, mások pedig jobban függnek a növekedéstől, ezért nincs ugye az, hogy egy stabilnak tűnő rendszer tuti életben marad, vagy, hogy egy instabilnak látszó azonnal bedöglik. Néha ezek az elképzelések úgy tűnik, hogy nem működnek, pedig sokszor csak időben elcsúsznak, pont a növekedési faktor miatt (Probux, Ojooo, Nerdbux vagy volt az a kankó buxhost oldal, most nem jut eszembe a neve, de mindegyik nagyobb keresetet adott, mint amit a józan ész diktált, és ehhez képest mindegyik tovább húzta, mint azt várni lehetett volna, de végül mindegyiket utolérte a végzete).